HUMEYNİDEN FETÖYA SİYON-KAPİTAL ORTADOĞUDA ÇÖKERKEN..

Ve siyonistler nasıl ki Afganistandan arkalarına bakmadan kaçıp yerli işbirlikçilerini de kurbanlık koyun gibi geride bıraktıysalar bir gün filistinden de ortadoğudan kurdistan bilimum bütün gezegende kaçıp saklanacakları bir delik arayacaklardır.. Yerli işbirlikçileri-kriptoları ile İnsanlığa karşı işledikleri tüm suçların hesabın vereceklerdir..
Bu haber 2021-11-04 18:04:21 eklenmiş ve 331 kez görüntülenmiştir.

 

HUMEYNİDEN FETÖYA SİYON-KAPİTAL ORTADOĞUDA ÇÖKERKEN..

 

Ve siyonistler nasıl ki Afganistandan arkalarına bakmadan kaçıp yerli işbirlikçilerini de kurbanlık koyun gibi geride bıraktıysalar bir gün filistinden de ortadoğudan kurdistan bilimum bütün gezegende kaçıp saklanacakları bir delik arayacaklardır.. Yerli işbirlikçileri-kriptoları ile İnsanlığa karşı işledikleri tüm suçların hesabın vereceklerdir..

 

Osmanlı İspanyadan Siyonistleri getirip Anadolu-Mezopotamya ve Ortadoğu’ya yerleştirirken.. Yüzyıllar sonra kendi ölüm fermanını imzaladığını görünce.. Fazla bir mukavemet göstermeden Çarlıkla birlikte tarih sahnesinden çekildiler..

 

Her iki imparatorlukta tarih sahnesinden çekilirken çok acı bir gerçeğin farkına vardılar.. Tebaa yada halk koyunsa ne iç, nede dış müdahalelere karşı konulmayacağını, hertür operasyonun rahatlıkla yapılabileceğini gördüler..  ((Bu koyunluk şu anda tcde hala tek adamla had safhada tutuluyor, muhalefet kanadında ise hala put-totemlerle, anır-ahır kabir  dizaynlarıyla devam ediyor.. Yani iki her iki kanat da sömürgeleri oldukları siyon kapitale hizmet etmede birbirleriyle yarışıyorlar.. ))

 

Bu görme neticesinde Sultan Vahdettin Siyonistlere müdahale etmeyerek Amerika ve Avrupaya hakim olan siyonizmin Afrikadan Asya içlerine bütün Avrasya kıtasında da yayılmasını sağladılar.. 

 

Her iki impartorluğun yüzyıllar sonrasını gören derin yapıları tarihin en ağır yenilgisini alma pahasına da olsa gerekli önlemleri almayı siyon yayılma gibi yüzyıllara yaydılar..  Bunun bir sonucu olarak Rusya Kominizim-Sosyalim izmleriyle yerlebir edilirken…

 

Osmanlının düşüşü ise Afrikadan Rusya sınırlarına yüzlerce irili ufaklı diktatörlük, özelilikle uyduruk tc-iran, ermenistan-syria-irakia ile kurdistanı parça-parça yapan kurdleri tarihten silmeye yönelik soykırımcı-sömürgeci sahte suni devletlerin doğuşu, terörist  İsrail ve uydusu siyonizmin uydusu uyduruk arap diktatörlüklerinin doğumuna şahit oldu..

 

Siyon kapital 1. 2. Dünya savaşlarıyla gezegen çapında karşısında duracak bir güç bırakmadıktan sonra yüzyıllardır kominzmi kapitalizmi FAŞİZMİ gezegene yayarken engilsh-marks gibi yetiştirdiği siyon-haham ideolglarını hiristiyan-müslüman kılıfıyla, tarikat ve din sosuyla tüm gezegene yaydılar.. Faşist ulus devletin yedeğine Humeynuyunlar, fetölar, avangalistlar, moonlar, kesnizanilar.. İştiler.. Dinli-Dinsiz terör lejyonları eklediler..

 

Siyonizmin son zaferi ve başarısı İmanus Humeyniyusun İran Devrimi, din sosuyla Aryen halkların çağın en büyük kölelerine dönüşümü; siyon israelin rahatça yayılımı için sahte düşman projeksiyonu projesi olurken.. Siyonizim Osmanlı İmamı-Hahamı Fetönün Humeyniyus gibi İslam soslu devrim yapmaması ile tam çöküşe geçti.. Haham- İmam fetönün düşüşü gezegen çapında siyon kapitalin yükselişinin sonuna gelindi..

 

İmam fetönün düşüşü Çarlık ve Osmanlının küllerinden terker doğuşları, Afrikadan Asyaya halkların siyonizme-kapitalizme karşı uyanması 20 yüzyılın 2. Yarısında başlayan 21. Yüzyıl içinde giderek tüm gezegeni saran anti siyonist-anti kapitalist dalgayı da beraberinde getirdi..

 

İnsanlık kapitalizim sonrası çağa hazırlanırken, siyon-kapital covid-19 operasyonuyla tüm gezegene, insanlığa karşı 1. Büyük saldırısını başlattı.. Bu saldırıyı nükleer, biyolojik, genom .. tüm emareleri içinde taşıyan covid-20, covid 21.. gibi giderek yükseleceği gibi sahte bir 3. Dünya savaşı ile de dünyaya hakimiyetini elinde bulunduran siyonist aile ve firmalar insan popülasyonunu yarım milyara indirip dünyayı babalarının çiftliğine insan soyunun kalanlarını ise gönüllü kölelerine çevirmeye planını başlattılar..

 

Hatta en önemli projelerinden biri dünya dışı (mars-ay vb gibi koloni) dünya içi okayanuslar ve alt tabaklar kolonileşme ardından gezegendeki tüm canlı yaşamı yok ederek, bitirerek yüzyıllar sonra geri dönme dünyayı babalarının çiftliği yapma en büyük hayalleri..

 

Buradan TİCİYE (TC) geldiğimizde siyon-kapitalden aldığı darbeler sonucu feleği şaşan bir yapılanma görüyoruz. Kurdistanı parçalayarak Mezopotamya’ya konan yukarda vurguladığımız tüm uyduruk devletlerin feleği şaşmış durumda.. hala en çok korktukları iki kelime var: Kurd ve Kurdistan..

 

Ama korkunun ecele faydası yok filistinden afganistana halklar bütün bu uyduruk devletlerin mınına koyacak tarihe gömecekler.. Irk-dil-din-mezhep üstü cihanşumul Kurd  kültürü bu sefer sadece Kurdistanı değil tüm dünyayı hızla sarmaya tüm insanlığı yeni bir boyuta taşımaya başladı..

 

Siyonizme karşı Avrasyada üç büyük imparatorluk birden doğmaya başladı. Russian Emperum nerdeyse oluşum sürecini tamamladı, Mezopotamya merkezli Filistinden Afganistana Anadolu Birleşik Devletleri, Ve siyahi Afrika İmparatorluğu.. Ve bu üç empreum Avrasya Konfederasyonuna dönüşecek..

 

Bu üç Emperemu Amerikanın yıkılış ve Latin-ABD birleşmesiyle Amerikan İmapartorluğu doğum sancıları ve dönemi de başladı.. ABD yi derinden işgal eden Siyonistler Amerikan halkı tarafından toptan mercek altına çoktan alındılar.. Nefes alışları bile takip ediliyor..

 

Ardından Dünya konfederasyonu, siyon-kapital aile ve firmalarının yargılanması siyonizmin gezegenden silinmesi insanın uzayda kolonileşmesi çağı 22. Yüzyılda bütün hızı ile ete kemiğe bürünecektir..

 

Dünyamız kapitalizim sonrası çağda dünya konfederasyonunda tek adam-tek ulus, ustün ırk faşizim.. tarihe karışacağı gibi çoban sülo ile siyasi anlamda en tepedeki somokinli palyaço aynı hakka hukuka.. Herkes dünya vatandaşı.. Canlı-cansız yaşama müdahale bitecek..

 

Dünya konfederasyonunda alt üst sınıf olayı da tarihe karışıyor.. Süper bilgisayara talimat veriyorsunuz biftek-pirzola havadaki molleküllerden anında oluşturularak mucizevi sofranız önünüzde.. Talimat veriyorusunuz hayalinizdeki çocuk, sevgili army, arac önünüzde emrinizde.. Musanın asası gibi artık her şey mümkün olan bir çağa geçiyoruz.. Yani kapitalizmin akıllı ve canlı yaşama dayattığı fakirliğin aslında insanın insanı sömürme düşürme oyunu olduğunu da dünya vatandaşları kavrayacak bu kavrama artık nesilden nesile aktarılacak..

 

Dünya konfederasyonuna geçerken en büyük sorun kıta –kıta dünya halklarını kim örgütleyecek, halkları kim doğru hedefe yöneltecek.. Çünkü vahşi kapitalizm bankacılık sisteminden devlet sistemine bilişim-iletişim sektöründen internete hepimizi 24 saat gözetliyor. Dünya halklarından çıkan ultra zeki çocukları ya kapıp kullanıyor, yada imha ediyor..

 

Siyon-kapital, devlet, örgüt, medya, terör, gıda-genom, bilim-din, hava-su şu anda akla hayale gelebilecek her şeyi silaha çevirip insan soyuna karşı kullanmaktadır..

 

İşte biz Mezopotamyalı, Çinli, Rum-Rus-Amerikalı, Afrikalı halkların önünde duran ana gerçek bu.. Bütün dünya halkları kıtalar bazında nasıl örgütlenip nasıl harekete geçeceğiz.. Örgütlenme formüllerini ne kadar sağlıklı yaparsak siyon kapitalide o oranda gezegenimizden söküp atacağız.. Bu örgütlenme büyüdüğünde  natanahu-sisi kaçacak delik arayacaklar ama nafile hiçbiri işlediği suçların hesabını vermeden gezegenimizi terk etmeyecek..

 

Osmanlı ve Çarlık bilimsel-ilmi gerçek olan her empreumun yükselişi zirveye çıkışı ve düşüşünün yaşanması gereken bir süreç olduğunu derinlemesine kavradıklarından ağır bedeller ödeyerek tarih sahnesinden çekildiler.. Rollerini ve Misyonlarını bütün dünya halklarına yüklediler.. Heriki imparatorlukta ilahi bir gerçek olan “Nasılsanız Öyle Yönetilirsiniz” gerçeğini tarih sahnesinden çekilerek öğrendiler..

 

Kapitalizim-Siyonizim sonrası çağda insan uyduruk din ve devletlerin yemlerini yemeyecek.. Yaratıcının da belirttiği gibi insan en üstün varlık olarak cennete gitmeyi beklemeyecek, uzay gemisine binip cennete doğru, bütün bilinmeyenleri çözmeye doğru, bütün iblisleri yerlebir etmeye doğru sadece ,içinde bulunduğumuz uzayda değil diğer uzaylara ve boyutlara  da ulaşma   yolculuğuna çıkacak.. Nasaralı İsa insanın göğe yükseleceği şifrelerini verirken Kureyşli Muhammedul Emin  köleci siyon-kapitallerin şatolarını kalelerini başlarına yıkarak, kellelerini alarak geçen 2500 yıllık sürecte ibrahimi dinler insanlığa uzaya açılmanın bütün şifrelerini verdiler, bütün yollarını açtılar.. Bu yolu tıkamaya artık aynenşeyatan (eniştein) gibi madde yoktan varolmaz gibi yalan-dolanlarla insanaın beynin kitleyen hiçbir şeytani gücün gücü yetmeyecektir.. İnsanlık asıl varoluş ve yükselişin yokluk içinde (saniyenin milyarda birinde yokluk içinde bir patlamayla oluşan içinde yaşadığımız uzay gibi) olduğunu görüp anlayacak, sonsuz-sınırsız yaşama ve enerji kaynaklarına doğru yelken açacaktır..

 

Özetle hiçbir şeytani-iblisi güç insanın kendisini yaratan yaratıcıya sonsuz-sınırsız yaşama doğru yürüyüşünü engelleyemeyecektir.. Bu anlamda siyon-kapitalin insan ırkını kitlemek için sömürü soygun aracına çevirdiği-din-bilim gerçek şekliyle ilk insandan son insana din olgusu da bilimde insanın bilinmeyeni çözme arayışında hep var olacaktır..

 

AVDO AVALON –JARU SELAM- KUDÜS-PHİLİSTİNE –EAST MEDİA

 

ETİKETLER : Ve siyonistler nasıl ki Afganistandan arkalarına bakmadan kaçıp yerli işbirlikçilerini de kurbanlık koyun gibi geride bıraktıysalar bir gün filistinden de ortadoğudan kurdistan bilimum bütün gezegende kaçıp saklanacakları b
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA