TÜRKİYE’DE KÜRT-TÜRK SORUNU YOKTUR, ANA SORUN REJİM SORUNUDUR..

TÜRKİYE’DE KÜRT-TÜRK SORUNU YOKTUR, ANA SORUN REJİM SORUNUDUR..
Bu haber 2021-10-02 06:40:57 eklenmiş ve 3979 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE’DE KÜRT-TÜRK SORUNU YOKTUR, ANA SORUN REJİM SORUNUDUR..

 

Bir Hastalığı tedavi etmek için öncelikle doğru teşhis koymak gerekmektedir.  Aksi hastayı iyileştirme yerine ya öldürür, ya sakat yada komalık yaparsınız.. Anadolu ve Mezopotamya halkları da içine alımdıkları siyonist-kapitalist cendereyi doğru teşhis edemediklerinden, çözemediklerinden  yüzyıllardır soykırıma uğrayan sürülere çevrilmiş bulunmaktadırlar.. 

 

Son 200-300  yıllık TC oluşum tarihine bakıldığında Hıristiyan’ından Müslüman’ına rejim halkları bitirme, köleleştirme, soykırıma uğratma, Kurdler örneğinde de görüldüğü gibi ulusları tarihten silme üzerine kurgulanmış kurulmuş bir soykırım rejimdir TC rejimi..

 

Osmanlının yıkılış aşamasında öncelikle Ermeni ve Rum Halkları düşürülerek, Serhad bölgesinde Malakanlar gibi   medeniyet nüfusu ayıklanarak, göç ettirilerek Anadolu-Mezopotamya nüfus yapısı itibariyle soykırıma uğratılarak 1. darbe 19. yüzyılla 20 yüzyılın başında Anadolu –Mezopotamya halklarına vuruldu..

 

2. Büyük Darbe ise Osmanlının yıkılışının ardından TC rejiminin kuruluşu ile hayata geçirildi. Hıristiyan nüfusu yok eden siyonist –kapitalist sermaye bir taraftan sahte suni sınırlarla Anadolu-Mezopotamya-Ortadoğu’yu uyduruk ırkçı-faşist diktatör halk düşmanı soykırımcı devletlerle (terörist İsrail-terörist ermenistan-ırak-syria-iran-tc) donatıp soykırım ve parçalanmayı bütün halklara kader olarak dayatırken.. Araplar gibi aynı kok halklarıda diktator uyduruk diktator rejimlerle çağımızın en buyük kole surulerine cevirip en az 20 parcaya boldular. Müslüman halkları  atomuna kadar parçaladılar. Devletlerin eksik kaldığı yerde ise bu devasa coğrafyaya dinli-dinsiz terör ordu-örgüt ve lejyonlarını alana döşediler..

 

Siyonist İngiliz kapital sergerdelerinin, katil kraliçenin başını çektiği bu plan günümüzde ingilterenin yanı sıra abd ve uydusu İsrail tarafından yaşatılmaya çalışılırken. Bundan daha vahimi ise TC rejminin ve siyasal yapılanmasının ta kendisi halkı ve halkları vurmaktadır..


MHP’sinden HDP’sine kadar rejmin tüm siyasal yapıları (akp-cahp-ip.. bilimum tc siyasal partileri..) rejim sorununu gizleyerek 80-90 milyon vatandaşı sürekli kandırmakta ve yanıltmakta çok-çok uzmanlaşmışlardır..  AKP giderek rejimin kurucusu CHP'ye  dönüşürken.. CHP ise ustaca kemalizmi-putçuluğu-totemciliği, varlığını tahkim ederek AKP’yi besleyerek kemalizmi ve putçuluğu 2023 sonrasına adım adım taşımaktadır.. HDP-MHP-İP ve diğer irili ufaklı tc siyasi partileri ise  bu değirmene su taşıyan piyon ve figürlerden başka bir misyonu olmadığını geniş halk klitleleri ülkemiz STK ları hala görmemekte, bu vahim yok edici kör noktayı hala tam olarak görmemektedirler. Bu körlüğün en büyük aktörü TC rejmi siyasal yapılanması olurken.. TC basını, kripto ajan yapılamsı, besleme ajan-aydını ve basını da 24 saat bu rejiminüzyıllardır halka darbesini sürekli gizlemektedirler.. 

 

Kurd Aydınlar, Rahmetli Erbakan, Ak Parti kuruluş yılları, Deniz Gezmiş -mahir çayan gibi halkın çocuklarının emperyalizme karşı verdikleri kör döğüşü gibi  istisnalar dışında, hiçbir siyasal hareket Ortadoğu genelinde kurulan-kurdurulan faşist ırk devletlerinin yıkılması tüm halkları kapsayan ırk-dil-din-mezhep üstü siyasal akımların ve  rejimlerin ortaya çıkması gerektiği yönünde bir plan ve projeleri, programları olmamıştır.. Günümüzde ortaya çıkarılan dinli-dinsiz terör lejyonlarının da ana hedefi bu faşist ırkçi rejimleri daha da spamlaştırarak halklar üzerindeki soykırımı daha da muhkem bir noktaya çekmek içindir..

 

Rejimin siyasal yapılanmasının halkı ve halkları nasıl düşürdüğüne çarpıcı bir iki örnek vererek bitirelim:

 

TC rejimi Rojava’da teröre karşı savaşıyorum derken yaptığı ilk iş kurd dili edebiyatını kulturunu yasaklamak, tc den götürdüğü kafatsaçılarla arapca-turkce egitime girimsek bunun anlamı ise butun kurdleri  Amerika-israil kucağına itme, pkk ve türevlerine meşruiyet kazandırma, en büyük bölücülükü oerasyonu olan bu derin saldırıyı da içeriye iç kamuoyuna vatanseverlik, terörle mücadele olarak yutturma.. Yani mosad cia katil kraliçe siyon oyunları ile tüm ortadoğuyu kuşatma..

 

HDP kanadında ise bu faşist rejimin yıkılması değiştirilmesi yönünde bir plan proje olmadığı gibi rejimin ana bileşeni chp vb. zihniyete kan taşıyarak chp yi iktidara taşımak rejmi sağlamlaştırmak, anayasasının ilk dört maddesi kalkmalıdır diyerek kurdleri ve turkleri kandırmaktadır.. Özetle tc siyaseti bir bütün olarak Anadolu-mezopğotamya halklarının dibine dinamit koymaktadır..

 

Rejim sorunu çözülmeden, anır-ahır kabirler, putlar ve totemler kaldırılmadan, sahte türk-ırk oyunları ile oynanan siyonist-kapitalist tc oyunları ile  2023 seçimlerine gidilirse soykırımcı TC rejiminin ana planı halkın-vatandaşın iç savaşa sürüklenmesi ülkemizin 20-25 kantona bölünmesi olacaktır..

TC siyasal parti ve bileşenleri bu planı devreye koyarken de en üst perdeden vatan-millet-sakarya edebiyatları ile yapacaklardır..

 

Türkiye toplumunun vatandaşların bu TC rejimini tarihten silme ırk-il-din-mezhep üstü yeniden bir yapılanmayla plan-program ile karşılarına çıkmayan hiçbir siyasal harekete geçit vermemeleri inanmamaları gerekmektedir..

Aksi din, ırk-sağ-sol, alevi-suni, put-totem tc rejmi en az bir yüzyılımızı daha da çalmak için siyonist kapitalist derin işgalci tc çeteleri bütün oyunlarını en ince ayrıntısına kadar devreye koymuş bulunmaktadırlar..

 

AKP-CHP  politikasının ana özü putçu-totemci tc rejmini muhkemleştirerek Anadolu-Mezopotamya halklarını düşürme ve tarihten silme plan ve programını tüm ayakları ile hayata geçirmek olmaktadır. Diğer irili ufaklı siyasal hareketler ise bu planın işlemesi için piyon ve figüranlardır..

 

 Ülkemizin 7 bölgesinde il-ilçe-köy derneklerini içine alan 7 büyük konfederasyon kurularak rejmi değiştirecek bir siyasal yapılanmanın plan programını yaparak 200 yıldır Anadolu-Mezopotamya halklarını yok eden bu sahte rejimi sonlandıracak plan ve programlarla ortaya çıkması gerekmektedir..

Bu gelişme domino etkisini yaratarak Asya’dan Afrika’ya siyonist kapitalin alana döşediği faşist ulus devletle, terör lejyonlarının gezegenimizden silinmesini de beraberinde getirecektir.. Siyonist kapitalizmin covit-19 operasyonuyla başlattığı insan soyunu düşürme ve yok etme plan-projesini de tersine çevirecektir. Özetle faşist TC rejiminin yıkımı gezgen bazında siyonist kapitalizmin yıkımı olacaktır..

 

Anadolu-Mezopotamya halkları bu ölümcül gerçeğin farkında olarak STK’lardan siyasi partilere derin bir örgütlenme içine yerel-ulusal-küresel ayak ve ağlarıyla girmek zorundadırlar..  Aksi TC rejimi ülkemizi kanton-kanton, il-il bölecek, perde arkasında siyonist kapitalistlerin yönettiği hakkı-hukuku olmayan sürülere dönüştürülmekteyiz. Bu sürüleştirme ve düşürme 2023 ten sonra daha da büyüyerek devam edecek..

 

 

 

 

ETİKETLER : TÜRKİYE’DE KÜRT-TÜRK SORUNU YOKTUR ANA SORUN REJİM SORUNUDUR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA