KURDİSTANİ STK’LAR PKK KÜRTLER İÇİN İŞ-İT’TEN DAHA TEHLİKELİ..

KURDİSTANİ STK’LAR PKK KÜRTLER İÇİN İŞ-İT’TEN DAHA TEHLİKELİ..
Bu haber 2021-08-23 21:40:25 eklenmiş ve 435 kez görüntülenmiştir.

 

KURDİSTANİ STK’LAR  PKK KÜRTLER İÇİN  İŞ-İT’TEN DAHA TEHLİKELİ..

 

Ezdi aktivist, Ezdi Kürt kadın aktivist Dilvîn Xelef,  IŞİD'in kaçırdıkları kızları kurtarabiliyoruz, ama PKK'nin kaçırdıklarını kurtaramıyoruz derken, Kurdistani STK’lar ise  PKK nın ana politikası Siyonist isztrail-abd-abnin uydusu ileri karaloku TC yi kurdistana çekmek.. Kurdleri kurdistandan söküp atmak için yüzyıllardır devam eden siyonist plana hizmet etmektedir..

 

Kurdistani STK’lar ve aktivistler, PKK’nin kaçırdığı Kurd çocuklarının ekseriyasını imha ve yok ettiğini, pkknın mosad-cia- katil kraliçenin m16 gibi istihbarat örgütlerinin Kurd cocuklarını yok eden cellat ve infaz timlerine dönüştüğünü Kurdlerin guneş –keci vb. sembollerini değil siyonistlerin siyonist Yahudi yıldızını tüm amblemlerine geçirdiklerini, PKKNIN ZORLA KAÇIRDIĞI YADA KANDIRDIĞI KURD ÇOCUKLARININ %99.9 NUN SİYONİST AMBLEM ve OYUNLARI BİLMEDİKLERİNİ.. kurdistanın siyoZnimin işgaline açmak için soykırım aracına dönüştüklerini, artık kurdlerle bir ilgi ve alakalarının da kalmadığını da belirttiler..

 

Turkistani, STK’lar ise, TC de  rejmi değiştirmek isteyen akp vb. yapıların düşmesiyle, akpnin giderek fetöcülerin yeniden kalesi haline gelmesiyle de tc nin siyasetende devlet olarak ta bittiğini.. uyduruk ve uydu muhalefetin soykırımcı siyonist kemalizmi geri getirmek için var gücü ile saldırıya geçtiğini.. PKK, fetö- tc iktidar-muhalefeti siyaset-devlet yapısıyla kurumlarıyla el –ele  siyonist kapitalizm 2023 sonrası için tc yi işgal-inşa ediyor, vatandaşı yok ediyorlar.. TC devleti şu anda kurdistan illeri başta olmak üzere ovalarımızı,-dağlarımızı-sularımızı, madenlerimizi kısaca bize ait ne varsa her şeyi Türkiye halklarını-vatandaşını yok sayarak siyonistlere-firmalarına kripto ajanlarına peşkeş çekiyor..

 

TC de Ege ve Akdeniz bölgelerinin yakılıp yıkılması kurdistanda terör lejyonları, pkk-tc örgütünün 50 yıllık kurdu dağda-düzde.. Türkü ovada -heryerde harcama soykırıma uğratma, Kardenizin doğasıyla oynanması, Karadeniz  halkının kasten derlere doldurularak imhası.. Anadolu -Mezopotamyanın siyonist israilin, siyonist soykırımcı sergerdelerin işgaline hazır hale getirme planının birer parçasıdır. Bu Meyanda TC rejmi Özal, Bitlis, Yazıcıoğlu, Kahveci, Ape Musa.. yüzelrce binlerce  faili malum-meçhul cinayet işledi bu cinayetlerini tarım-toprak-su-hava madenlerimizi satarak devam ettiriyor diye görüş belirttiler.. YANGIN-SEL FELAKETLER -AFETLER TC REJMİ HALKI YOK ETMEK İÇİN BU OYUNLARI 1940 LARDA DEVREYE KOYDU, TIKLAYINIZ..

 

Turkiyede tek gelişme halkın hergeçen gün tc rejmine siyasetine güvenini kaybetmesi bu anlamda karasız kitlenin sayısının iktidar-muhalefeti geçmesi büyük bir gelişme ve bu giderek büyüyecektir dediler..

 

Kurdistani stklar Halkların siyonist kapitalizimle, ulus devlet faşizmi ile terör lejyonları ile savaşı yüzyıllardır sürüyor.. Bu yüzyıl içinde ise final savaşı yaşanacaktır.. Ya dünya halkları düşecek yada siyonist kapitalin soykırımcı köleci yapılanmaları ulus devlet, terör lejyonları tarikten silinecektir..

 

Kurdistani STK’lar, İnsanlık kapitalizm sonrası çağa geçiş yaparken.. Ortadoğulu halklar Rusya halkları ile ortaklaşa bir çözüm üretmeseler Filistinden Rusyaya siyonist kapitalizim bütün halkları  bu yüzyıl içinde soykırım-kölelik, virüs, gıda –genom biyolojik vb. hertür silahı kullanarak halkları tarihten silemeye yönelmiştir..

Bu yıkıcı sonucu durdurmanın yegane yolu İsrailden afganistana tc –iran gibi yapılar başta olmak üzere halklara köleliği daytan tüm rejimlerin yıkılmasında yatmaktadır.. Aksi hiçbir halkın asla ve asla geleceği olmayacaktır..

 

ETİKETLER : KURDİSTANİ STK’LAR PKK KÜRTLER İÇİN İŞ-İT’TEN DAHA TEHLİKELİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA