ÇERKEZ, BÜTÜN ARDAHANLILARI KAPSAYAN KURUMSAL BİR YÖNETİM DEDİ..

Ardafed, Kar-Der, Kai Vakfı, Ar-Der, Arev, Hoç-Fed.. Stklardan birbirinden önemli etkinlikler..
Bu haber 2021-09-01 10:02:19 eklenmiş ve 323 kez görüntülenmiştir.

 

ÇERKEZ,  BÜTÜN ARDAHANLILARI KAPSAYAN KURUMSAL BİR YÖNETİM DEDİ..

 

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 12 Eylül’de yapılacak genel kurul öncesi ARDAFED Başkan adayı olan Orhan Çerkez, ARDAFED İle Tüm Ardahanlıları Kucaklıyacağız, Federasyona üye Derneklerle yönetimi birlikte oluşturacaklarını ifade ettiler..

Bir Hikmet Karakuş görseli olabilir

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı, KAR-Der başkanı Orhan Çerkez yaptığı açıklamada ”Ardahan Dernekler Federasyonu üye Dernekleri ile yeni bir yönetimle yeni bir sayfa açacağız. Covid-19 yakalanmam nedeniyle uzun bir tedavi süreci yaşadım. Dernek Başkanlarımızı telefon ile arayıp istişarelerde bulunuyorum. 12 Eylül kongresi ardından üye Derneklerimizin desteği ile önemli projelerimizle birlikte İstanbul’da Ardahan’ın lobisini hep birlikte hayata geçireceğiz.

 

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 52 üye derneğiile Ardahan  en büyük STK’sı. ARDAFED 12 Eylül 2021 Pazar günü sabah saat 11.00’de Şişli Nazım Hikmet Kültür merkezinde olağan kongresini yapacak.

 

AREV YANAN ORMANLAR İÇİN FİDAN BAĞIŞINDA BULUNDU..

Bir ağaç ve şunu diyen bir yazı 'Yanarak kül olan ormanlarımızın yeniden yeşermesi için Ardahan Eğitim Vakfi olarak fidan bağışlıyoruz. *ARE ARDAHAN EĞİTİM VAKFI Geleceği Okutuyoruz...' görseli olabilir

Ardahan’a ulusal bazda eğitim desteği sağlayan Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı  olan İlter Avşar, geçen yıllarda ardahana taşıdığı robotik kodlama projesidolasEge-Akdeniz, Kurdistan-Dersim bölgesinde çıkan yangınlar nedeniyle vakıf olarak fidan bağışında da bulundular..

 

HOÇ-FED 100 DEN FAZLA ÖĞRENCİYE BURS ve OKULYARDIMI..

Bir 1 kişi ve şelale görseli olabilir

Üye dernekler başkanları ile bir araya gelen Hoç-Fed öğrencilere burs, Üniversite mezunu gençlere iş-istihdam gündemi ile toplandı. Yüzlerce öğrenciye burs veren Hoç-Fed Ünv. mezunu gençleri de tesbit ederek İBB başta olmak üzere gençlere istihdam için harekete geçti..

 

 

KAR-DER Muharrem Ayı Münasebetiyle Aşure Dağıttı

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve açık hava görseli olabilir

Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan Kars ve Yöresi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (KAR-DER) Muharrem ayında 3 farklı noktada vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.

 

KAR-DER Aşure dağıtımına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir Belediye meclis üyeleri Kurtuluş Özaydın, Selami İğrek ve KAR-DER Dernek yönetimi katıldı.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda KAR-DER Başkanı olan Orhan Çerkez yaptığı açıklamada ”KAR-DER Derneğimiz olarak Muharrem ayı münasebetiyle bolluk, beraberlik, dayanışma, paylaşmanın ve birlikteliğin sembolü olan Aşure ikramını Ataşehir’de 3 farklı noktada gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Afiyet şifa niyeti ile..Allah kabul etsin” dedi.

 

Başkan Demir, İstanbul’da STK ve İş Adamları İle Buluştu

Bir Fevzi Keskendir ve Aykut Karagöz Kurtköy dahil 17 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ARDAHAN iL DERNEĞİ' görseli olabilir

Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan İstanbul Ardahan Derneği ev sahipliğinde Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, STK yöneticileri ve İş adamları ile kahvaltıda buluştu.

28 Ağustos 2021 Cumartesi sabahı Kartal ilçesindeki bir Reataurant’ta İstanbul Ardahan İl Derneği‘nin organize ettiği kahvaltılı toplantıda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir hemşerileriyle bir araya geldi. Toplantıya İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Şemsettin Şenel, İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanı Ahmet Demirbaş, çok sayıda STK yönetcisi ve İş adamı katıldı.

 Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir yaptığı açıklamada ”Ardahan Şehir merkezinde yapılan sıcak asfaltlama çalışmalarının ardından Beldiyemiz kaldırımlarda da yenileme çalışması başlattı. Gece gündüz çalışacağız Marka Ardahan’ı yaşanabilir hale getireceğiz. Kiralık araç sistemine son verdik, tüm ana arter yolların asfaltlandı, Kale içi ve Kura nehri çevresinde yaşam alanları oluşturulacağız, Şehir otobüs terminali bir an önce bitirilecek, seçimde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz hatta daha fazlasını yapacağız” dedi.

 

KAI Vakfı, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu’nu Ziyaret Etti

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Merkezi İstanbul Beşiktaş’da bulunan Kars Ardahan Iğdır Vakfı İşadamları Konseyi, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva’yı makamında ziyaret etti.

 

KAI Vakfı İşadamları Konseyi Başkan Kamil Salduz, yaptığı açıklamada ”Bugün Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Sayın Narmina Mustafayeva hanımefendiyi ziyaret ettik. KAI Vakfı ve Başkonsolosluğumuz arasında işbirliği konularında istişarede bulunduk. Kabul ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz. Bir Millet İki Devlet şiarımıza kalben bağlıyız” dedi.

 

 

ETİKETLER : Ardafed Kar-Der Kai Vakfı Ar-Der Arev.. Stklardan birbirinden önemli etkinlikler..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA