BEYKOZ HDP KONGRE YAPTI, BAŞKANLIĞA İZETTİN YAMAN SEÇİLDİ..

Beykoz HDP olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Pazar Günü (26-09-2021) Beykoz HDP ilçe merkezinde yapılan kongrede İzettin Yaman başkanlığa seçildi.
Bu haber 2021-09-27 06:57:51 eklenmiş ve 257 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ HDP KONGRE YAPTI, BAŞKANLIĞA İZETTİN YAMAN SEÇİLDİ..

 

Beykoz HDP olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Pazar Günü (26-09-2021)  Beykoz HDP ilçe merkezinde yapılan kongrede İzettin Yaman başkanlığa seçildi.

HDP Beykoz 2019 yılında yaptığı olağan kongrede Burhan Ateş başkanlığa seçilmişti. Burhan Ateşin başkanlığı döneminde Beykoz tarihinin en yoğun katılımlı kongrelerinden birine imza atılmıştı. Ateş ve yönetiminin bu başarısını hazmedemeyenler zamanla yönetimi zayıflatarak binbir ayak oyunuyla Beykoz HDP’yi olağanüstü kongreye sürüklemişlerdi.. BEYKOZ HDP 2019 KONGRESİ TIKLAYINIZ..

Bir bir veya daha fazla kişi ve ağaç görseli olabilir

Bu olağanüstü seçilen yönetim Pazar günü yapılan olağan genel kurulla yeni yönetimini seçerek Beykoz HDP’nin her dönem hizmetinde olan İzettin Yamanı başkanlığa seçtiler.. 2019  kongresi devasa büyük salonlarda yapılırken, 2021 tarihinde yapılan kongre ise  önceki kongrenin aksine ufak bir salonda parti merkezinde icra edildi..

Özetle HDP’de iktidar muhalefetiyle diğer TC partilerinin bir kopyası. Halk’tan birileri değil, halkın özgür iradesi değil, Ortadoğulu rejimlerin memur atama zihniyeti ile işleyen bir parti..

 

Bu gerçek akp, chp, ip vb. partilerde daha yoğun. TC siyasal partileri bir diktatörlüğün sahip olduğu hertür hastalığa sahip partiler.. Halkın özgür iradesinin ve temsiliyetinin olmadığı TC siyasetinde parti yada partileri ele geçiren kriptolarla parti mkykları memur atar gibi yöneticileri atamaktadırlar.

Bu hasta sistemde, halk adını sanını duymadığı ne, yada kim olduğunu bile bilmediği insanları vekil, başkan, bld başkanı seçmektedir. TC diktatörlüğüne özgü bu ayak oyunlarını da halk demokrasiyi bilmediği için koyun –koyun oyunu kullanarak.. 80-90 milyon vatandaş politik kültür demokrasi kültüründen yoksunluğundan ezxiliyoruz diye avaz –avaz bağırıyorlar..

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Yeni yönetime seçilen izettin yaman örnek önder bir kişilik. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.. Ayırımsız ülkemizde bütün TC siyasal partilerin il-ilçe-belde teşkilatlarının yukardan atama zihniyetini kırarak halkın özne olduğu gerçek bir demokratik sisteme kaymaları oynanan demokrasicilik oyunlarına son verilmeleri 80-90 milyon vatandaşın ana beklentisidir. Doğu Medya olarak halkın bu beklentisini bu vesileyle hayata geçmesi, vatandaşın önünü demokrasicilik oyunlarıyla tıkayan tc siyasal partilerinin artık tarihin çöp sepetine atılması gerekmektedir. Aksine halkı sivil toplumu takmayan, eko sistem başta olmak üzere ülkemizin maddi-manevi tüm değerleriyle oynayan mevcut siyasal yapılanmalar nedeniyle yaşamlarımız hergeçen gün bir öbüründen daha da kötü olmaktadır..

 

TC siyasetinin geriliğine önemli bir örnek vererek bitirelim..

1-2 milyon arap için devletin THY vb. tüm kurumları Arapça tabela asarken, bilboard bilgilendirme vb. yaparken, resmi ilanlar havada uçuşurken.. bu ülkenin asli unsuru ve çoğunluğunu oluşturan kurdlerin dilinden resmi kurumlarda bir tabela bile bulamasınız, yüzyıllık tc tarihinde yazı ve edebiyatta kurdceyi yok etme, kültürel soykırım rejmin ana politikası olmuştur.. Yani TC öyle demokratik büyük bir devlet ki kendisini oluşturan ana nüfusunu inkar ve asimilasyonunda dünyada tek bir benzeri yada örneğini bulamasınız. Bu diktatörlüğü demokrasi san ettikçe de vatandaşın hergeçen günü öbüründen kötü olmaktadır. Çünkü sitem vatandaşın beynini kitleyerek düşünmesini engellemektedir..

 

ETİKETLER : Beykoz HDP olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Pazar Günü (26-09-2021) Beykoz HDP ilçe merkezinde yapılan kongrede İzettin Yaman başkanlığa seçildi.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA