PKK'lı Tır Şoförleri Operasyonu: 5 Kişi Gözaltında

PKK terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle tır şoförlerine yönelik dün (8 Ocak 2020) sabah saatlerinde operasyon gerçekleşti.
Bu haber 2020-01-09 12:22:21 eklenmiş ve 423 kez görüntülenmiştir.

Yasa dışı PKk terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle tır şoförlerine yönelik dün (8 Ocak 2020) sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi.

Beş tır şoförüne yönelik yapılan operasyona Iğdır merkeze bağlı Suveren köyünde ikamet eden İlhan Uluca’nın da gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.Diğer şoförlerin Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinden Cemil Karaçöl, Mehmet Konyar, Selahattin Akkuş ve Hamit Pala oldukları belirtildi. 

Cemil Karaçöl, Mehmet Konyar, İlhan Uluca, Selahattin Akkuş ve Hamit Pala adlı tır Şoförlerinin örgüte kuryelik yaptıkları, erzak ve adam taşımada yardım ederek lojistik destek sağladıkları iddia ediliyor.  

Iğdır Jandarma Alay komutanlığı tarafından yapılan operasyonda beş şöfor  dün sabah şafakta ikametlerinde gözaltına alındılar. Şoförleirn jandarmada gözaltında tutulduğu gözaltı süre ve sorgusundan sonra mahkemeye çıkarılacakları belirtildi.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA