CELLÂT MENDERESE YALAŞARAK NE DEDİ, YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI:CELLÂT MENDERESE YALAŞARAK NE DEDİ, YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI:

Cellat, Menderes’e yaklaşarak ne dedi? Yıllar sonra ortaya çıkan kan donduran gerçek, cellat, “bu rugan ayakkabılar benim olacak” dedi..
Bu haber 2021-09-12 05:31:35 eklenmiş ve 293 kez görüntülenmiştir.

 

CELLÂT MENDERESE YALAŞARAK NE DEDİ, YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI:

 

Cellat, Menderes’e yaklaşarak ne dedi? Yıllar sonra ortaya çıkan kan donduran gerçek,  cellat, “bu rugan ayakkabılar benim olacak”  dedi..

 

Cellad, Menderes’e yaklaşarak ne dedi? Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek. Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan… Üç idam… Ve bu idamlara tanıklık eden bir asker: Muzaffer Erkan… Erkan, Adnan Menderes’in, daha önce kimsenin duymadığı, son sözlerini paylaştı: “Türkiye’ye 10 sene başbakanlık yaptım. Sekiz senemi Türk tarihi yazacak, iki senemi de dalkavuklarım. Oğlum Yüksel’in devlet tarafından okutulmasını istiyorum. Kaleminden altın damlasın. Bizim gibi olmasın.”

Muzaffer Erkan’ın aktardığı Menderes’in bu son sözleri hiçbir yerde yer almıyor. Birçok kitap, gazete yazısı ve internet sitelerinde Menderes’in idamdan önce son sözünün “Hayata veda etmek üzere olduğum şu anda, devletim ve milletime ebedi saadetler dilerim. Bu anda, karımı ve çocuklarımı şefkatle anıyorum.” olduğu yazılıyor. Ancak bu ifadelerin Menderes’in son sözleri değil, Yassıadada’da iken yazdığı son mektuptan alıntılanan cümleler olduğunu ifade edelim. Aynı zamanda Menderes’in idamını Yassıada komutanı Tarık Güryay, MBK üyeleri ve 100 subayın izlediği bilgisinin de yanlış olduğunu, idam anında 11-12 kişi bulunduğunu iddia ediyor.

 

Ve belki de insanın kanını donduran bir ayrıntı daha. İdam edilen Menderes’in başında 45 dakika beklediklerini belirten Erkan, celladın ipte sallanan Menderes’e doğru yaklaşarak, onun rugan ayakkabılarına baktığını ve şöyle söylediğini anlatıyor: “Bu ayakkabılar benim olacak!”

 

Menderesin idamı, askeri, siyasi, sivil, ekonomik, kültürel darbeler, faili malum-meçhul cinayetler,  Kurdler-Müslümanlar, Devrimci-Demokrat güzel insanlar  başta olmak üzere TC rejminin inşası projesiyle son 200 yıldır Anadolu Mezopotamya halklarının nasıl bir soykırım cenderesine alındığını, nasıl siyonist-kapitalist düşürülmüş aşağılık bir insan tipiyle sarıldığımızı, o cellat ruhu taşıyanların vatandaşın malına mülküne hayatına ülkesine nasıl konduğunu, konmak için vatandaşı yok etmek içinde aynı zihniyetin hala bu ülkede 80-90 milyon vatandaşı yok etmek için son hız çalıştığını günümüzde de dağlarımızın, ovalarımızın, sularımızın, madenlerimizin, ülkemizin nasıl satıldığını, vatandaşın vergisine konup şişen nice cellatların, karı pezevenklerinin, bu cellat ruhluların.. bakanlıklara kadar yükseldiği, iktidarı muhalefetiyle hırsız namussuzların vatandaşın vergilerine malına canına konarak bu faşist tc rejmini kullanarak servetlerine servet kattıklarını.. çete-mafya bir yapılanma ile bitik bir iktidar-muhalefet siyasetle nasıl kuşatıldığımızı, vatandaşı soyma ve düşürmede bunların Rahmetli menderesi idam eden cellatlara,siyonistlerin uşağı askerlere-sivillere rahmet okuttuklarını ülkemizin son 200 yıldır siyponist soykırımcıların uşaklarıi, siyonist çetler tarafından işgal edildiğini canlı olarak yaşmakta ve görmekteyiz..

 

Özetle 200 yıldır devam eden tc rejmi ayırımsız Anadolu-Mezopğotamya halklarını her alnda soykırıma son hız ara vermeden devam etmektedir..

 

 

 

ETİKETLER : Cellat Menderes’e yaklaşarak ne dedi? Yıllar sonra ortaya çıkan kan donduran gerçek cellat “bu rugan ayakkabılar benim olacak” dedi..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA