Ardahan Yöresel Ürünleri, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Tanıtıldı

30 Eylül 2 Ekim tarihleri Arasında İstanbul Yenikapı’da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde” Ardahan Yöresel ürünleri de tanıtıldı.
Bu haber 2021-10-03 19:16:02 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

Ardahan Yöresel Ürünleri, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Tanıtıldı

 

30 Eylül 2 Ekim tarihleri Arasında İstanbul Yenikapı’da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde” Ardahan Yöresel ürünleri de tanıtıldı. Ardahan Yöresel ürünler tanıtım standına Kılıcdaroglu, İmamoglu, Faruk Demir, Muammer Keskin birlikte katıldılar..

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’unda katıldığı CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Ardahan Belediyesi standında yöresel ürünleri de  tanıtıldı. Etkinlik boyunca yoğun bir ziyaretci akını gerçekleşti..

 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan yöresel ürünlerini İstanbul Yenikapı’da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde taşırken, .Ardahan standına CHP Gnel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından da ziyaret edildi.

 

CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla “tarım zirvesi” düzenlendi.

 

Hazırlıkları uzun süredir devam eden “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde başladı. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvenin sloganı ise, “Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler” olarak belirlendi. Zirveye 160 CHP’li belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi katılacak. Belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünleri de fuar alanında kendileri için hazırlanan bölümlerde sergilenecek. Zirvede, belediyelerin tarımsal üretime verdiği katkılar ele alınacak ve partinin önümüzdeki süreçteki tarım programı somut olarak belirlenecek.

ETİKETLER : 30 Eylül 2 Ekim tarihleri Arasında İstanbul Yenikapı’da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde” Ardahan Yöresel ürünleri de tanıtıldı.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA