ESENYURT KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT KOMİSYONU YILDIZ TV PROGRAMINDA İZLEYİCİYLE BULUŞTU..

ESENYURT KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT KOMİSYONU YILDIZ TV PROGRAMINDA İZLEYİCİYLE BULUŞTU..
Bu haber 2021-11-09 09:26:14 eklenmiş ve 380 kez görüntülenmiştir.

 

ESENYURT KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT KOMİSYONU YILDIZ TV PROGRAMINDA İZLEYİCİYLE BULUŞTU..

 

Eylül Ay’ında yapılan kongrenin ardından Mehmet Hanifi Kaya’nın başkanlığına seçildiği Esenyurt kent konseyi Kültür Sanat komisyonu Yıldız Tv’de programa çıktı.Deyim yerinde ise bölgemiz başta olmak üzere Türkiye bu programa kitlendi.

Ayla Demirtaş’ın Başkanı olduğu, Kent konseyinden Yusuf Ulunun sunduğu programda yurt içi dışı istek ve mesaj yağmuruna tutuldu.. İki Saat süren programa binlerce mesaj ve istek yağdı.

 

 

Etkinlikten önce Kent Konseyi Kültür Sanat Komisyonu üyesi sanatçı Gülhan Yıldızın TV programına çıkacağız mesajının ardından Doğu Medya başta olmak üzere bu programı Sosyal Medyadan yüz binlere taşıdık..

Programda Kent konseyi Komisyonun istek üzerine istek yağarken.. Yurt-içi dışı en çok sanaçtı Gürhan Yıldızdan Kurdi bir parça seslendirmesi istendi.. Ve komisyon 2. Saat boyunca tek kelime ile mest etdi..

 

Kent konseyinin sadece bir komisyonun 1-2 saate ortaya koyduğu bu performans Esenyurt kent konseyinin gücünü ve önemini kısa zamanda kavramamıza neden olurken, Esenyurt Kent Konseyinin de neden ülkemizin en büyü STK’sı olduğu gerçeğini de ortaya koymaktadır.

 

90’lı yıllardan itibaren dünya genelinde giderek öne çıkan Kent konseyleri, günümüzde giderek dünya genelinde öne çıkan en büyük STK’lar olmaya başladılar..

 

Türkiye’de 1 milyon nüfusu aşan, mülteci ve göçmenlerle adeta bir birleşmiş milletlere dönüşen Esenyurt ilçesi de giderek Kültür-Sanat, Demokrasi ve insan haklarının başkenti olmaya başladı. Esenyurt Kent Konseyi binleri aşan üye ve delege sayısı ile, mülteci ve göçmen komisyonu başta olmak üzere, kadın, gençlik, kültür-sanat, muhtarlar,  mimar-mühendisleri ile imar komisyonu, avukat-savcı-hâkimleri ile Hukuku komisyonu orduları ile, onlarca komisyonu ile ortaya koyduğu icraatları ile hiç tartışmasız ülkemizin en büyük STK’sı olduğunu ortaya koyduğu gibi, Hemşerilerimizin de STK alanında ne denli bir yol kat ettiklerini ortaya koymaktadır. Komisyon üyesi sanatçı Aydının da ifade ettiği gibi 90’ların çamur deryası Esenyurttan giderek ülkemizin geleceğini belirleyen bir demokrasi, bir kültür-sanat başkenti, giderek umudun ve geleceğin şehri bir Esenyurt ortaya çıkmaya başladı..

 

 

ESENYURT KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT KOMİSYONU FOTO GALERİ..

 

 

 

 

ETİKETLER : ESENYURT KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT KOMİSYONU YILDIZ TV PROGRAMINDA İZLEYİCİYLE BULUŞTU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA