VAY ANASINI ..

Vay Anasını, ege-akdenizin yakılması yanması planını da tc rejmi ile, rejmin kurucu-kurtarıcı kadroları ile içerdeki ihanetçilerle dışarıdaki ağababaları 1940’larda birlikte planlamışlar..
Bu haber 2021-08-11 12:03:53 eklenmiş ve 582 kez görüntülenmiştir.

VAY ANASINI ..

 

Vay Anasını, ege-akdenizin yakılması yanması planını da tc rejmi ile, rejmin kurucu-kurtarıcı kadroları ile  içerdeki ihanetçilerle dışarıdaki ağababaları 1940’larda birlikte planlamışlar..

 

Ülkemizde (Anadolu-Mezopotamya) vatandaş, insan popülasyonu o kadar düşürülmüş ki.. 200 yıldır 1 milyardan fazla insan operasyon üstüne operasyon yiyor.  Filistinden –Afganistana, Afrika- Asya –Amerika dünya kıtlarında siyonist kapitalizmim plan-projeleri sonucu milyarlarca insan soykırıma açık, soykırıma çekilmiş koyun sürülerine dönüşmüş bulunmaktadır..

 

Buradan ülkemize geldiğimizde sahte kurtarıcılarla, sahte suni sınırlarla İngiliz siyonizminin inşa ettiği tc rejmi  halkları –dilleri-dinleri-insanları birbirine karşı ötekileştirme ve düşürmede dünya üzerinde kurulmuş en profesyonel bir ırkçı rejim.. Irkçılık-faşizim ve siyonist politikalarda terörist İsrail bile yanında solda sıfır kalıyor..

 

Bu rejimin kuruluş aşamaları Osmanlının son yüzyıllarında siyonistlerin sızmasıyla başladı.. 19-20 yüzyıl içinde Bilim ve Ticarette dünya 1. liğine çıkmaya başlayan Osmanlı Tebası Rum ve Ermenileri yok etmekle işe koyuldular.. Terörist sirailin kurulması için hertür alt yapıyı döşediler.

 

1900-1925 sahte tc kuruldu. 1920-40 arası kurdleri soykırıma uğrattılar. Siyonizmin kurdurduğu Sahte suni  tc, iran-ırak-syria ve kurdistana sor üzerine kurdurulan uyduruk soykırımcı ermenistan rejimleri ile  Kurdler bir sabah uyandıklarında evleri –akrabaları-tarlaları-arazileri başka bir ülkede kendilerini başka bir ülkede buldular..Kurtceden başka dil bilmeyen analar, değişik dillerle yetitiştirilen asimilasyon ve insanlık suçu ile yetişen çocuklarıyla kültürel soykırıma tabi tutuldular..

 

1948 terörisrt İsrail kuruldu. İlk tanıyan rejim TC oldu. 

 

1949 Haliç Osmanlı Silah fabrikası Kurucusu Nuri Paşa ve Çalışanlarıyla siyonist İsrail ve siyonist tc kurucu kadroları ile birlikte havaya uçuruldu Osmanlı Türkleri yok edildi.. TC kurucu kadroları dünya tarihinde görülmemeiş bir ihanete imza atarak Osmanlı Ailesini siyonist-kapitalist soykırımcılara teslim ederek 100 yıldır yaşadığımız soykırımların temellerini attılar..

 

Yani1950-60 bandında türk halkını yok ettiler.. Ve rejim kurulduğundan beri askeri darbeler, ekonomik darbelerle, sağ-sol oyunlarıyla 80-90 milyon insanı düşürdükçe düşürdü.. Günümüzde ise artık topraklarımız, sularımız, madenlerimiz her şeyimizi siyonistlere satılıp bizimdir diyebileceğimiz bir ülke bırakılmamaktadır..

Ve dikkat edin iktidarı muhalefeti ile siyaset bize bu çemberi çizen abd-terörist İsrail, ab ülkeri ile ilişkileri bitirecek tek bir planları yok.. yaptıkları en iyi şey türkü yeyi ben daha iyi pazarlarım, vatandaşı ben daha iyi düşürürüm politikası iktidarında muhalefetinde temel politikası..

Siyonistler sahte suni sınırlarla sahte ırk dil-din-mezhep ideolojilerle alana döşedikleri sahte tc, iran-ırak-syria rejimleriyle bu devasa coğrafyada bin yıllardır iç içe yaşayan tüm halkların dibine dinamit koydular..

 

TC de istiklal mahkemeleri ile aydınları, sahte İngiliz ayaklanma oyunları kurdleri, sağ-sol oyunları ile, askeri darbelerle Türkleri.. herkesi 7 sülalesi ile düşürdüler..

Yine 1940’larda başlayan, 1950-60’larda devam eden Marshall planlarıyla ayırımsız bütün vatandaşlara biyolojik saldırı yaptılar. Doğu-Güneydoğu kurd illerinde onbinlerce çocuk kara ölüm denen bir hastalıkla maymuna dönüşerek öldüler. ABD menşeili gıdalarla tc bütün vatandaşı düşünemeyen hayvan sürülerine çevirdi..  Brina Reş –Kara Ölüm Tıklayınız..

Günümüzde artık covid-19 gibi, gıda-genom, toprak-hava-su herşeyin silaha çevrildiği bir çağa girdik.. ırk-dil-din .. yemleri yenildikçe hiçbir halkın, htta insan soyunun son yüzyılına girmiş bulunmaktayız..

 

Gazeteci Gülgün Feyman’ın da belirttiği gibi dış ihanet şebekleri içerdeki ihanet çeteleri ile birlikte Akdeniz-Ege bölgesi eko sistemini yok ederek (zeytin ağaçlarını söküp amerikaya taşıma yerine sürekli çam dikerek şeytanın aklına gelmeyen yol-yöntemlerle ülkemize yangınlarla  tuzak üstüne tuzak hazırladılar..  qer ismet vb. hainlerin halkı kandırması zeytinyağı içmek kanser yapıyor gibi oyunlarlarla)  ülkemizi bir yangın cehennemine çevirmiş bulunmaktadırlar..

Sivil toplum örgütlerine derneklere bakın, aydınlara bakın, medyaya bakın  milyonda biri bu ölümcül siyonist kuşatma ve işgalin bilincinde değiller..

Türkiyenin ana sorunu rejim sorunudur. Halk bunu kavramadıkça her geçen gün bir öncekinden daha da kötü olmaktadır..

TC VATANDAŞI YOK EDİYOR, BİZİMDİR DİYEBİLECEĞİMİZ BİR ÜLKEMİZ KALMAYACAK TIKLAYINIZ..

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN WWW.DOGUKULTUR.COM  TIKLAYINIZ..

 

Gülgün Feyman Budak, 1940larda Marshal planları ile sadece beynimize değil ülkemizin eko sistemine, Akdeniz-Ege bölgesi ile nasıl oynandığını güzel özetlemiş:

Feyman,  “Marshall yardımlarıyla Ege ve Akdeniz bölgemizdeki milyonlarca zeytin ağacımız kökünden sökülerek gemilerle Avrupaya götürüldü.

ABD bize bu ağaçların yerine milyonlarca kavak ve çam(çıra) fidanı verdi. Kavak ağacı memlekette alerjik hastalıklar başlattı. Çam ağacı ise bildiğimiz yağlı çıra idi. Dağlarımıza ovalarımıza her yere diktik. Hiçbir işe yaramayan bu ağaç, ülkemizin dağına bayırına dikilen saatli bomba oldular.

Bu ağaçlar yandığı zaman kozalakları patlayarak yanar halde 200 metre uzağa fırlamakta oradaki çam ağaçlarını da tutuşturmaktadır. Bugüne kadar kimi gördüysem yetkili yetkisiz, beyinli beyinsiz herkese anlattım. "ABD leri bizim gibi haini bol ülkelerin coğrafyasını çam (ÇIRA) ormanlarıyla dolduruyor, içimizdeki hainlerin sayesinde bir kibrit çakmasıyla 100 savaş uçağının verdiği zararı veriyorlar.

Şimdi soruyorum size devletimiz bu çam ağaçlarının yerine zeytin, ceviz, badem, incir, sakız ağacı dikse hem bu ağaçlar kolay kolay yanmaz hem de köylümüze bir gelir olur” ifadelerini kullandı.

 

Sonuç olarak TC de sorun rejim sorunudur. TC siyonistlerin kontrolunda 80-90 milyon vatandaşın yok edildiği siyonistlerin, sahte kurtarıcıların kurduğun vatandaş düşmanı vatandaşı imha eden bir sömürgedir. Bu sömürgenin en önemli turuva atı chp zihniyeti hala nana muhalefettir. Bu rejmi değiştireceğim diye gelen halkın iktidara taşıdığı akçılar ise nefisleri ve egoları yüzünden siyonistlere verdikleri açıklar nediyle düşürülüp perişan edildiler, yerli yabancı ihanetçilerin oyuncaklarına dönüştüler. Ülkemizi artık bunlar değil siyonist çetler resmen yeniden ele geçirdiler.. Nato abd –ab-terörist israille ilişkiler sürdükçe yerli ihanetçilerle, siyonist çetelerle küresel ayakları 200 yıldır Anadolu Mezopotamya halklarını yok etmektedirler,  Uyanmasak  bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl hepimizi (kurd-tırk-fars-arap-ermeni, rum-rus..) 7 sülalelimizle yok edip bitirmektedirler.. 

 

Kurani Kerimde geçen Zeytin ağacı vb. ağaçları yurdumuzun her yerine dikelim. Dinimizin ilk emri şartı olan Okuyu hayatımıza taşıyalım, uyduruk rejimlerin din adı altında biz yutturduğu israiliyat dinini yalanları yemeyelim. Dinin en önemli şartlarının okuma, liyakat, adelet, insanlık .. olduğunu dinin şartları diye önümüze sürülen yalanları yemeyelim. Ajan tarikatların partilerin kendilerini din yerine koyan din simasrlarının oyunları ile hem bu dünyamızı hemde öbür dünyamızı kayb etmeyelim..Halklar hep birlikte siyonizmin alana döşediği faşist ulus devletle terör ordu lejyonlarını coğrafyalarından silme atağına geçmelidirler.. Bugün TC de iktidar muhalefetiyle siyaseti toplasan rahmetli Erbakan Hocanın bir tek tırnağı etmeyecekleri gerçeğini herkes görmelidir.. TC yi gömmesek tc hepimizi gömecek..

 

 

ETİKETLER : Vay Anasını ege-akdenizin yakılması yanması planını da tc rejmi ile rejmin kurucu-kurtarıcı kadroları ile içerdeki ihanetçilerle dışarıdaki ağababaları 1940’larda birlikte planlamışlar..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA