SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİNDEN HEMŞERİ CAMİAMIZA ZİYARET..

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİNDEN HEMŞERİ CAMİAMIZA ZİYARET..
Bu haber 2021-08-18 20:10:15 eklenmiş ve 457 kez görüntülenmiştir.

 

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİNDEN HEMŞERİ CAMİAMIZA ZİYARET..

 

 Sancaktepe Kars İl Derneği İş-STK-Siyaset dünyamıza yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi..

İlk Ziyaret bölgemizin medarı iftiharı olan Çağrı Marketlerinin sahibi, 2009-2014 yılları arasında Üsküdar Belediye başkanlığını yapan Mustafa Kara’ya yaptılar..  (X1)

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Kars İl Derneği Başkanı Casim yıldırım ve derneğin YK Üyeleri ile Kara, Sancaktepe, İstanbul, Serhat bölgesi iş-stk-siyaset dünyası üzerine sohbet ettiler, karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Kara, konumu itibarı ile ülkemizin tarih boyunca ençok baskı altında olan bir ülke olduğunu, bu coğrafi ve stratejik konum nedeniyle ağır bedeller ödeyen bir ülke olduğumuzu, dürüst-samimi vatandaşlarımızın ülkemizin her alanda kalkınması, ülkemize ve vatandaşa yönelen iç-dış stresin azaltılması..  için muhakak stk ve siyasette yer almaları gerekmektedir..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Dernek Başkan ve Yönetimi sivil topluma, toplumsal alana olan katkısı, bölgeye karşı duyarlılığı nedeni ile Kara’ya plaket takdim ettiler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler..

 

Karanın ardından başkan ve YK üyeleri, YMZ Grup, Yapı Denetim, Ak Yapı İnşaat, Yücesoy İnşaat, Şelale Et lokantası, Çiçek Abbas Çiçekçilik ve Tasarım Atölyesi, Metro Nakliyat ve Gayrimenkul firması.. gibi birçok iş adamı ve esnafı da ziyaret ettiler..

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir

Kars İl Derneği son Ziyaretini ise bölge iş-stk-siyaset dünyamızın önde gelen, önemli aktörlerinden Dialife Diyaliz Klinik Direktörü Dr. Gazi Karakurt yaptılar. Bu ziyarete de samimi bir havada sohbet gelişti. (X2)

Dernek yönetimi Sivil toplum ve STK alanına katkılarından Dolayı Dr. Gazi Karakurt’a plaket takdim ettiler, birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Derneğin gün boyu sürdürdüğü ziyaretlerde derneğin YK üyesi Sancaktepe Yapı Denetimde görevli İnşaat Mühendisi Serap Toptaş’ta yer aldı..

 

Sancaktepe Kars İl Derneği hemşeri camiamıza yönelik sorun ve sıkıntıların tespiti anlamında bu ziyaretleri önümüzdeki aylarda da sürdürecek..

 Bir Erbay Yağışan ve Coşkun Tahiroğlu dahil 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bölge İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Casim Yıldırım ve arkadaşları tarafından 2019 yılında kurulan Sancaktepe Kars İl Derneği kurulduğu andan itibaren Sancaktepe gibi bir mega kentte hemşeri camiamızın en önemli lobi gücü oldu..

 Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Dernek ilk kurulduğu andan itibaren hızla Karslıları bir çatı altında toparlamaya başladı. Sancaktepe’de Kars dernekleri  Sancaktepe  Kars il derneği çatısı altında toplanmaya ve önemli bir lobi gücü olmaya başladılar..  

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ HABERLERİ ALT ALTA SIRALADIK. HABERLERİN ÜSTÜNE TIKLAYARAK DERNEK HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİLERE ULAŞBİLİRSİNİZ..

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ KURULDU..

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU DERNEK MERKEZİNDE YAPTI..

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI..

SANCAKTEPE SERHATLILAR İZDİHAMI AŞAN BİR KARŞILAMA İLE BAKAN AHMET ARSLANI KARŞILADILAR..

 

DİPNOTLAR - (X1)

 

Mustafa Kara Kimdir

Mustafa Kara 1967 Kars Doğumludur.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İlköğretimini Kars'da, ortaöğretimini Kadıköy Mehmet Beyazıt lisesinde; üniversite eğitimini İ.T.Ü Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. İş hayatına Proje Mühendisi ve taahhüt işleri yaparak başlayan Mustafa Kara, Belediye Başkanı seçildiği döneme kadar inşaat ve perakendecilik sektörlerinde faaliyet gösteren iki aile şirketinde aktif olarak görev aldı.

 

Üsküdar Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra aktif ticaret hayatını sona erdiren Mustafa Kara,iş hayatının yanısıra, sosyal sorumluluk projeleri bağlamında, çeşitli mesleki, eğitim, kültür ve sosyal yardım alanındaki STK 'larda kurucu ve yönetici olarak görev aldı. Bunlardan bir kısmı; SMG (İ.T.Ü Sakarya Mühendisler Grubu) kuruculuğu ve başkanlığı; SAGEM (Sosyal Araştırmalar ve Geliştirme Merkezi) kuruculuğu ve başkan yardımcılığı; Kızılay Yenidoğan şubesi başkan vekilliği; MABİAD (Marmara Bahar İş Adamları Derneği) üyeliği; Genç İşadamları Vakfı üyeliği ve İGİAD (İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) üyeliği.

 

İş Hayatındaki Başarıları: İstanbul Ticaret Odası Yılın Vergi Rekortmenleri KOBİ Özel Ödülü (2007); İGİAD Girişimcilik Ödülü (2006); Teknik Elemanlar Derneği Başarı Ödülü (2004) ile taltif edildi.

 

Aktif siyaset hayatına AK PARTİ 'nin kuruluş süreci ile başladı. İlk olarak AK Parti Üsküdar İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2003 yılında AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi Sertifikasını almaya hak kazandı. 2004 Yerel Seçimlerinde Üsküdar Belediye Meclis üyeliğine, Üsküdar Belediye Meclisinde AK PARTİ Grup Başkan Vekilliği'ne ve İmar Komisyonu başkanlığına seçildi. Üsküdar Belediye Meclisi AK PARTİ Grup Başkan Vekilliği ve imar komisyonu üyeliği yaptı. AK Parti Üsküdar İkinci Olağan Kongresi'nde Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini 2008 Kasım ayına kadar sürdürdü. 22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri ve 21 Ekim 2007 Halk Oylamasında, Üsküdar İlçe SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı yaptı.

 

2009 Yerel seçimlerinde Üsküdar belediye Başkanı Seçilen Mustafa Kara 2009-2014 yılları arasındaki dönemde Belediye Başkanı olarak görev yapmıştır.

Evli ve iki kız, iki erkek çocuk babası olan Mustafa Kara, İngilizce bilmektedir. 26 yıldır Üsküdarlıdır.

 

DİPNOTLAR - (X2)

 Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Dr. Gazi KARAKURT KİMDİR

Gazi Karakurt Biyografisi

Gazi KarakurtDoğum Tarihi1.1.1977Dialife Diyaliz Merkezleri Klinik Direktörü Dr. Gazi KARAKURT, 24 Haziranda yapılacak genel seçimlerde CHP İstanbul 1. Bölge'den Milletvekili Aday adayı oldu.

 

Ardahan İli Göle İlçesi Balçeşme Köyü nüfusuna kayıtlı olup işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin beş çocuğundan birincisi olarak 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğu, ilk ve ortaokul yılları Kocaeli ili Darıca ilçesinde geçti. 1991 yılında Kocaeli Fen Lisesi’ne kayıt olup yatılı okul hayatı ile birlikte gerçek hayatı erkenden tanıma şansı elde etti.

 

1994-2000 yıllarında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gördü. 1999 yılında Tıp Fakültesindeki sınıf arkadaşlarıyla birlikte; kurucusu olduğu Sağlık Etik Düşünce Kulübü; ÇADIR PROJESİ adını verdikleri ‘’Herkese eşit ve ücretsiz sağlık hizmeti’’ anlayışı ile sağlık hizmetine ulaşamayanların ayağına, sahra çadırı kurarak hizmet verme düşüncesi ışığında başlattıkları proje 20 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Dr.Gazi KARAKURT Dialife Diyaliz Klinik Direktörü olarak yönetim kadrosunda görev yapmaktadır aynı zamanda kliniklerimizde Sertifikalı Diyaliz Hekimi olarak çalışmaktadır.

 

DOKTOR ÖZGEÇMİŞİ;

 

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: 1977 İstanbul

 

EĞİTİM:

 

1994-2000 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi

 

1991-1994 Kocaeli Fen Lisesi

 

1988-1991 60. Yıl Ortaokulu Gebze

 

1983-1988 Barış İlkokulu Gebze

 

İŞ DENEYİMİ:

 

2014 - Halen : Dialife Diyaliz Grubu kurucusu, Klinik Direktörü ve Sertifikalı Diyaliz Hekimi olarak çalışmaktadır.

 

2005 - 2014 : Yılları arasında diyaliz merkezlerinde yönetici ve işletmeci olarak görev yaptı

 

2000 - 2005: Yılları arasında özel diyaliz merkezlerinde Sertifikalı Diyaliz Hekimi olarak çalıştı

 

YABANCI DİLLER:

 

İngilizce

 

ÜYELİKLER:

 

DİADER Yönetim Kurulu Üyesi

 

DİHED Üyesi

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'GRU P ÇIT SİSTEMLERİ PLAZ JILETLI TEL SİSTEMLERİ' görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Adem Ozer dahil 4 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

ETİKETLER : SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİNDEN HEMŞERİ CAMİAMIZA ZİYARET..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA