MERKEZ BANKALARI BİRER OPERASYON MERKEZİDİRLER, HEPSİ KAPATILMALIDIR..

MERKEZ BANKALARI BİRER OPERASYON MERKEZİDİRLER, HEPSİ KAPATILMALIDIR..
Bu haber 2021-10-16 05:22:09 eklenmiş ve 2680 kez görüntülenmiştir.

 

MERKEZ BANKALARI BİRER OPERASYON MERKEZİDİRLER, HEPSİ KAPATILMALIDIR..

 

Siyonist-kapitalist sistem halkları FAŞİST ULUS DEVLET denen aygıt eliyle yoksullaştırmak yok etmek için dünya geneline nasıl terör lejyonlarını döşüyorsa finasal anlamda merkez bankalarını dünya geneline döşemiştir.

 

Bu bankalar aracılığı ile küresel siyonist sistem kimin cebinde kaç kuruş var gördüğü gibi, dünya genelinde de milyarlarca insanı nasıl soyup yok edeceğinin de ana karargahlarıdırlar merkez bankaları..  Dünya genelinde bizim gibi aydınların aktivistlerin, sakıncalı er ve piyadelerin.. hesaplarına paralarına el koyarak; iş-firma alnında ortaya çıkışları engellendiği gibi,  yoksulluğu-yolsuzluğu, sefaleti ve cehaleti  dünya çapında yaymaktadırlar.. Bu küresel soygun sistemi nedeniyle dünya genelinde cahil bırakılan milyarlarca insan kıtalar bazında soykırıma açık koyun sürülerine dönüştüler. Günümüzde dünyanın büyük metropolleri büyük mezarlıklara dönüşmüş, covid-19 gibi operasyonlarla da insan soyu sıfırlanmaktadır..

 

Ülkemizde halk bankası hariç, geriye kalan tüm banklar küresel siyon-kapitalin operasyon merkezleridirler.. Örneğin diktatör tc rejiminde biri hesabıma para atdı. Haberim bile olmadan bu siyonist kapitalist bankalar ve ajanlar el koyar. Sistem gelişmesi sakıncalı her vatandaşı ata dededen başlayarak gözetim altına alır.. 

 

İçerdeki ajan hukuk büroları ve firmalarla vatandaşa bir kulp takar. Vatandaş 1920 de süpürge almıştır. Bir taksit ödememiş gibi yüzbinlere varan kulplar, sayısız –sınırsız oyunla vatandaş kuşatılarak borçlu doğar, borçlu ölür, öldürülür..

 

TC’nin ana politikası her alanda vatandaşı sararak yok etmektir.. Bu anlamda ülkemizde nerdeyse borçlu olmayan yoktur.

 

Bu anlamda gelişmiş ülkelerde ve toplumlarda olan kanun kurallar tc gibi ülkelerde yoktur. örneğin yıllık geliri en az 150 bin dolar olmayan esnaf vatandaştan vergi alınmaz.. Ama tc de ise bakal amcayı gömmek için operasyon üstüne operasyon yapılır. Üç harfli marketleri köylere kadar getirip tarım-tohum-toprak-maden ne varsa hepsine yerli-yabancı ajanları ile el koyarlar. Vatandaş dört koldan sarılır, nefessiz bırakılarak nasıl imha edilir oyunları ile kuşatılmıştır..

 

Bu soygun sömürünün vatandaşı düşürmenin sürmesi içinde sistem 200 yıldır, kurtü-türktü, alevis-suni-ermeni-rum.. oyunları ile tereyağından kıl çeker gibi anır-ahır kabirlerle put ve totemlerle kurtarıcılarla bütün vatandaşın 7 sülalesi ile oynamaktadır..

 

Şu anda iç Anadolu-ege-marmara,Doğuda.. MHP-HDP_CHP vs vs ırkçı sistem partilerinin beyin yıkamaları ile, sistemin eğitim sistemi ile  Vatandaş içki pavyon kumar kültürü ile elinde kalan ne varsa hepsini tüketen bir mahluka çevrilmiş bulunmaktadır..

 

Büyük şehirlerden Anadolu köylerine gittiğinizde varlıklı tüm ailelerin yoksullaştıklarını, her şeylerinin ellerinden alındığı.. Bu acı tablonun ülkemizin en ücra köşelerine kadar giderek yayıldığını..

 

İşte iktidar ve muhalefeti ile tc rejmi bu. Ve ara sıra akp de ki gibi milli-yerli ruhu kalan birileri bu siyonist-kapitalist sisteme çomak sokmaya çalışıyor.. Ve kıyamet kopuyor.. “Merkez bankaları Özerktir dokunmasınız”..

Bir yazı Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Merkez Bankası mı, yoksa operasyon merkezi mi, anlaşılmıyor

TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : MERKEZ BANKALARI BİRER OPERASYON MERKEZİDİRLER HEPSİ KAPATILMALIDIR..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA