BİNLERİN KATILIMIYLA RASİM KOÇ’U SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK..

AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi,Yusuf Koç’un babası Rasim Koç Binlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı..
Bu haber 2021-10-09 08:08:03 eklenmiş ve 563 kez görüntülenmiştir.

 

BİNLERİN KATILIMIYLA RASİM KOÇ’U SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK..

 

AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi,Yusuf Koç’un babası Rasim Koç Binlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı..

 

AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Bir dönem Beykoz Spor Kulübü Başkanlığı ve Beykoz Belediye Meclis Üyeliği gibi birçok görevi icra eden STK ve İş dünyası alanında da Beykoz’un önde gelen simalarından iş insanı Yusuf Koç’un babası Rasim Koç hakkın rahmetine kavuştu.

 

Soğuksu Merkez Camiinde kaldırılan cenazeye bölge İş-STK dünyamızdan Ardahan-Kars federasyon ve derneklerinden,  Beykoz İş-STK-Siyaset dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Adem Sefer, Turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcileri İrfan Koç-İsmail Koç, Akif Yıldız, Seref Talay, Otomotiv Sektöründen İsrafil Koç..Ardafed, Hocfed federasyon temsilcileri, Beykoz Ardahanlılar Derneği Y.Yasin Sid, Çağdaş Yılmaz, Vural Çelik, Panig derneği YK üyeleri, Xaskar Bşk Erkan deli-yk üyeleri, Sıxırpet-Bebereg Bşk Fuat Avşar ve YK üyeleri gibi Serhad Kurdstanı STK’larından da yoğun bir katılım oldu..

 

Rahmetli Haci Rasim Koç bölgemizin en renkli simalarından biriydi. İş ve ticaret alanlarında bölgemizin ilk öncülerinden, girişimcilerinden biriydi.  Kendisini tanıyan herkes sohbet ve konuşmalarını zevkle dinlediği gibi, kendisini tanıyan herkesin kendisi ile ilgili bir anısını gülümseyerek anlattığı ender insanlardan biriydi.

 

 

Soğuksu Merkez Camii’nde Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cenaze Beykoz Şahinkaya mezarlığına defin edildi.  Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Adem Sefer gibi Beykozun önde gelen simalarının yanı sıra, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Feruz Kutsal, Bünyamin Korkmaz, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Beykoz İlçe Yöneticileri, Muhtarlar, Beykoz STK Temsilcileri ile Serhad geneli STK-İş dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Koç Ailesi Taziyeleri Soğuksu Merkez Camiinde ve Soğuksudaki ikametgahlarında kabul ettiler..

 

Koç’u son yolculuğuna binler birlikte uğurlarken Soğuksuda bulunan ikametgâhlarına da yoğun bir akın oldu. Rahmetli Rasim Koç’un Oğulları Yusuf Koç, Murat Koç, yakın akrabalar İş insanı İrfan Koç, İsrafil Koç .. Taziyelşeri hem Soğuksu Merkez camiinde, hemde ikametgahlarında kabul ettiler..

 

 

RASİM KOC VEFAT FOTO GALERİ..

 

 

 

 

Cenazenin ardından taziye evine akın eden hemşerilerimiz adet olduğu üzere bişrlikte dua ettiler,  adet olduğu üzere yiyecek-içecek ikramı yapıldı. Bölgemizden vefatlarda Kurani Kerim okunması dua ve taziyeler, ikramlar en az  1 hafta boyunca sürmektedir.

Doğu Medya ve Bölge  STK’ları adına Rasim Koç amcamıza Allahtan rahmet Koç ailesine başsağlığı diliyoruz.. 

 

ETİKETLER : AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Koç’un babası Rasim Koç Binlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA