ARDAFED’DEN BAŞKAN KESKİNE ZİYARET..

Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanı Orhan Çerkez ve YK üyeleri Şişli Bld Başkanı Muammer keskini Ziyaret ettiler..
Bu haber 2021-10-07 06:38:01 eklenmiş ve 1092 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAFED’DEN BAŞKAN KESKİNE ZİYARET..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanı Orhan Çerkez ve YK üyeleri Şişli Bld Başkanı Muammer keskini Ziyaret ettiler..

 

2019 yerel seçimlerinde Serhat STK’ları, Serhat STK yapılanması ve nüfusu Türkiye Metropollerinde yerel yönetimler alanında büyük bir devrime imza attılar. İstanbul başta olmak üzere nitelikli kendini yetiştirmiş, egosunu aşmış, toplumsal tüm kesimleri kapsayan önder ve örnek birçok hemşerimizin mega kentlerde bld başkanı olmasını sağladılar. Partilerüstü, siyaset üstü bir yaklaşımla hemşeri camiamız devasa iş-siyaset-STK, nüfus güçleri ile desteklerini sundular.

 

Şişli Bld Bşk. Muammer keskin, Esenyurt Bld. Bşk Kemal Deniz Bozkurt, Sancaktepe Bld. Başkanlığı hile –hurdayla elinden alınan İBB Halk Ekmek Başkan Vekili Özgen Nama, Ataşehir Bld. Bşk. Yrd. Arda-Fed Genel Başkanlığına seçilen Orhan Çerkez, Darıca Bld. Bşk Hamza Şair, Bakırköy Bld. Bşk Dr. Bülent Kerimoğlu sadece bunlardan birkaçı.. 

 

Bu kadronun en önemli beyinleri Ardafed kongresinde bir araya geldikleri gibi, Ardafed başkanlığına seçilen Orhan Çerkez ve YK üyeleri ise kongrede bölge STK yapılanmamız için hayati belirlemelerde bulunan, adeta yol haritası çizen Şişli Bld. Başkanı Muammer Keskini ziyaret ettiler. Şişli özelinde İstanbul’a kattığı katma değer, STK alanına toplumsal alana katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Mümtaz k,işliğinden dolayı başkana teşekkür ettiler..

 

Sohbet havasında geçen toplantıda tanışma faslının ardından Çerkez ve Keskin kısa birer konuşma yaptılar. Keskin elimizden gelen desteği federasyona sunacağız, etkin ve yetkin kadrolarla her şeyi başaracaklarını, her zorluğun üstesinden gelineceğini ifade ettiler..

 

 Ardafed YK sı ise STK alanında ki çok başlılığın giderek bittiğini, STK’ların rayına oturmaya başladığını.. Üretmeyi ve kendini finanse etmeyi, yönetim-denetim-katılım ayaklarını oturtmayı  başarmayan tabela-teneke, iş dünyasından yerel yönetimlere el-avuç açarak ilah dedirten.. STK özelliği taşımayan yapıların hızla bittiğini ifade ettiler.. Ardahan özelinde STK’larımız sorun üreten değil sorun çözen bir aşamaya geçtiler.

 

 

Ardafed keskini ziyaret foto galeri..

 

 

 

 

STK truhuna uygun bir şekilde hem İstanbul metropolunde hemde bölgede gereken plan proje ve etkinlikleri yerine getireceklerini ifade ettiler..

 

Başkan Keskine yapılan ziyaretin ardından Şişli Merkezde bulunan Federasyon binasına geçen Ardafed YK sı yönetim kurulu toplantısı yaptı. Yapılacak işler, plan, projeler, etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundular..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanı Orhan Çerkez ve YK üyeleri Şişli Bld Başkanı Muammer keskini Ziyaret ettiler..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA