ARDAHAN YİNE SONDAN 1. OLDU..

YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Üniversitelere öğrenci yerleştirmede Ardahan Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında son sırada yer aldı.
Bu haber 2021-09-26 17:53:26 eklenmiş ve 373 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHAN YİNE SONDAN 1. OLDU..

 

YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Üniversitelere öğrenci yerleştirmede Ardahan Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında son sırada yer aldı. Bu gelişme 90’lardan beri adeta Ardahan’ın sondan 1. Liklere bir yenisini daha ekledi.

 

Serhat Bölgesinin Usta gazetecisi Suat İncedere nin o haberini aynen size aktarıyoruz..

10 parmağında on marifet, sonuncu oldu.

10 yerden maaş aldığı iddia edilen Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber'in üniversitesi tercihte sonuncu oldu.

YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Ardahan Üniversitesi'ne sadece 204 öğrenci yerleşti. Üniversite, yüzde 32 doluluk oranıyla yerleştirme oranlarında devlet üniversiteleri arasında son sırada yer aldı.

Ardahan Üniversitesinin 635 kontenjan için sadece 204 öğrencinin yerleştirilmesi ile yüzde 32.13 oranında doluluğa sahip olması Ardahanlılar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber'in rektörlük görevinin yanı sıra dekanlık, enstitü müdürlüğü ve koordinatörlük gibi 10 farkı görevi aynı ayda yürütmesi tepki toplamış, Rektör Biber yaptığı açıklamada '10 ayrı göreve bakıyorum ama ücret almıyorum' demişti.

ETİKETLER : YKS yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitelere öğrenci yerleştirmede Ardahan Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında son sırada yer aldı.
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA