ÜLKEMİZE YANGIN-SEL FELAKETLER NASIL, NEREDEN GELİYOR..

Ülkemizde yaşanan felaketleri üsteki resim çok güzel şekilde özetliyor. Beyinsizlik rantçılıkla buluşunca, 400 metrelik dere yatağını 15 metreye düşürürseniz
Bu haber 2021-08-14 22:03:08 eklenmiş ve 2858 kez görüntülenmiştir.

 

ÜLKEMİZE YANGIN-SEL FELAKETLER NASIL, NEREDEN  GELİYOR..

 

ÜLKEMİZDE FELAKETLERİN YIKICI OLMASININ TEMEL  NEDENİ TC SİSTEMİ-TC DEVLETİNİN KENDİSİ..

 

Ülkemizde yaşanan felaketleri altaki resim çok güzel şekilde özetliyor. Beyinsizlik rantçılıkla buluşunca, 400 metrelik dere yatağını 15 metreye düşürürseniz, dere ye bataklığa ev yaparsanız..Felaket kaçınılmaz olur.. 

 

Ege ve Akdeniz bölgelerinin sürekli yanmasının, en son coğrafyanın yangınlarla haritadan silinmesinin temel nedeni Marshal Planlarıyla ülkemizin biyolojik ve ekolojik saldırı planı ile sarılmasıydı. İçerdeki kurtarıcı kılıflı ihanet çeteleri ile abd li siyonist çetlerin 1940 -60 bandında döşediği planların bir sonucuydu..    Ayrıntılar İçin Tıklayınız..

 

Buradan sel felaketi yada afetlerine geldiğimizde ise temel neden yine TC rejiminin kendisi. Siyonist İngiliz projesi olan ato geldi sizi kurtardı yalan dolanıyla beyni yıkanan milyonlarca vatandaş Marshal planları ile biyolojik –ekolojik saldırıya maruz bırakılırken.. Ato sizi kurtardı cennette yüzüyorsunuz yalan dolanları ile de 80-90 milyon vatandaşın beynine direkt bilinç altına saldırı yapıldı..

 

Bu yoz kurtarıcı edebiyatı neticesinde.. Bilimden, ilimden, düşünceden uzak,  geçmişi bilmeyen,  günümüzü algılamayan; sahte türkü-ye devleti gibi sahte bir türk ve türk ırkçılığı ile beyni yıkanan vatandaş gelecekteki tehdit ve tehlikeleri algılamayan, göremeyen, soyguna soykırıma her tür operasyona açık sürülere çevrildi. Askeri darbeler, sağ –sol oyunları, kurt-turk-ırk oyunları din simsarlığı oyunları ile yüzyıldır felaket üstüne felaket yaşanıyor..

 

Bu beyin yıkanmışlığı din alanında daha  yoğun yaşanıyor..

 

Dinin ilk emri okudur ortada yok, liyakattir ortada yok, adalettir oda yok, bu yokluğu  hac farizasında da görüyoruz. Fizik-Kimya, Matamatiğin  Allahın ayetleri olduğunu bilmeyen aklı elinden alınan Müslüman tipi en fazla 10 kişinin gireceği 1metyre kareye 100 kişi birden girmeye çalışınca onlarca insan neffessiz kalıp ölümle sonuçlanmaktadır, aklı elinden alınmış, Allaha yakınlaşayım derken Allahtan uzaklaşan Müslüman tipi tüm İslam coğrafyasını sarmış, siyonist-kapitalist çetelerin oyuncağına dönüşen arap diktatörlüklerine para akıtmayı şeytana hizmeti dini vecibe ile karıştırmayı din zan ediyorlar. .

 

Bu sürülere birde kısadan köşeyi dönme ahlaksızlığı aşılanınca uyuşturucu, kumar, içki-fuhuş, tetikçilik, çetecilik, torbacılık milyonları sararken, cahil-çaresiz bırakılan vatandaş sahip olduğu her şeyi satmaya ve bitmeye başladı.. Günümüzde ülkemizin suları, ovaları, madenleri ülkemizi yüzyıllardır düşüren siyonist –kapitalist çete-aile ve firmalara yerli ihanet şebekeleri ile satılırken.. Çaresiz bırakılan gençler giderek torbacılık - tetikçiliğe eğimli hale vatandaş ekseriyası ise değerlerinden uzaklaştırılarak (içkiye-kumara-fuhuşa-eğlenceye düşkünlük..) , özellikle tc sistemi tarafından borçlandırılarak.. her şeyi (evi-arazisi-suyu-toprağı, hayvanı..) elinden alınmaktadır..

 

Metropollerin arka sokarlını dolaştığınızda, kamu ve yerel yönetimde ise artık haraçsız, soygunsuz bir tek işin yapılmadığı bir soygun ve ahlaksızlık cehennemine ülkemiz dönüşmüş bulunmakta.  Tefecilik, vatandaşı düşürme, yoksul aile çocuklarını fuhuş başta olmak üzere pazarlama vb. işler ise artık filan-falan bakanın ve  akrabalarının uhdesinde yapılır hale geldi..

 

TC rejminin vatandaşa nasıl tuzak kurduğunun en çarpıcı örnekleri

sel felaketleriyle ortaya çıktı..

 

SEL FELAKETİ NASIL GELDİ VİDEO TIKLAYINIZ..

 

BİLİRKİŞİLER UYARIYOR. AMA RANTÇILAR.. HALKI ÖLDÜRÜYOR..

 

Metropollerde ve ülkemizin ekseriyasın da devlet aygıtı insanların sokak –sokak, semt –semt çeteleşmesine yol açacak tüm zemini döşemiş bulunmaktadır.. Devlet-kanun vb düzen yok. Filan-falan çeteye haraç vermeden var olmasınız..

 

TC REJİMİNİN NASIL ÇÖKTÜĞÜNE DAİR ÖNEMLİ BİR DURUM, ÇETECİLİK-GASP DEVLET POLİTİKASI HALİNE GELMİŞ.. 

 

ÖZTÜRK AİLESİNİN ATA DEDEDEN KALMA  DÜKANINLARINA ÇÖKÜYORLAR, BU YÖNTEMLE 11 DÜKANI GASP ETMİŞLER BİR BAKLAVA ÇALAN COCUGUN CEZA ALDIĞI TC REJMİNDE DÜKANLARIN GASP İNSANLARIN DARP EDİLMESİ SUÇ DEĞİL.. ORTADA DEVLET YOK ..?! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Çetecilik gaspın devletin eleiyle yapılır hale  geldiğine dair en önemli durum kapalı çarşıda yaşanan gasp ve çete saldırıları, vatandaşlara çöken bir çete burada 11 dükanı vatandaşların elinden aldı. Öztürk ailesinin dükanını alamayan çete yıllardır bu aileye sürekli saldırıyor.. Devlet iltisaklı olmasa bir çete nasıl 11 dükanı sahiplerinden şantajla işi kanuna uydurarak alır. Ve bir aile sürekli ölüm tehdidi altında dükanlarını açamıyor.. Devletimizin çeteleşmede geldiği son noktaya  dair önemli bir belege aslında bu haber.. Bu esnafların toplanıp tc rejmini ahime şikayet etmeleri gerekmektedir.. Ülkemizde yaşanan gelişmeler nasıl uyduruk muhalefet, uyduruk siyasi partiler stk larla kuşatıldığımızı da net ortaya koymaktadır.. 


 

Sel felaketi nasıl geldi? 400 metrelik dere yatağı 15 metreye kadar daraltılmış

 

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel Kastamonu, Sinop ve Bartın'da can kaybı ve yıkıma neden oldu. Deprem Bilimci ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Ramazan Demirtaş, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki yıkımı ilçeden geçen deredeki ıslah çalışmalarına bağladı. 400 metrelik dere yatağının yıllar içinde 15 metreye düşürüldüğünü söyleyen Demirtaş, "Yapılan binalarla yapay bir baraj oluştu ve sağanak yağışla gelen sel bu baraja takıldı" dedi.

Bu ilçenin dere yatağından çıkarılması gerekirken Reis sadece doğamıza uygun olan tarihi  kemerli köprüleri hatırladı..

Dere yataklarını imarlara açanların bulunup yargılanması deşifre edilmesi.. Afet plan projeleriyle topluma, vatandaşa tuzak kuranların tesbit edilmesi, Marshal planlarıyla ege akdenizi yakanların mezarlarından çıkarılıp yargılanması gerekmektedir..  Aksi giderek yaklaşan daha büyük felaketlerden kaçış olmayacaktır..

Örneğin Fatih Sultan Mehmet İstanbul Boğazına 1kmye kadar yakın alanlara  imar olmayacak planına uyulmadı.. Büyük bir felekte İstanbul boğazı etrafını silip-süpürecek.  7 tepe dışında gömülecek.. Buna hazırlık yapılıyor mu?. 

 

Birde kısaca göçmenlere ve göç meselesine değinelim..

 

Tarihten gelen imparatorluk (Big Alexsander-Hititler-Medler-Persler-Bizans-Osmanlı gibi..) mirasımız nedeniyle Suriye ve Afganistan bizim ufak birer vilayetlerimiz. İngiliz sömürgesi olarak kurulan uyduruk TC rejimi ise bu imparatorluk mirası ile sömürge uyduruk TC’yi karıştırdı.. Esedi devirip Şam Emeviye Camiinde namaz kılacaktık olmadı.. Suriye 3 bölgeye bölündü rusia (rejim)-amerika (pyd-pkk)- ve tcile terörist  israilin ortak kontrol ettiği ciahtci-işitci işgal bölümleri..  Esed geldi (Suriyeliler) içimize girdi gitmiyor. Burası bizimde ana vatanımız ve siz davet ettiniz gitmiyoruz üstelik biz sağmal inek konumundayız .. diyorlar..

 

Afganistan, siyonist yalan dolanlarla talan ve işgal edildi. Kurtarıcı Siyonistler (Amerika-Nato-Ab-Uyduları İsrail) 2011 newyork ikiz kule uçurarak buraya kondular. Aynen Ortadoğu da olduğu gibi yandaş-kukla bir devlet ve küresel bazda abd çıkarlarına siyonist –kapitalist sermayeye hizmet edecek siyonist molla rejmi benzeri talipluyanı savaşıyoruz numarası ile güçlendirdikçe güçlendirdiler.. Amerika halkı başta olmak üzere tüm dünyayı iyi kandırdılar..

 

Abd Talibyanı iyice semirdikten sonra devlet-örgüt ikilemi ile Afgan halkını yok etme, talbiyan-işidiyan çatışması ile Asyada yeni oyunlar ve senaryolar devreye konulurken..

Bizim aki-makilerinde dosya vb. açıkları nedeni ile siyonistlere yarayacak Afgan din kardeşlerimizi de bize havale ettiler.. Ki asyada ki terör lejyonları kendi çizgilerinden çıkarsa bu taze kan Afganları devreye koyacaklar..

Uzun vadede suriyeden afganistana tek bir emperuma gidene kadar bu kaos artarak devam edecek..

Tarih boyunca tufanlarda, afetlerde, savaşlarda göç Anadolu-Mezopotamyaya olur.. Belli bir süre sonra Empreuma dönüşür.. Bu seferki Empreum Russian-Mezopotamia halklarının ortak emprumu olacak.. Siyonizm ve kapitalizim gezegenden silinecektir.. İnsanlık dünya konfederasyonunu oluşturarak uzayda kolonileşecek.. Kahin Wagna ile iletisim kuramadıgimizdan-dan sizlere  net tarih veremiyoruz..

 

ETİKETLER : ÜLKEMİZE YANGIN-SEL FELAKETLER NASIL NEREDEN GELİYOR ÜLKEMİZDE FELAKETLERİN YIKICI TEMEL NEDENİ TC DEVLET
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA