ESENYURT SERHAT BÖLGESİ ABBAS YILMAZIN TAZİYESİNDE BULUŞTU..

Mucuc Dernek başkanı Ersan Yılmazın kardeşi olan Abbas Yılmazın taziyesinde binlerce hemşerimiz dernek merkezinde birbiriyle buluştu. Yılmaz ailesine taziyelerini sundular..
Bu haber 2021-09-06 07:50:33 eklenmiş ve 359 kez görüntülenmiştir.

 

ESENYURT SERHAT BÖLGESİ ABBAS YILMAZIN TAZİYESİNDE BULUŞTU..

 

Bölge STK’larımız içierisinde müstesna bir konumda olan Hocvan Dernekler Federasyonun üyesi ve kurucu derneklerinden bir olan Beşiktaş (Mucuc) Derneğin de geçen hafta vefat eden Abbas Yılmazın taziyesi yapıldı..

Mucuc Dernek başkanı Ersan Yılmazın kardeşi olan Abbas Yılmazın taziyesinde binlerce hemşerimiz dernek merkezinde birbiriyle buluştu.  Yılmaz ailesine taziyelerini sundular..

Taziyeye Esenyurt Serhat iş-stk-siyaset dünyasından  yoğun katılım olduğundan derneğin bulunduğu alanda trafikte aksama olurken, Mucuc Derneğinin karşısında yer Alan Çallıdere Derneği de doldu taştı..

Kurani kerim ve duaların okunduğu taziyede dini vecibelere uygun olarak erkeler Mucuc Derneğinde, bayanlar ise Çallıdere derneğinde toplandılar. Hep birlikte dualara icabet ettiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : Mucuc Dernek başkanı Ersan Yılmazın kardeşi olan Abbas Yılmazın taziyesinde binlerce hemşerimiz dernek merkezinde birbiriyle buluştu. Yılmaz ailesine taziyelerini sundular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA