SANCAKTEPE KARSLILARDAN DEV BULUŞMA 30 EKİM’DE..

Sancaktepe Kars İl Derneği 30 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde Sancaktepe-Samandıra Kültür Merkezinde Karsın Kurtuluşunun 101 yıl dönümünde Karslıları brbiriyle buluşturuyor..
Bu haber 2021-10-28 07:03:53 eklenmiş ve 411 kez görüntülenmiştir.

 

SANCAKTEPE KARSLILARDAN DEV BULUŞMA 30 EKİM’DE..

 

Yaptığı her etkinlikte binleri, birbiri ile buluşturan Sancaktepe Kars İl Derneği yine Sancaktepe Serhatlıları birbiri ile buluşturuyor..

 

Sancaktepe Kars İl Derneği 30 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde Sancaktepe-Samandıra Kültür Merkezinde Karsın Kurtuluşunun 101 yıl dönümünde Karslıları brbiriyle buluşturuyor..

 

İstanbul İlçeleri içinde Esenyurt’tan sonra en çok Serhad Bölgesi nüfusunu barındıran ilçelerin başında Sancaktepe İlçesi gelmektedir.

 

Esenyurtta da olduğu gibi Sancaktepede de Ardahan Derneği ayrıdır, Kars derneği ayrıdır.

Sancaktepe Kars İl Derneği, Esenyurt Kars İl Derneği  yaptıkları etkinliklerde  binleri birbiri ile buluşturarak  Serhat bölgesi açısından il dernekçiliğindeki keşmekeşliği de bitirdiler..

 

İstanbul geneli Kars-Ardahan-Iğdır il derneklerinin ayrı ayrı il dernekleri olarak ortaya çıkmaları ile birlikte Serhat illeri bazında temsil krizi de tarihe karıştı.. Artık her dernek sadece kendi ilini temsil ediyor.. Bölgeyi ilgilendiren etkinliklerde de örenğin “Kılıçdaroğlunun sağında sancaktepe kars il derneği başkanı, solunda ise sancaktepe Ardahan il derneği başkanı oturdu”  haberinde de görüldüğü gibi güçlerini birleştirerek daha büyük bir birliktelik sağlıyorlar..

 

Sancaktepe Kars Derneği Tıklayınız.. https://www.dogukultur.com//search.php?s=sancaktepe+kars

 

Sancaktepe Ardahan derneği Tıklayınız..  https://www.dogukultur.com//search.php?s=sancaktepe+Ardahan

 

Başkan Casim Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri hergün halkın içinde oldukları gibi, etkinlik öncesi de STK-Siyaset-İş Dünyası, Kanaat önderleri hemşerilerimizi ziyaret ederek etkinliğe davet ettiler..

Cumartesi günü Sancaktepede yapılacak  Kars’ın Kurtuluşu etkinliğine sadece İstanbul değil Ankara,  Kars ve diğer büyük şehirlerden de siyaset-stk-sanat dünyasından katılım olacak..

Sanatçı-Dengbej Memet Kılıç, Burhan Yıldırım, Gülhan  Yıldız gibi bölgemizin önde gelen Sanatçılarda sahne alacak..

 

SANCAKTEPE İL DERNEĞİ

FOTO GALERİ

TIKLAYINIZ..

 

 Bir şunu diyen bir yazı 'PARNENN KARS ERR 2019 Serhat Şehrimiz Kars เn Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. 4i Dönümü Kutlama Programına Davetlisiniz SANCAKTEPE KARS DERNEGI YONETIM1 TARIH 30 Ekim Cumartesi SAAT 19:00 YER Samandıra Koltor Merkezi' görseli olabilir

 

 

Kars, Ardahan, Iğdır’ın  il derneği bazında ayrı –ayrı kendi derneklerini kurmaları İstanbul geneli yaşanan kai dernekçiliği, kai komedisini de tarihe gömdü. Geçen yıl Sancsaktepe Kars İl Derneğinin yaptığı, binleri birbiri ile buluşturduğu Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliğinde ortaya çıktığı gibi  yapılan etkinliklerin daha da güçlü olmasını sağladılar.. 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Sancaktepe Kars İl Derneği 30 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde Sancaktepe-Samandıra Kültür Merkezinde Karsın Kurtuluşunun 101 yıl dönümünde Karslıları brbiriyle buluşturuyor..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA