ARDA-FED Başkanı Çerkez Kahvaltıda Birlik Mesajı Verdi.

ARDA-FED Başkanı Çerkez Kahvaltıda Birlik Mesajı Verdi.
Bu haber 2021-10-18 13:37:07 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

 

ARDA-FED Başkanı Çerkez Kahvaltıda Birlik Mesajı Verdi.

 

ARDA-FED'in organize ettiği tamamen yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve danışma meclisinin eşleriyle katıldıkları kahvaltıda konuşan Genel Başkana Orhan Çerkez, birlik mesajı verdi.

 

Ardahan Dernekler Federasyonun organize ettiği tamamen yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve danışma meclisinin eşleriyle katıldıkları kahvaltıda konuşan Genel Başkana Orhan Çerkez, birlik mesajı verdi.

İstanbul Üniversitesi Balta Limanı sosyal tesislerinde verilen kahvaltılı toplantıda dostluk kaynaşma üst seviyedeydi.

GENEL BAŞKAN ÇERKEZ; BİR OLCAĞIZ DİRİ OLACAĞIZ

Sunuculuğunu Duygu Akçay’ın yaptığı kahvaltılı toplantının açılışında konuşan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez; Ardahan güçlü lobi olması için Bütün dernekleri ARDA-FED’in çatısı altında toplantıya davet etti.

İstanbul’da Kurulu 147 tane Ardahanlı il ilçe, belde ve köy var. Bir ay önce genel kurul yaptık. ARDA-FER üye 52 dernek yol açıktık. Diyen Genel Başkan Orhan Çerkez,  STK’larda ilk olarak biz bir yenilik yaparak Yönetim kurulu asil 25 ve 25 yedek üyelerin üyelerinin tamamında asıl yönetim kurulu üyesi olarak kabul ederek 50 Kişilik bir dev kadrola sizlere hizmet edeceğiz.

300 delegesi olan ARD-FED’in hepsinin bir görev istemeleri beni çok sevindirdi. Bu nedenle ben buradan sesleniyorum yönetimde olsun olmasın gönlünde Ardahan sevgisi taşıyan herkesi yönetici oyarak görev yapmaya davet ediyorum. dedi

Üye olmayan dernekler Ardahan derneklerinin ARD-FED’in Saygon güçlü bir federasyon olması için bütün dernekleri üye olmaya davet ediyorum. Diyen Genel Başkan Çerkez konuşmaların şöyle sürdürdü,

Her örgütlülükte Kadınlara büyük katkısı var kadının olduğu yerde saygı var, huzur var, kalite var, sevgi vardır. bugün kadın kardeşlerimiz buraya katılarak destek sundular kendilerine teşekkür ediyorum.

Geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlere çok önem vereceğiz. Buradan gençliğe sesleniyorum. ARDA-FED sizinde sahip çıkmalısınız.

Gurbet’teki sorunlarımızın yanı sıra yıllardır Ardahan’daki eğitim ve öğretim ülkenin sonunda seyrediyor. Bu nedenle Arda-Fed olarak eğitime destek sunmak adına İstanbul’da hocalarımızın öncülüğünde büyük bir panel yapacağız.

Bütün Ardahan’lıları kucaklamak için gönüllü komisyonlar kurduk yakında komisyonlarımız çalışıp bu örgütlü sürece hemşehrilerimiz katacaktır.

İstanbul’da yaşayan 600 bine yakın Ardahan’lı hemşehrilerimizi kayıt altına almak için çalışmalara başladık.

ARDA-FED Çatısı altında kadınları toplamak için bir kadın kollarını kurduk. Bu nedenle bütün kadın kardeşlerimizi destek olmaya davet ediyoruz.

16 Aralık’ta Yapılacak Ardahan tanıtım günlerini hep birlikte güçlü bir şekilde yapmak için hepinizin gönüllü olarak görev almalarınızı rica ediyorum. Bu tanıtım günlerinde elde edeceğimiz gelirlerin tamamı yüksek öğrenim gören öğrencilerimize vereceğiz.

Şubat Ardahan'ın düşman işgali bütün Ardahan’lıları içine katarak yapacağız.

ARDA FED'in Ardahan’a Şubesini açacıp baba ocağındada hezmetlerimiz devam edecek İlk olarak. Ardahan il 1 ve 5 ilçesine toplam 6 Kütüphane yapacağız.

Ardahan’da Üretici Kooperatiflerin kurulmasına destek vereceğiz.

KAYA, KADINLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Kahvaltıda ARDA-FED’in örgütlü sürecinde kadınlardan destek isteyen ARDA-FED Kadın Kolları Başkanı Sabahat Kaya,   kadınların kendi örgütlü güçlerini yansıtırsa kadınların sesi daha çok yüksek çıkar. Bu nedenle kadınları bu sürece dahil edip 08 Mart Dünya emekçi kadınlar gününde hep birlikte büyük bir etkinlik yaparak gücümüzü ispatlayacağız.

MECLİS ÜYESİ KEMAL TAŞTAN: ARDA-FED, BÜTÜN SORNLARIN ÜSTESİNDE GELECEK

Daha Sonra bir konuşma yapan  Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Kemal Taştan İse, Güçlü bir kadroyla yola çıkan ARDA-FED’in çok başarılı olacağını inancım tamdır. ARDA-FEDİN bu güçlü yürüyüşünde siz Ardahan sevdalılarının da tam destek sunarsanız çözülmeyecek hiçbir sorun kalmayacaktır.

ARDA-FED’e Üye olmayan Ardahan Derneklerini ikna çalışmalarını sürdüren Genel Balkan vekili Engin Demirkuş’un Kahvaltının başından sonuna kadar herkesle etek tek ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

5 DERNEK ARDA-FED’e ÜYE OLDU

Kahvaltıda Maltepe Ardahan Dernek Başkanı Yaşar Geler ARDA-FED’e üye protokolünü Genel Başkan Orhan Çerkez’e taktim ederek federasyona güç katması hemşehrileri tarafından taktirle karşılandı.

Genel Başkan Engin Demirkuş’un ARDA-FED Üyelik için davet ettiği Genel Kurul Toplantılarında Ardahan Dernekler Federasyonuna üye karar alan Trakya Yakası Ardahan Dernek Başkanı Talip Kaya, Göle Senenoğlu Köy Dernek Başkanı Güven Akbaba, Göle Sürügüden Köy Dernek Başkanı Bayram Aslan,  üyelik için destek açıklaması yaparak bir hafta sonra yasal işlemleri tamamlayıp üye olacakların açıklamaları büyük alkış aldı.

GENEL BAŞKAN GÜNER KÖKAT: ARDA-FED’e DESTEK SUNCAĞIZ

Daha sonra konuşan Damal Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gönen Kökat ise,  ARDA-FED geçmişte topluma fayda sağlamadığı ve yaptığı etkinliklerin hesabını vermediği için Dernekler bu çatı altında toplanmada tereddüt ediyorlardı. Ama Ardahan’ın bütün sorunlarını çözmek için yola çıkan bu güçlü kadro bütün Ardahanlıları kucaklamak için gayret gösterdiğinden dolayı kısa zamanda başarıyı yakalayacak. Biz Damal Dernekleri olarak elimizden gelen desteği sunacağız.

KÜPELİ, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN EL ELE VERELİM

Daha sonra konuşan ARDA-FED baş danışmanı Gazeteci Mustafa Küpeli ise, yıllardır örgütsüzlük yüzünden güçlü bir Ardahan lobisi oluşturamadığımız için çocuklarımız bu gün 2-3 üniversite bitirmiş ama iş bulamıyorlar. Dün Esenyurt’ta çok başarılı İlçe milli eğitim müdürü hemşehrimiz Paşalı Beşli’yi neden göstermeden görevden aldılar. Hiçbir şey yapamadık.   Dünyada kadının gücünü arkasına alan STK’ların tamamı başarmıştır. Bizim kavga edecek gücümüz kalmamıştır Güçlü bir Ardahan lobisi için başta bütün kadın kardeşlerimi bütün Ardahan’lı hemşehrilerimi göreve davet ediyorum.

ARDA-FED ÜYELERİN SIRASIYLA GÖRÜŞ BELERTTİLER.

ARDA-FED Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Demir, Bu güçlü karda gurbette ve Ardahan’daki sorunlarımızın çözümü için çaba gösterecek yeter ki siz destek sununun arkası gelir

 ARDA-FED Genel Başkan Yardımcısı Muhtesim Sarıkaya ise;  Ardahan örgütsüzlüğü bütün topluma zarar verdiği için güçlerimizi birleştirip memleketimize hizmet etmeliyiz.

Sarzep Dernek Başkanı Yener Bayrakçı,  ARDA-FED Ardahan’ın namusudur. BU yüzden herkesin sahiplenmesi gerekir

Halk Müzik Sanatçısı Murat Göktemir, Ardahan üniversitesi Türkiye’nin son sıralarında bu önemli soruna el atmalıyız.

ARDA-FED Denetleme Kurulu başkanı Şemsettin Şenel, Zor günler arkada kaldı hep birlikte başaracağız.

ARDA-FED Denetleme Kurulu üyesi Sıtkı Dursun,  Güçlü bir federasyon olması için herkesi göreve davet ediyorum. Diyerek destek konuşması yaptılar.

Kahvaltı sonrasında herkesin yüzü gülerek dostluk mesajları vererek hatıra resmi çektiler

Burhan  AYDIN/İstanbul/Serhat Birikim

Kaynak:           Editör:

 

 

Etiketler: ARDA-FED, Başkanı, Çerkez, Kahvaltıda, Birlik, Mesajı, Verdi.,

 

 

ETİKETLER : ARDA-FED Başkanı Çerkez Kahvaltıda Birlik Mesajı Verdi.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA