PANİG YK’SI BALIK SOFRASINDA TOPLANDI..

Hocvan Dernekler Federasyonunun üyesi, bölgemizin örnek STK’larından Panig Derneği Eylül Ay'ı YK Toplantısını Kavacıkta Bulunan Balık Sofrasında yaptılar..
Bu haber 2021-09-20 11:12:55 eklenmiş ve 398 kez görüntülenmiştir.

 

PANİG YK’SI BALIK SOFRASINDA TOPLANDI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonunun üyesi, bölgemizin örnek STK’larından Panig Derneği Eylül Ay'ı YK Toplantısını Kavacıkta Bulunan Balık Sofrasında yaptılar..

 

Dernek yönetimi İstanbul Beykoz’da aldıkları Arsanın bir Kültür merkezi olarak Ardahan camiasına, hemşeri nufusumuzun faydalanbileceği bir konuma nasıl çekebiliriz konusunu  gibi fikir teatisinde bulundukları gibi, bölgede ve İstanbul’da yapacakları etkinlikler hakkında da görüş alış verişinde bulundular..

 

Panig Derneği yönetim-denetim-katılım ayakları en sağlam işyen derneklerimizden biri olduğu gibi, yaptıkları etkinliklerden, aldıkları her kuruşa kadar halka üyeye hesap veren şefaf yapılanları ile de öne çıkan bir dernek..

Balık sofrasında Cengiz Demir başkanlığında kahvaltılı toplantıda bir araya gelen YK üyeleri kahvaltı boyunca sohbet ettiler..

 

Kahvaltının ardından resmi YK toplantılarına geçtiler.. Toplantıya geçmeden önce bu hafta Pazar günü yapılacak olan Beykoz Ardahanlılar Derneği kongresine kısaca değinen Başkan Cengiz Demir, İstanbul geneli il dernekçiliği açısından en sıkıntılı bölgelerden biri Beykoz olduğunu, bu kongrede herkesi ve kesimi kapsayan işin ehli insanların öncülük ettiği ortak bir yönetim ve yönetim anlayışının Beykoz’a hakim olmasını dilediler..  

 

 

 PANİG YK TOPLANTI FOTO GALERİ..

 

 

 

 

Panig  YK’sı Beykoz Ardahan gençliğinin ve nüfusunun uyuşturucu başta olmak üzere çözülmesi gereken çok ağır sorunlarla karşı karşıya olduklarını bu ağır sorunların çözümü için de çok donanımlı vakti ve zamanı uygun olan her mahallede çalışma yapabilecek, halkı tanıyan bilen, halkı birbiriyle buluşturacak bir yönetim kadrosuna ihtiyaç olduğunu, ben değil biz anlayışıyla hareket edecek bir kadroya ihtiyaç var.  Bu eksikten dolayı  30-40 yıldır Beykozda yerel-kamuda çok gerilerde olduğumuzu, toplumumuzun telafisi güç darbe ve yaralar aldığını ifade ettiler..

 

 

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonunun üyesi bölgemizin örnek STK’larından Panig Derneği Eylül Ay'ı YK Toplantısını Kavacıkta Bulunan Balık Sofrasında yaptılar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA