BEYKOZ ARDAHANLILAR KURUMSAL BİR YÖNETİME İMZA ATTILAR..

Beykoz Ardahanlılar Derneği olağan genel kurulu Beykoz Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezinde icra edildi. Ortak liste ile kongreye gidildi. Demet Karakayacı başkan seçildi.
Bu haber 2021-09-26 17:33:21 eklenmiş ve 577 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR KURUMSAL BİR YÖNETİME İMZA ATTILAR..


Beykoz Ardahanlılar Derneği olağan genel kurulu Beykoz Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezinde icra edildi. Ortak liste ile kongreye gidildi. Demet Karakayacı başkan seçildi.

Genel kurul kongre tarihi belirlendiğinden beri kamuoyuna açıklandığı gibi 3 başkan adayı Yusuf Yasin Sit, Demet Karakayacı ve Vural Çelik 3 liste ile kongreye katıldılar.


Kongreye katılan hazirun derneğin özgün durumundan dolayı 3 adayın tek liste ile birlikte yönetimi oluşturmalarını istediler.


Beykoz Ardahanlıların özgün durumuna kısaca değinirsek, pandemi koşulları, vefatlar, üye ve delegelerin çeşitli nedenlerden dernekten uzaklaşması, halkın katılımının giderek azalması gibi birçok sorunun yanı sıra Temmuz Ay’ında yapılması gereken kongrenin sürekli ertelenmesine neden olmuştu. Bu özgün koşullardan dolayı kongre ancak bugün (26-09-2021) Eylül Ay’ının son haftasında yapılabildi. 


 Başkan adayları da Beykoz Ardahanlıların kendine has durumunu dikkate alarak mevcut hazirunun üye ve delegelerin önerisini kabul ederek tek liste ile kongreye gittiler..


Yapılan kongrede kurumsal yönetim işleyişi esas alındı. 3 yıllığına seçilen yönetimde birer yıl arayla yönetim kurulu başkanlığı da başkan adayları arasında bölüşüldü. Birer yıllık arayla görev dağılımı yapıldı.

Bugün Yapılan Kongrede Bayan ve genç olması, derneğin özgün durumu esas alınarak başkan adayları ilk YK başkanlık hakkının Demet Karakayacıya vererek  YK başkanı olarak belirlediler.. Rahmetli Başkan İnan aktürk anıldı. Yakın zamnda vefat eden hemşerilerimiz için saygı duruşunda bulunuldu..


YÖNETİM kURULU:

Beykoz Ardahanlılar, Yeni Yönetimi, Demet Karakayacı (başkan), Yönetim kurulu Yusuf Sit, Vural Çelik, Nursel Ateş, Serkan yıldız, Kurbani Sural, Metin Yıldız, Serkan Korkmaz, Erkan İzci, Burak Korkmaz..

 

 

 

DENETLEME KURULU

Alaattin KILIÇ

Mahir TAŞTAN

Kemal DEMİR

 

gibi birbirinden değerli hemşerilerimizden oluştu.


 

Not: Yönetim-Denetim tam listesi ilerleyen zamanda habere eklenecektir..


Kongreye CHP eski ilçe başkanı Mahir Taştan, Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Panig Derneği Başkanı Cengiz Demir ve YK üyeleri,  derneğin üye ve delegeleri katıldı. Divan üyeleri  ise bölge iş-stk dünyamızın gelen temsilcilerinden Mahir Taştan, Davut Demir, Panig Derneği Kurucu Başkanı Kemal demir seçildiler..

Beykoz Ardahanlılar bu kongre ile yönetimin kurumsal işleyişini esas alarak bir ilke imza attılar. Bu gelişme Beykoz Ardahan derneğinin kısa zamanda toparlanmasını güçlü bir STK olmasını da beraberinde getirecektir..


BEYKOZ ARDAHANLILAR KONGRE FOTO GALERİ..


 

Gerek kongreye katılan Taştan gibi, Demir gibi STK başkanlarımıza, gerekse  kongreyi yaptığımız salonu tahsis etmede bize yardımcı olan Yusuf Koç ve M. Hanifi Dilmaç’a, Beykoz Bld. Kültür Müdürlüğüne,  kongreye katılım ve katkı sunan tüm hemşerilerimize Beykoz Ardahanlılar Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz..


 

ETİKETLER : BEYKOZ ARDAHANLILAR KURUMSAL BİR YÖNETİME İMZA ATTILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA