DOĞUDA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ, GÖÇMENLER, BATIDA YAKIP-YIKMA, SEL-AFFETLERLE ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLİYOR..

DOĞUDA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ, GÖÇMENLER, BATIDA YAKIP-YIKMA, SEL-AFFETLERLE ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLİYOR..
Bu haber 2021-08-13 05:59:50 eklenmiş ve 412 kez görüntülenmiştir.

 

DOĞUDA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ, GÖÇMENLER, BATIDA YAKIP-YIKMA, SEL-AFFETLERLE ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLİYOR..

 

Siyonist-kapitalist çeteler yerli ve yabancı ayakları ile ülkemizi tam bir operasyon cehennemine çevirdiler..

Kurd İlleri  Elektirik Kesintileri, Göçmenlerle vurulurken, Batı İlleri yangın-sel afetlerle yok edilmektedir..

 

 

URFA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ PROTESTO EDEN ÇİFTÇİLERE GÖZALTI..

 

TC Rejmi  Amerika’nın direktifiyle kamyon-kamyon, tır dolusu binlerce, onbinlerce Afgan’ı kurd illerine doldururken.. Elektirik kesintileri ile de Kurdistandaki halkı çökertip göçe zorluyor..

 

Haber Merkezi - Urfa-Mardin yolu üzerinde önceki gün elektrik kesintilerini protesto eden 18 çiftçi bugün gözaltına alındı.

 

Urfa’da önceki gün elektrik kesintilerini protesto eden çiftçiler Hemedixan mevkiinde Urfa-Mardin kara yolunu traktörleriyle ulaşıma kapatmıştı.

 

Proetesto düzenleyen çiftçilerden 18’inin “sosyal medya üzerinden protestoya davet ve AK Parti’ye yönelik istifa sloganları attıkları” gerekçesiyle gözaltına alındıkları öne sürüldü.

 

Gözaltına alınan 18 çiftçi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da, Urfa’da elektrik kesintilerini protesto eden çiftçilerden “AK Parti istifa” sloganı atan 18'inin gözaltına alındığını açıkladı.

 

Kurdi STK’lar , Rejim Kurd illerini boşaltmak ve halkı göçe zorlamak için yapılması gereken her operasyonu  yaparken, ülkemizin batı illerini ise yangın-sel .. afetlerle yok etmektedir.. Halk, Kurdistanda ki halk düşmanı ajan elektirik firmalrının haksız uygulamalarını nasıl kamuoyuna duyuracak? Nasıl erngelleyecekler.. Demokratik hakkını kullanan Şanlıurfalı çiftçilere terörist muamelesi yapılamaz.. dediier..

 

DOĞUDA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ, GÖÇMENLER, BATIDA YAKIP-YILMA, SEL-AFFETLERLE ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLİYOR..

 

TC rejimi BOP Projesi kapsamında (Anadolu-Mezopotamya halklarının bitirilmesi, bu coğrafya daki ovalar, nehirler, sular, tarım, toprak, yer altı-üstü madenleri her şeyiyle siyonist-terörist İsrail, abd-ab ki siyonist kapitalist aile ve firmalara peşkeş çekilmesi) Kurd illerini boşaltmak için elektirik kesintileri günümüzde Türkü-ye sömürgesinde rejimin en önemli projesi..

Küresel siyonist çeteler Kurdistana bu yönlü saldırı yaprken Türkiyenin Ege-Akdeniz-Karadeniz-İç Anadolu  bölgelerine ise Siyonistlerin HAARP silahları ile bütün coğrafyayı yakıp-yıkma, sel ve afetlerle ülkemizi yerle bir etmektedirler..

 

TC BOP PROJESİ KAPSAMINDA KURDİSTANI BOŞALTILIYOR TIKLAYINIZ..

 

MALATYADAN BİR ÖRNEK, ELEKTİRİK KESİNTİSİ NEDENİYLE BÜTÜN YATIRIMI 1 GÜNDE ÇÖPE GİTDİ. DOĞUDA VATANDAŞ NASIL BİTİRİLİYOR TIKLAYINIZ..

 

EGE -AKDENİZ YANGINLARIN TEMELİ TC SAHTE KURUCU KURTARICILARI İLE SİYONİST ABD FİRMALRI İLE BİRLİKTE DÖŞENDİ TIKLAYINIZ..

 

Kurdistan-Doğu –Güneydoğu Elektirik Kesintileri-Göçmenlerle Vurulurken, Ege-Akdeniz-İç Bölgeler yangın, sel ve afetlerle vurulmaktadır..

Siyonist çeteler yerli yabancı ayakları ile dünyanın hiçbir ülkesine yapamadıkları bir saldırı ile  ülkemize saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

Ana Muhalefet bu saldırıyı yapan siyonist –kapitalist merkezlere gelin tc yi siz yönetin derken, iktidar kanadı ise yanan yıkılan vatandaşın üstüne çay atıp söndürürken; siyonist merkezlerin direktifi doğrultusunda ülkemizi göçmenlerle doldurmakta 80-90 milyon vatandaşı biran önce boğmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar..

 

HABERİN FOTO GALAERİSİ.. 

 

 

 

 

ETİKETLER : DOĞUDA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ GÖÇMENLER BATIDA YAKIP-YIKMA SEL-AFFETLERLE ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLİYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA