SERHATLILAR – KARADENİZLİLER İKİ YAZILIMCININ DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

Bölge iş STK dünyamızın önemli aktörlerinden olan, yerel yönetimlerde uzmanlığı ile tanıdığımızı Aytekin Akpınar’ın kızı Aslı Akpınar, hayatını bilgisayar mühendisi olan Anıl Alaçam ile birleştirdi.
Bu haber 2021-09-20 10:28:39 eklenmiş ve 534 kez görüntülenmiştir.

 

SERHATLILAR – KARADENİZLİLER İKİ YAZILIMCININ DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

 

Bölge iş STK dünyamızın önemli aktörlerinden olan, yerel yönetimlerde uzmanlığı ile tanıdığımızı Aytekin Akpınar’ın kızı Aslı Akpınar, hayatını bilgisayar mühendisi olan Anıl Alaçam ile birleştirdi.

Bilgisayar mühendisi, yazılım alanında ülkemizin sayılı beyinleri arasında yer alan damat Anıl Alaçam gibi Aslı Akpınar’da bilgisayar-yazılım dalında eğitim alan uzman bir isim.

Heriki genç mühendisin düğününde Karadeniz-Serhat bölgesi birbiri ile buluşup akrabalık bağları  pekiştirilirken.. Kâğıthane iş-stk-siyaset dünyasının yanı sıra bölgemizden Ardahan Dernekler Federasyonu kurucu başkanı Güven Doğruyol, sanat dünyamızdan Özkan Aras başta olma üzere bölge iş-stk-siyaset-sanat dünyasından, genç çiftin akrabalarından düğüne yoğun bir katılım oldu.

Başkan Mevlüt Öztekin’le birlikte Kağıthane İlçesi kısa zamanda çağ atlamış modern mimarisi ile cadde ve sokaklar binalar inanılmaz bir derecede güzel projelerle, eserlerle güzel bir Kağıthane ortaya çıkarılmış.. Ve bu güzel eserlerden biri de yeni Kâğıthane Kültür Merkezi.

Bu kültür merkezinde düğünlerini icra eden Akpınar ve Alaçam Çiftinin düğününe yoğun bir katılım olduğu gibi adet olduğu üzere katılımcılar davetliler genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömür boyu mutluluk dileklerini de ilettiler..

Düğünde Anadolu-Mezopotamya’nın folkloru-kültürü en iyi şekilde yansıtıldı, Kurdi-tırki-lazi-çerkezi, Azeri barı bir kültürel bir şölenin yanı sıra.. Bu düğünde öne çıkan en önemli olgulardan biride halaylarla-horonların kardeşliğinde buluştuk, herkes gönlünce eğlendi..

 

 

Aslı Akpınar, Anıl Alaçam Foto Galeri..

 

AYTEKİN AKPINAR KİMDİR…

Bir Aytekin Akpınar ve takım elbise görseli olabilir

Bölge STK dünyamızın önemli aktörlerinden biri olan Ardahan 1962 doğumlu olan Akpınar,1976 yıllarında Eczacı Kalfası olarak çalışma hayatına atıldı. 1985 yılında Bakırköy Belediyesinde, 1991 Küçükçekmece Belediyesinde, 1994 yılında Kağıthane Belediye Başkanlığına nakilini yaptırdı. Halen Kâğıthane Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü Genel Evrak Şefi olarak görev yapmaktadır.

Akpınar, Hizmet-iş sendikası İstanbul 1 Nolu şube yöneticiliğinin yanı sıra 1995 yılından beri Kâğıthane Belediyesi Hizmet-iş sendikası İş yeri Baş temsilcisi olarak görev yapmakta.

Kurulduğu 2010 yılından beri Ardahan Dernekler Federasyonu kurucukları arasında yer alan, federasyon kurulduğundan beri yönetimde yer alan Akpınar halen Denetleme Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra Onlarca STK da YK üyesi, başkanlık, üyelik görevlerini başarıyla yürüten STK dendiğinde Ardahan’ın en aktif aktörlerinden biri..

Akpınar..

Ardahan dernekler Federasyopnu YK Üyesi

Ardahan ili Dedegül Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı,

KÂĞITHANE İLÇESİ YAHYA KEMAL MAHALLESİ TANRIÖVER CAMİİ YAPTIRMA ONARMA YAŞATMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ BAŞKANI

Kağıthane Ardahan Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Denetleme kurulu başkanı , evli ve iki çocuk babası.

 BEY-VAK Tüm Belediye Çalışanları Sosyal Yardımlaşma derneğine üyesi

Kağıthane Yahya Kemal Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi,

S.S Çekmece Emekçiler Sitesi Konut Yapı Kooperatifi kurucu ve yönetim kurulu üyeliklerini de yapmaktadır.

31 Mart 2019 tarihinde Yahya kemal mahallesi muhtar adayı oldu, 10 aday içinden çok  az bir farkla seçilmedi.

Akpınar gerek yerel yönetimlerde gerekse stk alanlarında asla kendini daytmayan halkın yada birlikte çalıştığı insanlrın onayı ve isteği ile öne çıkan bir insan. Bir başka ifade ile ben başkan olacağım vb. hafifliklere asla düşmeyen halkın onayı ve oluru ile öne çıkan bir aktör..

 

 

ETİKETLER : Bölge iş STK dünyamızın önemli aktörlerinden olan yerel yönetimlerde uzmanlığı ile tanıdığımızı Aytekin Akpınar’ın kızı Aslı Akpınar hayatını bilgisayar mühendisi olan Anıl Alaçam ile birleştirdi.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA