FIRAT’LA RUKENİN DÜĞÜNÜNDE COŞKU DORUĞA ÇIKTI..

Arslan ve Yılmaz ailelerinden Fırat ve Rukenin düğününde yılın en coşkulu geçen düğününe imza atıldı..
Bu haber 2021-11-08 07:23:41 eklenmiş ve 527 kez görüntülenmiştir.

 

FIRAT’LA RUKENİN DÜĞÜNÜNDE COŞKU DORUĞA ÇIKTI..

 

Arslan ve Yılmaz ailelerinden Fırat ve Rukenin düğününde yılın en coşkulu geçen düğününe imza atıldı..


Saffet Balıkçılıktan Saffet Yılmaz'ın Yeğeni Fırat Yılmaz Bayramoğlu Döner ve Halim Et Kahvaltı mekânlarının Kardeşleri Rahim Arslan'ın kızları Ruken Arslan'ın Düğün törenleri Le Figaro düğün salonunda gerçekleşti.

 

Bu yılın en coşkulu geçen düğünlerinden birine tanıklık etdik. Müzik, halay, coşku da doruğa çıkıldı. Düğüne Kürdistan’ın en değerli sanatçılarından Sıwane Amede ve birbirinden değerli sanatçılar sahne aldılar.

 

Bu değerli iki ailenin çocuklarının düğününde coşku doruğa çıktı. Yılın en coşkulu en güzel düğünlerinden birine şahit olduk. Onlarca Viskhy şişelerinin kafasını kırdık, dolarlar havada uçuştu.. Tam bir kurdi muzik ziyafeti çekildi. 7’den 70’şe herkes halaya durdu.

 

 

DÜĞÜN FOTO GALERİ -1

 

DÜĞÜN FOTO GALERİ-2

 

 

Düğün genç çiftin Nikah Töreniyle başladı. Dünyanın sayılı et ustalarından, Bayramoğlu Döner, Halim Et & Kahvaltının işletmecisi, döner ve etin ülkemizde ki en büyük ustalarından Halim Arslan, Fransa’da inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinden Yılmaz Yılmaz gibi birbirinden değerli hemşerilerimiz bu düğünde nikah şahitliğini yaptılar..

 

Nasıl ki İngilizlerin lordları, kraliyet aileleri varsa Kurdlerinde Barzaniler gibi, Celaliler, Brukiler, Pirebadiler..  gibi önde gelen aile ve aşiretleri var. Buradan Serhad bölgesine geldiğimizde gerek iş dünyasındaki performanslarıyla, gerekse toplumsal alana katkıları ile giderek öne çıkan birbirine akraba birçok aile  ve sülale var.. Arslanlar, Yılmazlar, Yıldızlar, Sütler, Sitler, Avsarlar..  gibi..

 

İş dünyasındaki yükselişleri, toplumsal alana katkıları ile Arslan Ailesi ve Yılmaz ailesi de bu ailelerin başında gelmektedir. İbrahim-Halim Arslan kardeşlerin sponsorluğunda Qoralılar, bölgemizin en güzel, en büyük kültür merkezlerinden birine  imza atarken, iş dünyası alanında da ülke geneline örnek olacak markalar ortaya çıkardılar.., İş dünyamızdan her soy addan iş adamlarımız  yüzlerce öğrenciye burs sağlanırken, Güven Yılmaz gibi bölge STK yapılanmamızın en önemli aktörleri, Saffet Yılmaz gibi toplumsal alana duyarlı iş adamları, yılmaz yılmaz gibi bir ayağı yurt dışında bir ayağı ülkemizde toplumsal etkinliklere katılan onlarca iş insanı .

 

 

Düğüne bölgemizin en önemli STK’sı Hocvan Dernekler Federasyonu başkan ve yönetimi başta olmak üzere onlarca STK katılırken, nikah töreninin ardından genç çiftin nikah defterini Hoc-Fed başkanı Burhan Özer takdim etdi..

 

Düğüne gıda inşaat alanında önde gelen iş adamlarından Volkan Kaya gibi, Fransa’dan Yılmaz Yılmaz gibi, Göle Ardahandan Ferhat Öztürk, Naif Öztürk, Orhan Arslan gibi birbirinden değerli yüzlerce iş adamı STK ve genc ciftin akrabalarından yoğun bir katılım oldu

 

 

 


ETİKETLER : Arslan ve Yılmaz ailelerinden Fırat ve Rukenin düğününde yılın en coşkulu geçen düğününe imza atıldı..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA