KÜRESEL ÇETE DÜNYAYI YAKIYOR..

Geçen yıllarda uzay tabanlı lazer silahı ile Avusturalya kıtası, Yunanistan gibi ülkeleri yakan küresel çete, özellikle covit-19 la birlikte insan soyunu dizayn etmede epey yol aldı..Ve şimdi Akdeniz havzası rusya-amerika başta olmak üzere hedef tüm halkları yakma dönemine girdi..
Bu haber 2021-08-04 09:21:58 eklenmiş ve 4400 kez görüntülenmiştir.

 

KÜRESEL ÇETE DÜNYAYI YAKIYOR..

 

Geçen yıllarda uzay tabanlı lazer silahı ile Avusturalya kıtası, Yunanistan gibi ülkeleri yakan küresel çete,  özellikle covit-19 la birlikte insan soyunu dizayn etmede epey yol aldı..Ve şimdi Akdeniz havzası rusya-amerika başta olmak üzere hedef tüm halkları yakma dönemine girdi..

 

Yüzyıllardır, siyonist-kapitalist soykırımcı politikalarla dünyanın eko sistemini yok eden, yer altı –yer üstü madenlerini gasp eden, dünya atmosferine saldığı karbon miktarı ile doğal dengeyi yerle bir eden, insan soyunu tüketime endeksli obez düşünemeyen yaratıklara çevirerek büyük metropollere dolduran, büyük metropolleri insan soyu için toplu mezarlıklara dönüştüren Küresel çete covid-19 operasyonu ile tüm insan soyunu maske-mesafe- uzaklıkla insanların bir araya gelme, örgütlenme.. Kriterlerini yok ederken..

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Zeytin ağaçlarına saldırıya geçen Siyonist terörist İsrail örneğinde de görüldüğü küresel çete uzay lazer tabanlı silahlar başta olmak üzere bilinen bilinmeyen tüm silahlarla Amerika’dan Asya’ya Afrika’ya kıtalar bazında doğayı ve dünyayı yok ediyor. İstemediği politikacıyı, bilim adamını, hedef kitleyi uzaydan arabasıyla, eviyle, yada bindiği uçakla yok etme, virüslü saldırı vb. yapma hediye bir bomba yollamada her yolu katl ettiği gibi uzaydan dünyaya yollanacak tek bir virüsle tüm insan soyununda yok edileceği bir çağa girmiş bulunmaktayız..

Bir bir veya daha fazla kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'How will Imran govern Pakistan? The Economist Germany sulks (not just about football) AKUST Productivity: The hand spinner's tale Liberalism's greatest thinkers In the line of fire Losing the war against climate change' görseli olabilir

KÜRESEL ÇETE NEDEN DÜNYAYI YAKIYOR-NEDEN İNSANLIĞI ÇÖKERTİYOR..

 

İnsanlık ulus devlet faşizminin inşasının üzerinden geçen yüzyıllarda ULUS DEVLETİNDE, küresel ilaç, gıda, genom, silah, bilişim vb firmaların da patronunun Küresel-Siyonist çete olduğunu görmeye başladı. İnsanlık küresel siyonist çeteye ve onlara uşaklık yapan ulus devlete HER İKİSİNE BİRLİKTE yöneldi..

 

İnsanlık acilen küresel gıda-genom-bilişim-ilaç-silah firmalarına yönelip bu firmaları dünyanın tüm kıtalarında ele geçirip, görünen görünmeyen ayakları ile tüm beyinleri tutuklama, bunların tüm mal varlıklarına el koymasa.. Ne insan kalacak nede dünya. Bu operasyon yapılmadıkça dünyadaki benzer afet ve yıkım hergeçen gün giderek daha da büyüyecektir..

 

2. aşamda ise ulus devlet faşizminin gezegen çapında yıkılarak  yerine bütün insanlığın data ve parayı kontrol ettiği bir dünya konfederasyonu acilen kurulmalıdır..

3.aşamada cia-nato-nasa-mosand-katil kraliçe.. dünyadaki tüm gizli arşiv ve ardiyenin bütün milletlerden oluşan dünya konfederasyonuna taşınarak.. Yüzyıllar geriye gidilerek bu soykırımcı segerdelerin hem yargılanması, hemde insan soyuna v gezfgenimize verdikleri zarar-ziyanın dünya genelinde eğitim sitemine girilmesi zaruri bir ihtiyaçtır..

Fotoğraf açıklaması yok.

TÜRKİYE BİTMİŞ OKEY DÖNÜYOR..

 

Ak Parti iktidarının 15 temmuz feto darbesinin ardından müstemleke tc rejmini andolu birleşik devletlerine dönüştürememesi, akp nin siyonist çete ve etki ajanları ile sarılmasını üsten ele geçirilmesini de beraberinde getirdi..

Erdoğan gibi bir savşçıyı bile rahmetli Ecevit gibi avuçlarına aldılar. Cumhurbabaya artık ne tür ilaç-bilinmeyen silahlarla saldırıyorlarsa vatandaş yanarken ona  vatandaşa çay attırıyorlar.. Düşürdükçe düşürüyorlar..

Bir bakanı avrupada dünyanın en güzel korunmuş doğasına sahip gölünü görünce vay be diyor buraya ne villa yapılır..

Bugün yanan Akdeniz havzasında ki madenleri küresel siyonist firmalara peşkeş çekme, o güzelim turizm cenneti doğayı betonlaştırma, imara açma babında akp nin Akdeniz havzasına geliştirdiği saldırının haddi var hesabı yok..

Bir diğeri yoksul halk çocuklarını yurda doldurup para karşılığı pazarladığı iddia ediliyor..

Rusların şu anda kullanılan yangın uçaklarını kiralama yöntemi ile ülkemizin olmasını istedikleri uçakları cüzi kiralar ödeyerek uçakların mülkiyeetini almayan akp içinde hain-siyonist  çeteler on kat fazlasını vererek kiralayarak yandaş-yundaşa para akıtırlarken.. Küresel çetenin açık-açık ülkemizi yakacağı ortadayken önlem almayarak ülkemizi çökertmektedirler..

Ülkemizde çıkan yangınlar, yaşanan gelişmeler bizim olması gereken  ülkemizin devlet kurumlarının küresel çetlerin etki ajanları elemanları tarafından işgal edildiğini.. Bunların cumhurbaşkanını bile avuçlarına aldıklarını net ortaya koymaktadır..

 

MUHALEFET KANADI KÜRESEL ÇETE ELEMANLRI İLE DOLDU..

Türkiye muhalefetine bakın müstemleke İngiliz projesi tc ye toz kondurmuyorlar.. Hala halkı atafürüğkçülük, atakürütçülük, soculuk-sağcılık-alaevicilik, üzerinden inşa etmeye çalışıyorlar..

Hiçbirinin natodan çıkma, ülkemizi kuşatan derinden ele geçiren siyonist çetelerle gram derdi yok.. Nasıl iktidar dini kullanarak vatandaşı düşürüyorsa bunlarda atafürkçülüklerle 80-90 milyonla düşürüp dalga geçmektedirler..

Geçen hafta siyonist abd rejmi hdpyi davet etmişti.. chp-akp-mhp.. si onlardan önce koşup hdşpeliler gelmedi biz geldik haziroldayız.. hdplilerde anında amerikaya koşarak yalan soyluyorlar bizdeji  haziroldayız ..

Turkü-ye nin son en güncel fotografı siyasi açıdan bu komedi fotograf. ülkemizin nasıl bir sömürge siyon kaspitalin nasıl bir oyuncağına dönüştüğünün de net göstergesi..

 

Katil abd rejmi talabianı semirtip devlet-örgüt ikliemi ile Afgan halkını aynen tc iran  ırak syria Libya vb.. soykırıma çekerken.. Kendine ajan yapacağı Afganlarında tc vb. ülkeler üzerinden kendisine gönderilmesini, hala ülkemizi mülteci cehennemine çevirme açısından oyun üstüne oyun sergiliyor.. Vanda her gün 300-500 afgan vb. tırlarda araziye dökülüyor..

 

Rusya acilen Afgan halkı ile irtibata geçip stratejik anlamda Rusya ile hareket eden bir Afganistanın inşasına soyunmasa Afganistan filistinden beter işgal ediliyor.. Afgan halkı tarihten siliniyor.. Rusya bir taraftan ormanları yakılarak, diğer yandan Afganistan vb halklar düşürülerek  kuşatılıyor..

 

KÜRESEL ÇETEYE KARŞI KÜRESEL İŞBİRLİĞİ..

İçine girdiğimiz çağ hem kapitalizmin, hemde kapitalizmin alanda döşediği faşist ulus devlet aygıtının son yüzyılı.. İnsanlık bu yüzyılı doğru inşa etmese içinde olduğumuz yüzyılla  önümüzdeki yüzyıl aynı zamanda insan soyunun da son yüzyılı..

Bu gerçekten yola çıktığımızda Çin Amerika Rus vd kıtalardaki tüm halklar hem kendi faşist ulus devletlerine hemde bu devletlerin patronu küresel siyonist katil firmalara yönelerek para ve datanın, uzayın  tüm insanlık tarafından kontrol edildiği bir sitemi bir dünya federasyonunu şimdiden dünya halkları acil inşa etmeli, harekete geçmelidir..

Aksi siyonist terörist israilden abd çine sadece uzaydaki uydulardan yapılabilecek tek bir virüs saldırısı bile insan soyunun sonunu getirmeye yeter de artar bile..

Yani kontrolsuz her bir firma ve devlet eşittir insan soyunun sonu olan birçağ.

Uyduruk tc rejmine geldiğimizde yüzyıldır siyonist çetelerce işgal edildiğinden artık kimse seçim vb. beklemesin.. İktidarı da muhalefeti de üsten ele geçirilmiş siyonist çetenin emir erleri..

Tek çıkış var halk örgütlenip ırk-dil-din-mezhep argümanlrını aşıp kutsal tcyi tüm put totem vb. argümanları ile gömüp ırk dil din mezhep üstü Anadolu birleşik devleti gibi yeni bir siyasal sitem çıkış yaparak 200-300 yıldır Anadolu Mezopotamya halklarını soykırıma uğratan bu uyduruk siyonist rejmi tarihe gömmeleridir..

Halk kendilerine dayatılan yüzyıllık ırk put totem mezhep din argümanlarıyla yaklaşan 90 milyonu  baz almayan siyasal tüm yaklaşımların küresel çetenin projesi olduğunu, bun projeyi uygulayan iş-siyaset-stk vb. yapıların siyonist çetelerin elemanları olduğunu anlamalı 90 milyonu kapsayan yeni siyasal hareketlerle çıkıp kutsal devleti yıkarak vatandaşın devletini inşa etmeyi becermese yüzyıldır gördüğümüz gibi halk diri-diri yakılıp bitirilecektir..

Dün terör ve kutsal devletle doğuyu yok ediyorlardı, bugün ateş le Akdeniz ege marmarayı yok ediyorlar, değişik afetlerle kardeniz iç anadoluyu yok etmektedirler..

 

GAZETECİ BEKİR HAZARIN ALTTAKİ TESBİTLERİ BİZ -BİZE YETERİZ DIŞINDA ÖNEMLİ BELİRLEMELER.. Biz bize yetmeyiz çünkü küresel bir saldırıya karşı küresel bir duruş, küresel bir mücadele gerekiyor.. Ve TC rejminininde Anadolu Birleşik devletlerine dönüşmesi gerewkiyor..

Bir harita, gökyüzü ve yazı görseli olabilir

 

Biz Türkiye’yiz

Bekir Hazar-Takvim

 

ÜLKE başkanları, generaller, istihbarat başkanları ve küresel sermayenin önde gelen isimleri her yıl Davos'ta buluşuyor malumunuz. O toplantılardan birinde Büyük Sıfırlama gündeme geldi. Herşeyin silbaştan olacağı bir yeni dünya düzeninin kuruluşundan bahsedildi. Bu açıklamaları sıradan insanlar yapsa komplo diyerek geçiştirirdik. Ancak devlet Başkanlarına, askerlere, istihbaratçılara yapılan bir sunumdu. Büyük yangınlar ve afetlerden de haber veren o toplantının detaylarına geleceğiz. Ama önce şu anda dünyanın haline bir bakalım.

 

Türkiye, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Fransa gibi 5 kıtada bugün tam 91 ülkede yangın var. Birçok ülkedeki yangınlarda sabotaj ihtimalinin çok yüksek olduğu açıklandı. The Economist, Der Spiegel ve Time dergilerinin aylar öncesi kapaklarında "Dünyayı yangınlar saracak" diye işaret etmesi tesadüf değildi. Bir istihbaratçı dostum "Rusya'da ne zaman yangın çıksa Amerika da cayır cayır yanar.

 

Amerika yanarsa ertesi gün Rusya'da yangın bekle" diyordu. Bugün Rusya'da bizden daha fazla noktada yangınlar aldı başını gidiyor. Danimarka büyüklüğünde orman alanları yandı. Ve hala devam ediyor. Amerika tam 35 gündür yangınları söndüremedi. Colorado yangınları bir ayı geçti ve bizdekinden hacim olarak çok daha büyük. NewYork ve Los Angeles büyük yangınlarla boğuşuyor. Dibimizdeki Yunanistan'da alevler başkent Atina'nın kapısına dayandı. Bizde ve tüm dünyada tam 91 ülkede aynı anda yüzlerce noktada yangın çıkması tesadüf olabilir mi?

The Econonist'in blog sayfalarından birinde, Covid-19'la boğuşan dünyanın hemen ardından büyük yangınlara maruz kalmasına ilginç yorumlar vardı. Bunlardan birinde de "Yeni dünya düzeni için Büyük Sıfırlama'nın en önemli adımları virüs sonrası bu yangınlardır" denildi. Yeni bir dünya için yangınların yol açacağı kaosun küresel elitleri rahatsız etmeyeceğine dahi vurgu yapıldı.

 

Gelelim Haziran 2020'de yapılan Davos'taki toplantıya. Pandemi küresel ekonominin Great Reset (Büyük Sıfırlama) haline geçişi olarak adlandırıldı. Ülkelerdeki gerilimin daha da artması için yangın, sel veya depremlerin etkili olacağı o toplantıda konuşuldu. Şimdi deprem ve sel belki küresel bir güç planı dahilinde olduğunu söylemek uçuk gibi görünse de yangınların çok kolay bir şekilde uyuyan hücreler sayesinde başlatıldığına defalarca şahit olundu. Ocak-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Amazon'da tam 75 bin 336 yangın çıktı. Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Amazon ormanındaki yangınlardan ödenekleri kesilen çevre örgütlerinin çıkardığını Avrupa Birliği'nin de onları desteklediğini söylemişti. "Bana operasyon çekiyorlar" demişti.

 

Tüm dünya şu anda büyük bir operasyonla karşı karşıya. Bugün baktığımızda 35 gündür söndürülemeyen ve bizden kat kat büyük olan Colorado yangınlarına rağmen Amerikan basını Türkiye'yi sayfalarına taşıyor. Türkiye'yi yönetenlere saldırıyor. Bizim içimizdeki herşeyi Batı'dan bekleyen ittihatçı kafalar da buna balıklama atlayarak devletine aynı Amerikan medyası ağzıyla saldırıyor.

 

Halbuki afetler, saldırılar tüm dünyada ulusal kenetlenmelerin tüm bireylerce topyekün sağlanmasına yol açmaktayken bizdeki ittihatçı kafaların gram değişmediğini görüyoruz. Afetlerle, operasyon ve saldırılarla mücadeleyi bilen güçlü bir ülkeyiz biz. Bu gözlerine perde inmiş, dünyadan bihaber, devletiyle uğraşan ittihatçı kafalara rağmen "Önce Türkiye" diyerek kenetlenen, omuz omuza veren insanlarımızın ezici çoğunlukta olması en büyük tesellimiz bu yangınlarda.

 

Hortumları alevlerin arasında dağlara taşıyan kadınlarımızı, nenelerimizi ve "Devletimizin yanındayız" nidalarını gördükçe asla sırtımız yere gelmez. Biz Türkiye'yiz. Biz bize yeteriz.

.

 

 

 

ETİKETLER : Geçen yıllarda uzay tabanlı lazer silahı ile Avusturalya kıtası Yunanistan gibi ülkeleri yakan küresel çete özellikle covit-19 la birlikte insan soyunu dizayn etmede epey yol aldı..Ve şimdi Akdeniz havzası rusya-amerika ba
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA