RASİM AMCANIN 7 SİNDE BULUŞTUK..

Hemşerilerimiz, geçen hafta vefat eden, Ak Parti Beykoz YK üyesi Yusuf Koç’un babası Rasim Koç’ûn 7 sinde bir araya geldiler.
Bu haber 2021-10-15 04:36:46 eklenmiş ve 407 kez görüntülenmiştir.

 

RASİM AMCANIN 7 SİNDE BULUŞTUK..

 

Hemşerilerimiz, geçen hafta vefat eden, Ak Parti Beykoz YK üyesi Yusuf Koç’un babası  Rasim Koç’ûn 7 sinde bir araya geldiler. Perşembe günü Soğuksu Kazım Karabekir Camiinde öğle nazmının ardından icra edilen anmada Yasin-i Şerif, Kurani kerim ve mevlit okutuldu. Cemaat hep birlikte duaya durdu. Ardından yemek ikramı yapıldı.

(Rasim Koç Vefat Haberi Tıklayınız..)

Çocukları Yusuf Koç, Murat Koç, Turizm Hizmet sektöründen iş adamı İrfan Koç, otomotiv Sektöründen İsrafil Koç gibi yakın akrabalar gelen hemşerilerimizi en iyi şekilde karşıladılar.

Ak Parti Beykoz İlçe başkanı M.Hanifi Dilmaç, Türki Cumhuriyetlerden Yusuf Koçun iş adamı arkadaşları da da Koç’u ziyaret ederek hem taziyelerini sundular. Hem de dualara eşlik ettiler..

Dilmaç’a Yoğun İlgi, bölgemiz düğün-cenaze-etkinliklere en çok rağbet eden simaların başında Ak Parti Beykoz İlçe başkanı M.Hanifi Dilmaç gelmektedir. Koçun 7 sinde buluşan hemşerilerimiz Ak Parti Beykoz İlçe başkanı M. Hanifi Dilmaç’a yoğun ilgi gösterdiler. 

Koç, babasının vefatından /’sine skini yalnız bırakmayan, acılarını paylaşan herkese teşekkür ederek hepinizden Allah razı olsun dedi.

Haberin Foto Galerisi..

Bölgemizin en önemli dini geleneklerinden biri ölen insanların ardından bir hafta boyunca dua etmek hayır-hasenata bulunmak, yedirmek içirmek..

ETİKETLER : Hemşerilerimiz geçen hafta vefat eden Ak Parti Beykoz YK üyesi Yusuf Koç’un babası Rasim Koç’ûn 7 sinde bir araya geldiler.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA