TC’DE YILIN HERGÜNÜ VATANDAŞA FORMAT ATILIYOR..

TC’DE YILIN HERGÜNÜ, HER SAATİ VATANDAŞA FORMAT ATILIYOR..
Bu haber 2021-10-29 22:24:07 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

 

TC’DE  YILIN  HERGÜNÜ, HER SAATİ  VATANDAŞA FORMAT ATILIYOR..

 

Kurulduğundan beri halkı soykırıma çevrilen koyun sürüsü yapan TC rejminde hergün, her saat vatandaşa format atılmaktadır.. 

 

Artık yılın hergünü bir tc bayramı, yılın hergünü ato yada başka bir tc ideolu bizi kurtarıyor.  Rejmin bir siyasi parti yada stk sı ilkokul talebeleri gibi hazırolda avaz avaz bağırıp marş-marş ederlerken.. Hergün bir vesile ile atonun huzuruna çıkmalar, anır-ahır kabirlerde anırmalardan geçilmiyor. 200 yıllık siyonist ingiliz kurtarıcı projesi ile soykırımcı TC rejimi ile hergün çocuklarımızın, 90 milyon vatandaşın beyni yıkanıyor, beyni formatlanıyor.. 

 

Hergün bir ilimiz, bir bölgemiz, ülkemiz birileri tarafından hep kurtarılıyor..İşin işlginç yanı biz -vatandaş kurtarıcılardan kurtulamıyor..

 

Kuzey Kore diktatörü TC diktatörlüğü yanında halt yemiş çocuk gibi kalıyor, çünkü o hergün TC nin ortaya koyduğu kurtuluş ve formatları rüyasında bile göremez, kafası o kadar basmaz..

 

23 lisan eşek gibi ankırıyor insandan, 10 kasım herkes böğürüyora..,  mayıs haziran temmuz ağustoslareda  zaferden zafere .. Hergün zaferlerden zaferlere  kurtuluşlara koşmalar..

 

Ama gerçek şu ki siyon-emperyalin bir projesi olan sahte türük irki üzerine kurulan sahte suni sınırlarlarla bezenen türkü-ye rejmi bir soykırım rejmi, fiziki kültüğrel soykırımın yanı sıra, ilimde, bilimde, her alanda vatandaşı geri bırakan, açlık, yokluk, yoksulluk, hastalık tan günde en az 300-400 vatandaşın nalları dikmekte olduğu, toplumun ezici çoğunluğunun hasta ve sağlıklı düşünemeyen hasta bireylere çekildiği bir soykırım rejimi.. Vatandaş öbür dünyaya nasıl, niçin neden gittiğini, bu dünyayı nasıl terki selat ettiğini bile ruhu duymamakta, anlayamamaktadır.. 

 

Bu gerçeği TC’den dünyaya vurduğumuzda küresel soykırımcı soytarı sermaye devlet, örgüt, bilim, ilaç, silah, uzay, gıda-genom .. her şeyi insanı ve canlı yaşamı yok etmek için bir silaha dönüştürmüş, dünyamız özellikle insan soyu –akıllı yaşam açısından sos vermektedir..

 

TC’de yada dünyanın birçok ülkesinde aydın-basın, stk-siyaset, ülkeler..  Derinden bu soykırımcı soytarı sermaye ve uşakları-köleleri tarafından iş gal edildiğinden, bu besleme bitik basın-aydın-siyasetin  bu yıkıcı gerçekler gündemlerinde yoktur, aksine sürekli gündemi saptırıp halkı yanıltmak en büyük politiklarıdır.. Bütün dünya devletlerinin ana gündemi insanın ve yaşadığı dünyanın nasıl yok edildiğini gizlemeye yönelik oyunlarla kuşatılmış..

 

Bu gerçeği tc ye indirgediğimizde ne sağında nede solunda bütün vatandaşı ırk-dil-din-mezhep üstü kapsayan bir rejim yada belge yoktur. İngiliz-ABD sömürgesi yasalarıyla bir yüzyılımızı daha çalmaya çalışıyorlar.. Burada TC siyasetinin en büyük operasyonu yerli-yabancı sömürgeciye ihanitçilere ülkeyi, ben daha iyi düşürürürm ve ülkeyi ben daha iyi satarım siyaseti üzerine kuruludur..

 

Bugün cumhuriyet ato olmasa  biz olmayacaktık, ato olmasa dünya olmayacaktı, ato-ato diye beynimizi kitleye - kitleye 90 milyon soykırıma uğrayan kaz kuş sürülerine dönüşmüş ama önemli değil ato olmasa biz olmayacaktık..

 

Ama gerçek şuki ato ve kurtarıcılar olmasaydı.. Bütün gezegen covit -19 la vurulmayacak, küresel soykırımcı soytarı sermaye insanları kaz-kuş gibi avlamayacaktı..

 

Ulus devlet, kurtarıcı edebiyatı dünya halklarını ulu… İngiliz-alman-tirik, Yahudi.. ermeni.. bilmem ne milletinden  toptan tüm halkları mezbahaya çevrilen koyun sürülerine dönüştürdü..

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Siirt gezisinde, Akşener’e “dilimiz inkar ediliyor, kimliğimiz inkar ediliyor, Kürdistan inkar ediliyor, coğrafyamızın adını, adlarımızı neden kullanamıyoruz  diyen esnaf örgüt propagandası yapıyor denilerek gözaltına alınıyor, Meral ise bir şey olmamış gibi kirişi kırıp yolunu değiştirip yoluna devam ediyor.. Vatandaş atonun kendisini nasıl kurtardığının hala farkına varmamış, atonun  kızının da ato gibi kurtarıcı namzeti olduğunu anlayamıyor..

 

 

Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl insan soyu gezegenden siliniyor.. TC hergün yeni bir propaganda-programlarla  beynimize format atıp hergün ato-anır-ahır kabirlerle bizi kurtarmaya devam ediyor.. Taki hepimizin 7 sülalesi ile soyu kuruyana kadar tc ve ulus devlet faşizmi dünya halklarını kurtarmaya devam edecek.. Nede olsa dünyamızda artık marş-marş- hazırola geçip ilkokul talebelerine taş çıkartan milyarlarca iki ayaklı zevzek gezegeni kaplamış durumda..   Devletler bu kadar zevzeki ne yapacak .. Tabiki tc de görüldüğü gibi hepsini kurtaracaklar.. (yani bugün covid-19, dağda-ovada, yarın covid 20 sokakta caddede kırpmaya devam edecek..) STK-Siyaset aydını komedyene dönüşmüş, hazırola geçip marş-marş yürürken.. TC ve ato sadece bizi değil tüm dünyayı kurtaracaktır.. Artık hergün bir bayram yetmiyor, her saat bize bir bayram gerekiyor..

Özetle insan faşist ulus devletle bu devlet aygıtı ile  insana format atan küresel soykırımcı sermayeyi ekarte etmese devlet aygıtı ve bu aygıtın patronu soykırımcı sermaye tüm insanlığa format atmaktadır, insan soyu gönüllü köle sürülerine dönüşene kadar mezbaha gönderilen koyun gibi iyice çaresiz kalana kadar da bu formatı  atacaktır.. Yani kurtarıcı modundan çıkamayan iki ayaklı gerzek mahluk balık gibi av olmakta, devlet-örgüt-din-ırk-mezhep.. yemlerinden biriyle oltaya takılmaktan  kimse kurtulmamaktadır..

ETİKETLER : TC’DE YILIN HERGÜNÜ HER SAATİ VATANDAŞA FORMAT ATMAKLA GEÇİYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA