DÜĞÜN-NİŞAN SOYGUN TERÖRÜ, SOYGUN CEHENNEMİ..

İstanbul geneli birçok nikâh sarayı düğün salonu yerel, özel, tüzel mekânlarda yapılan nişan düğün etkinlikleri vatandaşı, insanları soyma aracına dönüştürüldü.
Bu haber 2021-09-20 11:21:15 eklenmiş ve 459 kez görüntülenmiştir.

 

DÜĞÜN-NİŞAN SOYGUN TERÖRÜ, SOYGUN CEHENNEMİ..

 

İstanbul geneli birçok nikâh sarayı düğün salonu yerel, özel, tüzel mekânlarda yapılan nişan düğün etkinlikleri vatandaşı, insanları soyma aracına dönüştürüldü.

Özellikle İstanbul’da yerel yönetimlerin halkın vergilerleriyle halkın parası ile  yaptıkları çok görkemli kültür merkezleri-nikah salonları halkı soyma aracına dönüştürüldüler.

Bir fotoğraf 25-30 tl, yetmiyor elde kalan fotolar düğün sahibine verilerek fotoğraf başı karışlığı alınıyor. Buda yetmiyor, her düğün sahibine 1-2 yerde şahit olduk 750 tl 1000 tl foto çekim ücreti alınıyor..

 

Vatandaşı Resmen Soyulacak Koyun Sürüsüne Çeviriyorlar..

 

Pandemi koşullarıyla birlikte üst üste yığılan nikah ve düğün törenleri İstanbul geneli belediyelerin nikah saraylarında yapılırken..

Pandemi koşulları bahane edilerek vatandaşı ahıra alaınan koyun sürüleri gibi sıraya dizmeden tutun, vatandaşın özgür iradesini elinden alan sürüleştiren uygulamalar vatandaşı isyan ettiriyor..

Örneğin düğününüz var. Yerel-ulusal medyadan kimseye nikah düğün töreninde bir tek fotoğraf alınmasına oluşan foto çeteleri izin vermiyor..

Hafta sonu şahit olduğumuz bu yönlü olaylarda çok büyük kavga ve sorunların çıkması an meselesi ve birkaç yerde zar-zor engellendi..

Özellikle belediyelerin adını yazıp deşifre etmiyoruz.. Ama biran önce özel-yerel-genel bu foto terörü, vatandaşı soyguna açık koyun sürüsü gören zihniyetin İstanbul’dan skölüp atılması temizlenmesi lazım..

 

Vatandaş isyan Ediyor..

 

Vatandaş isyan ediyor, İktidar zaten vatandaşı yoksullaştırarak, dilenci konumuna çekerek kendine bağımlı düşkünler ordusu yaparken.. İstanbul yerel yönetimlerinde öne çıkan muhalefet bloku ise vatandaşı soyulmaya kırpılmaya açık koyun sürüsü olarak görmektedir. Bu hafta sonu vatandaşların bu soygun ve sürü zihniyetine isyanına tanık olduk. Bundan sonra bu tür belediyeleri halkla birlikte bir bir ifşa edeceğiz. Özel yada yerel hiçbir salonun foto ve soygun terörü yapılmasına kimse müsaade etmemelidir. Vatandaşın en mutlu günü vatandaşı soyma aracına dönüştürülüyor. Vatandaş,  “Sana ne kardeşim benim düğünümde benim fotoğraflarımı kim çekecek. En mutlu günümüzü bize zehir ediyorlar. Bizleri sürü gibi hem soyuyorlar, hem gütmeye çalışıyorlar..” Vatandaşa yönelik bu soygun ve sürü oyunları bitmese çıkacak olayların sorumlusu yerel ve kamu yönetimidir. Bu sorun hem provaksoyan açık hemde İstanbul’da giderek büyümektedir..

 

ETİKETLER : İstanbul geneli birçok nikâh sarayı düğün salonu yerel özel tüzel mekânlarda yapılan nişan düğün etkinlikleri vatandaşı insanları soyma aracına dönüştürüldü.
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA