Beykoz’da 15 Temmuz Gazisini Öldürdüler..

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan, Beykoz'da bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Bu haber 2021-08-03 17:09:34 eklenmiş ve 616 kez görüntülenmiştir.

 

Beykoz’da 15 Temmuz Gazisini Öldürdüler..

  

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan, Beykoz'da bıçaklanarak hayatını kaybetti.

 

Dün akşam 23-24.00 saatleri arasında Beykoz Sultaniye’de meydana gelen olayda 15 Temmuz Gazisi Fatih Orhan kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin bıçak darbeleriyle öldürüldü. Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Orhan’ın yapılan müdahalede hayatını kayb ettiği öğrenilirken, Orhan’ın yakınları Beykoz Devlet Hastanesi’ne akın etti.

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan (41), Beykoz'da bıçaklanarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, gazi Fatih Orhan, dün akşam saatlerinde Gümüşsuyu Mahallesi'nde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından saldırıya uğradı. Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Orhan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

 

Hastane morguna kaldırılan Fatih Orhan için Beykoz Cumhuriyet Savcılığı da inceleme başlattığı öğrenilirken..  Beykoz STK’ları, Gazi Beykoz halkı  fetö terör örgütü gazilere, yurtsever insanlara karşı yeni taktiklerle saldırıya mı geçti sorusunu halk birbirine sormaya başladı..  Beykoz’da yine geçen yıllarda 15 temmuz gazileri şaibeli trafik kazalarında hayatlarını kayb etmişlerdi..

 

Ardahanlı hemşerimiz Çağdaş Yılmazla birlikte Kavacık Foryou Gayrimenkulun Ortaklarından Olan, Körfez ve Ortadoğu sermayesi başta olmak üzere Beykoz ve İstanbul’a yerli-yabancı sermayenin çekilmesinde önemli bir misyonları olan, Beykoz halkının arsa arazi ve evlerinin halkın yararına en iyi şekilde değerlendiren Foryou Gayrimenkulun mimarlarından biri olan  41 yaşında ki Fatih Orhan evli ve 3 çocuk babasıydı. Yurtsever Beykoz halkı bu vb. Cinayetlerin bütün detayları çözülmesi için olayın takipçisi olduklarını da belirttiler..

 

 

ETİKETLER : Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan Beykoz'da bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA