BERKCAN SARITAÇ SADE BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDE ETDİ..

Bölge Sivil Toplum - STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden, eski Göle Dernek Başkanlarımızdan Bülent Sarıtaçın oğlu Berkcan Sarıtaç, Fatma Tepe’yle sade bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Bu haber 2021-09-13 07:50:20 eklenmiş ve 268 kez görüntülenmiştir.

 

BERKCAN SARITAÇ SADE BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDE ETDİ..

 

 Bölge Sivil Toplum - STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden, eski Göle Dernek Başkanlarımızdan  Bülent Sarıtaçın oğlu Berkcan Sarıtaç, Fatma Tepe’yle sade bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

2009 yılından 2014 yılına kadar iki dönem boyunca Göle Dernek Başkanlığı yapan Bülent Sarıtaç, birçok ilke imza atan dernek başkanlarımızdan biri. Bölgemize özgü yiyecek ve içecek kültürü başta olmak üzere İstanbul Ardahan Göle Derneğinde bölgemize özgü olan kaz etini Göle Derneklerine taşıyan ilk aktör oldu.

 

Gerek başkanlığı döneminde, gerekse yönetimde yer aldığı 8-10 yıllık zaman diliminde İstanbulda icra ettiği sivil toplum, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra bölgede icra edilen Göle Kaşar Festivali başta olmak üzere bölgemizde yapılan etkinliklere üst düzeyde katılım ve katkı yapan bir aktör oldu.

 

Halan birçok stk aktif görev yapan başkanımızın oğlunun düğününe, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başta olmak üzere iş-stk-siyaset dünyasından önemli bir katılım oldu. Düğünde genç çiftin nikah törenlerini kıyan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ömürboyu mutluluklar diledi.

Belediye başkanınızın yanı sıra her iki ailenin yakınları Esenyurt başta olmak üzere İstanbul geneli İş- STK- Siyaset-Sanat dünyamızdan yoğun bir katılım oldu.

Düğüne katılan davetliler ve misafirler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken adet olduğu üzere takı ve hediyelerini takdim ettiler.

 

 

ETİKETLER : Bölge Sivil Toplum - STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden eski Göle Dernek Başkanlarımızdan Bülent Sarıtaçın oğlu Berkcan Sarıtaç Fatma Tepe’yle sade bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA