OSMAN NEDEN BU KADAR DEĞERLİ..

Osmanı (Osman Kavala) değerli kılan siyonist-kapitalist firma ve devletlerinin acentası olması. Suç olarak işlediği bir suç yok. Herşeyini yasal yapıyor.
Bu haber 2021-10-26 08:45:50 eklenmiş ve 439 kez görüntülenmiştir.


OSMAN NEDEN BU KADAR DEĞERLİ..

 

Osmanı (Osman Kavala) değerli kılan siyonist-kapitalist firma ve devletlerinin acentası olması. Suç olarak işlediği bir suç yok. Herşeyini yasal yapıyor. Temsilcisi olduğu devletleri, sermayeyi ve görüşlerini savunuyor. TC de soroscu olmak suc mu..?


Yüzyıldır dünyamızda siyonizme ve sorosculupğa en büyük hizmeti yapan devletler arasında sıralama yapılsa tc ilk 1 i kimseye kaptırmaz..

Burada TC devleti ve batılı devletlerin arkasındaki siyonist kapitalist sermaye hepimizin aklıyla dalga geçiyor..


Örneğin ben 1990 dan beri hertür hakkı gaspedilen bir TC vatandaşıyım. Ve bu rejim en az bana 1 milyar dolar zarar vermiştir. 30 yıldan fazladır bana ve benim gibi yüzbinlerce tc vatandaşına ülkeyi görünmeyen bir zinadan ve hapishaneye çevirmiştir.. direkr olarak 90 milyon vatandaşı hertür operasyona açık koyun sürüsüne çevirmiştir..


TC rejmi kurulduğundan beri vatandaşa soykırım başta olmak üzere verdiği zarar ziyan hesaplansa çevirdiği soykırım oyunlarının hesabı sorulsa.. bin tc olsa insana-insanlığa verdiği zararın binde 1 ni karşılamaz..

 

Kavala ile yapılmak istenen:

---sömürge tc yi yöneten sömürge partisi akp yi milli-yerli gazları ile içeriye yutturma

---Akp ataputçuluğu totewmciliği kusatarak akp yi sorunsuz chp lileştirme..

---Cjhp ise akpnin devrimci rolüne soyunarak putçuluğu tc siyonizmini iktidara taşıma..

---Hdp-mhp dahil geri kalan ara çizgi ise bu siyonist kapitalist düzen ve oyuna değirmene su taşıyan figüranlardan başka şeyler değiller..


Burada kısaca halkı ahngi siyasi parti daha iyi kandırıp dizayn ediyorsa.. içindeki kripto ajan yapı o kadar malı görürler.. sermaye-batı temsilcisi kavala da-selo da  geriye kalan milyonlarda, büyükelçilerde, tc yi yönetenlerde siyaseti üsten dizayn eden kripto piyonlarda siyon-kapital büyük sermayenin oyuncakları ve kurbanlarıdırlar..  Sadece bunlar değil gezegende ki tüm faşist ulus devletlerin bir tek politikası vardır: Dünya halklarını hertür yemi kullanarak (ırk, sağ-sol, din, izimler, güvenlik, bilim-sosyal bilimler..) küresel siyonist sergerdelerin katillerin bütün dünya insanlığını daha iyi kullandıkları piyon-köleler üretme.. Şimdi bu iki ayaklı piyon-köleler milyarlarca insan yapay zeka ile boşa çıktı. Covit-19 la iki ayaklı gerzek insan tipini artık çöpe atma zamanı geldi, artık dünyanın bütün büyük metropolleri nükleer, virüs, genom, gıda.. silahları ile yavaş yavaş vurulan ve yakın bir gelecekte nükleer vb silahların da kulanımıyla toplu mezarlıklara dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Yani artık Amerika asya Afrika yok.. Kavala-selo yok tüm insanlık büyük bir hedef, dünya insan soyu ve akıllı yaşam açısından sos veriyor..


Bütün kıtalrdaki insanlar ayağa kalklarak dizayn eden sernaye ve devletlerin mınına koymalı, düny konfederasyonu kurulmalı, insanların gizli ardiye ve oyununa son verilmeli, katil kraliçeninde natnahunun da onların piyonlarının da mınına konulmalı, insanlık yönünü yüzünü uzaya çevirmelidir..

 

Bu ulus devlet kafa ve oyunları ile insanlık birbirine karşı kullanıldıkça çıkış yok milyarlara hergeçen gün soykırımcı sermaye aile ve firmalrın kurbanına dönüşmektedirler.. Buda aklı başında çaresiz bıraklına bilim adamından.. sewrmayeye … harakiriyi dayatıyor.. Yani insanlık çözüm bulmasa Çinli bir çoban bile dünyanın mınına koyar, tüm dünyayı magmaya gömer. Bu dünya açısından yenilenme, insan açısından insan çağının bitişidir..

 

İnsanlar doğru mücadele verip kaderlerine el atmasalar, bu geri zekalı siyonist sermayeyi ekarte etmeseler.. İnsan açısından gelecek yok.. Dünya insanlığı soykırımcı sermaye ile piyonlarını ulus devletlerini, terör lejyonlarını.. ablukaya almalı, insanın insana oyun yapmadığı gizli ardiyelerin olmadığı bir dünya konfederasyonu tek çıkıştır.. Tüm insanlık harekete geçmelidir..


TC de bu oyunların gideceği kapı tc hukuku çiğniyor oyunları ile vatandaşa daha ileri saldırılar oyunlar.. yada akp nin yerinin chjpş nin alması ve dahada derinleşen vatandaşı bitiren oyunlar olacaktır..


Siyonist kapitalistler birkaç istisna dışında lider diye öne çıkardıkları insanların tümünü kıpırdayamayacak şekilde sarmışlardır. Her alan onların kontrolünde artık önde gelen bakan siyasetçi başkan robot gibi donup kalan kafası basmayan .. Uzaktsan kumandalıların dünyayı yönettiği, bütün artı değerin siyonların kasasına aktığı bir çağda millik-yerlilik kadar komik kalan 2. Bir şey olamaz.. Bu gazı tc de yedirmek içinde MİT in moshada nasıl tokat attğını tc basını sansürsüz yayıyor, süslü sılo bedava yediriyor, birde ato -totemci siyonist aydın özbil-dilin deyimiyle asrın liderimiz heyt dedi tüm büyükelçiler hazirola geçti.. yi eklersek nasil büyükos bir devletos olduğumuz anında sadece dünyada değil tüm diğer gaxylerde de yankılama buluore..

 

Osmanı değerli kılan kendisi gibi üstünlük vb. sosu ile beyni yıkanmış kölelerin soykırımcı siyon kapital tarafından verimli bir şekilde kullanılması, bu kullanılma yapılırkende uyanmamaları önemlidir.. Terörist israilde ki üstünlük efsunu ve sosu bittiği-bittirildiği  gün yahudi halkı ben filistinliyim dediği gün siyonizm tüm yalan dolanıyla dünya bazında balon gibi sönecektir..



Basından..


Yeni Şafak yazarı: Osman Kavala 10 büyükelçi için neden bu kadar değerli?


"Bu ülkede binlerce tutuklu yargılanan sanık var ve o sanıkların tamamı en az Kavala kadar tutuksuz yargılanmayı hak ediyor olabilir."

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, ‘serbest bırakılsın’ çağrısı yapan ABD, Almanya ve Fransa’nın da aralarında bulunduğu 10 büyükelçi için tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala’nın bu ülkeler için neden önemli olduğunu kritik ettiği bugünkü yazısında “Uzun tutukluluk, yargının yavaş işlemesi sadece Kavala’nın sorunu değildir. Bu ülkede binlerce tutuklu yargılanan sanık var ve o sanıkların tamamı en az Kavala kadar tutuksuz yargılanmayı hak ediyor olabilir” dedi.


Osman Kavala’nın yaptığı işlerden örnekler veren Öztürk, “Osman Kavala bugün yine gündemde. Osman Kavala neden bu ülkeler için bu kadar önemli? Ya da Kavala kim ki bu 10 ülke büyükelçi bildirisiyle ona sahip çıkmaya çalışırken “müttefik” Türkiye’yi karşılarına alıyorlar? Başından bu yana söylediğimiz bir şey var. Kavala bir “acente”dır. Batı’nın bir acentesi” diye yazdı.


Kavala’nın Batı adına inisiyatif alan biri olduğunu öne süren Öztürk, “Bu suç mudur? Hayır! Bunun kararını verecek olan biz değiliz. Türk yargısıdır. Adaletidir. Yine uzun tutukluluk, yargının yavaş işlemesi sadece Kavala’nın sorunu değildir. Bu ülkede binlerce tutuklu yargılanan sanık var ve o sanıkların tamamı en az Kavala kadar tutuksuz yargılanmayı hak ediyor olabilir. Ama nedense Amerika, Almanya hatta Yeni Zelanda bile Kavala ile ilgileniyor. Binlerce tutuklu yargılananlardan bir tanesi ile ilgileniyor. Çünkü Kavala, onların acentesi!” iddiasında bulundu.


Kavala onlar için neden bu kadar değerli yazının devamı..

ETİKETLER : Osmanı (Osman Kavala) değerli kılan siyonist-kapitalist firma ve devletlerinin acentası olması. Suç olarak işlediği bir suç yok. Herşeyini yasal yapıyor.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA