HDP Iğdır'da Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

HDP PM Üyesi Talha Kaya, HDP Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik, HDP Iğdır İl Başkanlığı yöneticileri ve partililerle birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyorlar
Bu haber 2021-10-04 09:28:54 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Örgütünün başlattığı köy ziyaretleri devam ediyor.

HDP PM Üyesi Talha Kaya, HDP Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik, HDP Iğdır İl Başkanlığı yöneticileri ve partililerle birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyorlar.

Köylerde yurttaşlarla bir araya gelen HDP heyeti yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. 160 köyün tamamını ziyaret etmeyi hedefleyen HDP heyeti köylüler tarafından ilgiyle karşılanıyor. İkram ve ağırlamalarda bulunan köylüler heyete karşılaştıkları sorunları dile getiriyorlar.

HDP Iğdır İl Eşbaşkanı Süleyman Serhat ziyaretlerle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; Köylerimizin hepsini ziyaret ederek yurttaşlarımızı dinlemeyi önümüze hedef koyduk. Bu kapsamda ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halk, pahalılıktan, işsizlikten, yoksulluktan dert yanıyor. Sosyal medyada düşüncelilerini yazdığı için hemen hemen her köyden hakkında dava açılan hemşerilerimiz var. Halk demokrasi talebini dile getiriyor. Un’un çuvalı 90 liradan 180 liraya fırlamış. 4.5 lira olan içecekler 10 liraya çıkmış. Gübre ve yem fiyatları el yakıyor. İnsanlarımız pahalılıktan el aman diyor. Köylülerimiz İki ayda üç kez zam yiyen elektrik faturalarından şikâyetçiler. Seçim isteyen halkımız hükümeti ilk seçimde iktidardan düşürmeye kararlıdır.” Şeklinde konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA