TACEDDİN AKDAĞ, İSTANBUL BAKALLAR ODASI BAŞKAN ADAYI..

Tacettin Akdağ, 20 bin üyesi bulunan İstanbul Bakkallar Odası Başkan Adaylığını açıkladı. İstanbul Bakkallar Odası üyeleri başta olmak üzere kendisini tanıyan herkesin memnuniyetle karşıladığı adaylık açıklamasının ardından
Bu haber 2021-10-16 10:55:51 eklenmiş ve 375 kez görüntülenmiştir.

 

TACEDDİN AKDAĞ, İSTANBUL BAKALLAR ODASI BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.. 

 

Tacettin Akdağ, 20 bin üyesi bulunan İstanbul Bakkallar Odası Başkan Adaylığını açıkladı. İstanbul Bakkallar Odası üyeleri başta olmak üzere kendisini tanıyan herkesin memnuniyetle karşıladığı adaylık açıklamasının ardından Serhad bölgesi iş-STK-Siyaset-Sanat Dünyası ve hemşeri camiamızda kendisini kutlayarak başkan adaylığında desteklerini sundular, adaylıktan dolayı kendisini kutladılar..

 

 

Üniversite Mezunu olan, baba Mesleği Bakkalcılıkla doğduğundan beri haşir-neşir olan, bu mesleği ve bu mesleğin sorunlarını İstanbul genelinde en iyi bilen, bu alanda sayılı insanlardan, sayılı uzmanlardan biri olan Taceddin Akdağ önümüzdeki Ocak ayında  yapılacak olan kongrede İstanbul Bakkallar Odası başkan adayı olduğunu açıkladı..

 

 

Akdağ: Zincir marketler, ekonomik krizler gibi olgular neticesinde ülkemiz açısından bakkalların nasıl stratejik öneme sahip kurumlar olduğunu, toplumsal anlamda faizsiz bankacılık, dayanışma açısından toplumsal yapı taşımızın en önemli araçları, toplumsal bir sigorta olduğunu toplum anladı. Ülkemiz açısından önemli bir stratejik alan olan bakkalı hak ettiği yere, bakkalcıyı da sorunlar karşısında sahipsiz olmayan güçlü bir konuma çekeceğiz. Bütün projelerimizi üyelerimizle ortaklaşa birlikte ben demeden biz olarak gerçekleştireceğiz..

 

Akdağ,  20 bin üyesi olan İstanbul bakkallar odası başkan ve yönetiminin üyelerin sorunları ve sıkıntıları ile yeterince ilgilenmediğini, kendisi ve yönetiminin üyelerinin sorun ve sıkıntısı ile yakından ilgileneceklerini ve üyelerle ortak çözümler üreteceklerini söyledi. Özellikle 3 harfli mağazaların bakkalları ve küçük esnafı bitirdiğini söyleyen Akdağ bakkal esnafının mahallenin sigortası olduğunu söyleyerek seçilmeleri halinde halkın her türlü derdi ile hem hal olacaklarını ifade eden Taceddin Akdağ bakkal esnafının yok olması halinde toplumda büyük sorunların da beraberinde ortaya çıkacağını söyledi. Taceddin Akdağ ilçe belediyelerinin yardım maksadı ile 3 harfli marketlerin alış-veriş çeki vermesinin de yanlış olduğunu, yardıma ve desteğe küçük esnafın ihtiyacı var. Belediyenin vereceği çeklerin buralarda geçerli olması gerektiğini ifade ederek birçok yanlış uygulamanın olduğunu ifade ederek dille anlatılarak düzeltilebileceğini söyledi.

 

TACEDDİN AKDAĞ KİMDİR, TACEDDİN AKDAĞ’IN ÖZGEÇMİŞİ

 

1965 Iğdır doğumluyum ilk ve orta öğrenimimi Iğdır'da lise ve üniversite öğrenimimi de İstanbul'da tamamladım. Çocukluğumdan beri baba mesleği olan bakkallık yaparak hayatımı kazanmaktayım. Mesleğimizin sorunlarını biliyorum hepiniz gibi aynı sorunları yaşıyorum. Çözüm önerlerim hazır. Sizlerin de katkılarıyla odamızı daha dinamik ve daha verimli yönetmek üzere ekibim hazır. Desteklerinizi bekliyorum.

 

İletişim : Halkalı Merkez Mahallesi Çiğdem Sokak No:17 Küçükçemece/

Akdağ Telefon :0532 - 232 29 76

E-mail: taceddinakdag@outlock.com

 

TACETTİN AKDAĞ –HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

TACEDDİN AKDAĞ, İSTANBUL BAKALLAR ODASI BAŞKAN ADAYI..

TACEDDİN AKDAĞ, İSTANBUL BAKALLAR ODASI BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.. 

 

 

 

ETİKETLER : Tacettin Akdağ 20 bin üyesi bulunan İstanbul Bakkallar Odası Başkan Adaylığını açıkladı. İstanbul Bakkallar Odası üyeleri başta olmak üzere kendisini tanıyan herkesin memnuniyetle karşıladığı adaylık açıklamasının ardın
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA