ARDAHANDA GECE YARISI İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİ ÖLDÜ..

Ardahan da komşu iki işletme müşteri-yada çalışanları arasında gece yarısı çıkan kavgada Panig’li hemşerimiz Ünal Yıldız hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı..
Bu haber 2021-09-16 10:02:06 eklenmiş ve 662 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANDA GECE YARISI  İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİ ÖLDÜ..  

 

Ardahan da komşu iki işletme müşteri-yada çalışanları arasında gece yarısı çıkan kavgada Panig’li  hemşerimiz Ünal Yıldız hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı..

 

Ardahan kent merkezinde Ardahan'da Kaptanpaşa Mahallesinde Eski Meydan olarak bilinen caddede müzikli eğlence yeri işleten iki işletme çalışanları arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Lomşu işyerleri arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, gece yarısı yaşanan ve nedeni henüz belirlenemeyen kavga sonucunda eğlence yerinde garson olarak çalışan Ünal Yıldız isimli bir vatandaş yaşamını yitirdi. İki kişinin de yaralandığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Halkın kent dışına çıkarılmasını istedikleri içkili mekânların, bugüne kadar kent dışına çıkarılamayan içkili restoranlardan birinde alkol aldıkları ileri sürülen iki grubun bilinmeyen bir konu dolaysıyla aralarında kavga çıktı.

 

Gecenin geç saatlerinde çıkan kavganın büyümesi ardından yaşanan bıçaklamada Panig’li (Ardahan Merkeze bağlı Tunçoluk Köyü) olduğu öğrenilen 33 yaşında ki Ünal Yıldız'ın aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğü olaya karışanların ise yine Ardahan merkeze bağlı bir köyünden oldukları iddia edildi..

Olayla ilgili gözaltılar olduğu gibi olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi..

ETİKETLER : Ardahan da komşu iki işletme müşteri-yada çalışanları arasında gece yarısı çıkan kavgada Panig’li hemşerimiz Ünal Yıldız hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA