BLUE MOON CAFE İLE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA İMZA ATTILAR..

BLUE MOON CAFE İLE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA İMZA ATTILAR..
Bu haber 2021-08-22 07:58:58 eklenmiş ve 517 kez görüntülenmiştir.

 

BLUE MOON CAFE İLE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA İMZA ATTILAR..

 

Uzun yıllardır Sarıgazi merkezde Loqqha Cafe & Lounge, Chef Life gibi değişik adlarla faaliyet gösteren bu nadide mekân İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, turizm-hizmet sektöründe işlettikleri mekânlarla, uzun yıllara dayanan işletme tecrübeleri-uzmanlıkları ile öne çıkan Yılmaz Gökdemir, Berkan Gökdemir Tarafından Blue Moon Cafe olarak yeniden tasarlanarak hizmete açıldı.

 

Cumartesi Günü (21-08-2021) günü görkemli bir açılışla Sancaktepelilere yeniden merhaba diyen Blue Moon Cafe uzun yıllardır Sancaktepelilerin en önemli buluşma merkezlerinden biri.

 

BLUE MOON CAFE TIKLAYINIZ..

http://www.isdunyasi-firmalar.com/files/firm/photo/1634ed7b25.JPG

 

Sancaktepe-Sarıgazi iş-stk-siyaset dünyasının birbiriyle buluşma mekanı olduğu gibi ailelerin, gençlerin de birbiriyle buluştuğu nadide mekanlardan biri.

 

Sarıgazi Namık Kemal Caddesi üzerinde yer alan Blue Moon Cafe 450-500 m2lik alanının yanı sıra-2-3 kattan oluşan giriş katı kahvaltı-nargile, yeme-içme mekanı olarak hizmet sunarken.. Üst kat ise oyun salonu-okey salonu olarak tasarlanan bir yapıya sahip. İster aileniz ve arkadaşlarınızla, isterseniz özel –tüzel işlerinizi, toplantılarınızı yapacağınız, isterseniz üst katda ise arkadaşlarınızla oyun oynayarak hoşça vakit geçireceğiniz bir alt yapıya sahip.

 

AÇILIŞA ÖNEMLİ BİR KATILIM OLDU..

 

Cumartesi günü açılışı yapılan Blue Moon Cafe’nin açılışına iş-stk-siyaset-sanat dünyasından önemli bir katılım oldu. Birbirinden değerli STK yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sanatçılar, Sancaktepelilerden açılışa yoğun bir ilgi oldu..

 

Sancaktepe Bld Başkanı başta olmak üzere özel, tüzel birçok kişi, firma ve kurumun Çelenk yollayarak açılışını kutladıkları Blue Moon Cafe açılışına bölgemizin önde gelen STK’larından Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Başkanı Burhan Özer, YK üyeleri Devriş Arslan, Adem Özer, Yaşar Gökdemir, federasyona üye dernekler, Sancaktepe’nin en önemli lobi güçlerinden olan Sancaktepe Karslılar Derneği, Digor Dernekler Platformu.. Gibi onlarca stk ve temsilcileri yer alırken..

Ak Parti, CHP –HDP başta olmak Sancaktepe siyasi partiler, siyasi parti temsilcileri,  iş adamı İbrahim Sönmez, Ş. İsmail Aki , İmdat Gökdemir, Baki Polat, Emrah Kaya, İsmail Babir.. Onlarca iş adamı da açılışta yer aldılar..

 

İş dünyasının yanı sıra sanat dünyasından da önemli bir katılımın olduğuaçılışta Kurd müziğinin önde gelen ustalarından Sanatçı Kısmet, halk müziğinin önde gelen ustalarından Murat Gökdemir, Zeki Moğolkanlı gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne aldılar..

 

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER..

Blue Moon Cafe nin açılışına katılan protokol STK-Sanat İş dünyası dernek başaklarımızdan, Hoc-Fed Üyesi Haci Ali Derneği Başkanı Melayı Cizire lakaplı Yaşar Gökdemirin  yaptığı duanın ardından hep birlikte açılış kurdelesini kestiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..

http://www.isdunyasi-firmalar.com/files/news/default/blue-moon-cafeda00d0fd2078a1da7855.JPG

 

 BLUE MOON CAFE, SARIGAZİ MAH. SANCAKTEPE

ETİKETLER : BLUE MOON CAFE BLUE MOON CAFE GÖRKEMLİ AÇILIŞ BLUE MOON CAFE SARIGAZİ-SANCAKTEPE
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA