AKAY ve KARAASLAN AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE BEYKOZ KURDİ İNLEDİ..

Siirt ve Muş’un önde gele ailelerinden Akay Ailesi ile Mus Karaaslan Ailesinin çocukları Dilanla Ferhat’ın düğün törenleri Beykoz çiftlik 91 de yapıldı.
Bu haber 2021-10-03 18:34:40 eklenmiş ve 478 kez görüntülenmiştir.

 

AKAY ve KARAASLAN AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE BEYKOZ KURDİ İNLEDİ..

 

Siirt ve Muş’un önde gele ailelerinden Akay Ailesi ile Mus Karaaslan Ailesinin çocukları Dilanla Ferhat’ın düğün törenleri  Beykoz  çiftlik 91 de yapıldı.

 

Siirt’in önde gelen ailelerinden Akay Ailesinden Barzan Akay’ın oğlu Ferhat Akay, Muş’un önde gelen ailelerinden Karaaslan Ailesinden Mahmut Karaslanın Kızı Dilan Karaaslan Çiftlik 91 de yapılan sade bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler..

 

Düğüne genç çiftin yakın akrabaları başta olmak üzere Beykoz İş-STK-Siyaset-Sanat ve basın dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Beykoz HDP ilçe başkanı İzzettin Yaman ve YK üyeleri, CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün, CHP meclis üyesi Aydan Doğan ulusal basından Türkiye önde gelen kalemlerinden Hasan Cemal ve eşi, Doğu Medya genel yayın yönetmeni Yusuf Yasin Sit başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğuda Federasyon, il, ilçe, köy dernekleri, Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan İsmet Tikiz gibi bazı dizi oyuncuları da  bu düğüne katılım gösterenler arasındaydı.

 

Düğünde sahne alan sanatçılar 7’den 70’e  herkesi halaya katarken çiftlik 91 Kurdi inledi.Bu düğünde tek kelimeyle Kurdi müzik ziyafeti çekildi.

 

 

DİLAN-FIRAT DUGUN FOTO GALERİ..

 

DİLAN-FIRAT DUGUN FOTO GALERİ..

 

 

 

 

 

 

Düğün sahipleri Barzan Akay ve Mahmut Karaaslan davetli ve misafirleri kapıda karşıladıkları gibi masaları tek tek ziyaret ederek hal hatır sordular.Düğüne katılan davetli ve misafirler adet olduğu üzere genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

 

.

ETİKETLER : Siirt ve Muş’un önde gele ailelerinden Akay Ailesi ile Mus Karaaslan Ailesinin çocukları Dilanla Ferhat’ın düğün törenleri Beykoz çiftlik 91 de yapıldı.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA