Baskılara Dayanamayan Lisanslı Güreşçi Yurtdışına Kaçtı?

HDP’nin afişleme ve broşür dağıtma ekiplerinin başındaki kişi olduğu belirtilen Akkaş’ın bölücülük suçlamasıyla karşı karşıya olduğu ve ailesinden beş kişinin daha arandığı belirtiliyor
Bu haber 2021-23-04 13:23:32 eklenmiş ve 339 kez görüntülenmiştir.

 

Iğdır merkez Yüzbaşılar köyü nüfusuna kayıtlı Lisanslı güreşçi Özgür Akkaş, rakibini yendikten sonra yaptığı zafer işareti başına bela oldu. Daha önce siyasi nedenlerle defalarca gözaltına alınan Akkaş ‘ın hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

HDP’li bir aile geleneğinden gelen Akkaş’ın HDP’nin Newroz etkinlikleri seçim çalışmalılarında yer alması ve şu an cezaevinde bulunan Iğdır Belediye Eşbaşkanı Yaşar Akkuş’un köylüsü ve akrabası olması sebebiyle sosyal medya fotoğrafları da başına iş açtı. “Terör örgütüne üye olmak ile yardım ve yataklık” suçlamasıyla karşı karşıya kalan güreşçi Akkaş, yıllarca cezaevi yatmaktan ise çareyi yurtdışına kaçmakta bulduğu söyleniyor.

HDP’nin afişleme ve broşür dağıtma ekiplerinin başındaki kişi olduğu belirtilen Akkaş’ın bölücülük suçlamasıyla karşı karşıya olduğu ve ailesinden beş kişinin daha arandığı belirtiliyor.

Hakkında “Bölücülük” yaptığı iddiasıyla davalar açılan Akkaş’ın 2019,2020 ile 2021 yılları arasında HDP’nin parti çalışmalarında aktif rol adlığı belirtildi. 2021 Newroz organizasyonundan sonra jandarma tarafından evine düzenlenen baskında evde bulunmayan Özgür Akkaş’ın o tarihten sonra ortadan kaybolduğu ve yurtdışına kaçmış olabileceği konuşuluyor.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA