YANGINLAR İÇ SAVAŞ ÇIKARMA SENARYOSUDUR..

Ülkemizde bir anda 17 ilde 50 ayrı noktada çıkan yangınlar, türkü-ye devletinin iç işleri, istihbarat başta olmak üzere mevcut rejimin bütün kurumları ile çöktüğünün ve başka güçlerce işgal edildiğinin en büyük kanıtı..
Bu haber 2021-07-29 21:57:53 eklenmiş ve 895 kez görüntülenmiştir.


TÜRKİYE’NİN BİR ANDA YANGINLARLA SARILMASI, HDP'NİN HEDEFE KONMASI İÇ SAVAŞ SENARYOSUDUR..


Ülkemizde bir anda 17 ilde 50 ayrı noktada çıkan yangınlar, türkü-ye devletinin iç işleri, istihbarat başta olmak üzere mevcut rejimin  bütün kurumları ile çöktüğünün ve başka güçlerce işgal edildiğinin en büyük  kanıtı.. HDP'nin hedef gösterilmesi, Konyada geliyorum denen cinayetin engellenmemesi.. Ülkemizi bie an önce iç savaş koşullarına çekme senaryolarıdırlar..


Ülkemizde yüzyıldır süren müstemleke zihniyeti ve yönetimi kurtarıcı edebiyatları, hala son şiddet devam eden ataüfürkçülük, atakürütçülük, sağcilik-solculuk, ırkçılık, din bezirganlığı  hastalıkları.. 80-90 milyon vatandaşı her alanda soykırıma çekilen koyun sürülerine çevirirken, devlet olayının giderek bittiği ülkemizde ülke hergeçn gün biraz daha yönetilemez bir noktaya kaymaktadır..

Bir ateş ve şunu diyen bir yazı '8il, 16 ilçe... 48 saattir alev alev yanıyoruz... AYDIN KAYSERİ MUĞLA ANTALYA OSMANİYE ADANA MERSIN KiLiS' görseli olabilir

Yüzyıllık müstemleke sömürge zihniyeti tc rejmi vatandaşın beynini ataüfürükçülükle yüzyıldır dumura uğratırken, dere kenarlarına ev yapma, yanlış imar politikaları ile insanlık tarihi kadar eski olan şehirlerimiz ve medeniyetimiz çökertilirken, doğamız da, eko sistemimiz de çökertilmektedir..

Bir ateş ve açık hava görseli olabilir

Sabotaj sonucu 20 yerden birden yangın çıkıyor.. Bırakın gelişmiş bir ülke ve toplumu bir muz cumhuriyetinde bile böyle bir facia yaşanmaz. Gelişmiş bir toplumda ve ülkede İnsanlar ne böyle bir devlet nede böyle bir siyaset, nede böyle bir yönetim anlayışına asla izin vermezler. Ülkemizde vatandaşlar hala filan parti gelirse bizi kurtarır modundadırlar..

80-90 milyon insan ve vatandaş bu sahte rejmi iktidar ve muhalefeti ile müstemleke tc yi gömecek bir siyasal çıkışla harekete geçmese hergeçen günümüz bir öncekinden daha da kötü olmaktadır..

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '

50  yerden aynı anda 1-2 gün içinde  yangın çıkıyorsa burada sabotaj var, burada terör saldırısı var, burada kamu y-yerel yönetimlerinin bitişi var ve aynı zamanda bu durum ülkemizin  her alanda işgal edilmiş devletin tüm önemli kurumlarının mosand-cia ve katil kraliçenin elemanlarınca, ülkemizdeki yerli işbirlikçileri ile açıktan işgal edildiğinin de net resmidir..


Çünkü böylesi bir fotoğraf ancak şiddetli bir savaş esnasında ortaya çıkar ki.. Buda düşmanın siyaset, kamu, yerel.. nasıl ülkemizi her alanda işgal ettiğinin net resmidir..

 

SİYASİ PARTİLER ve YÜZLERCE  STK TÜRKİYEDE YAŞANAN YÖNETİLEMEME DURUMUNU KINADILAR..

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir

HDP’NİN HEDEF GÖSTERİLMESİ İÇ SAVAŞ OYUNU..

 

HDP’nin hedef gösterilmesi, giderek mafya-çete devletine dönüşen TC rejiminde sabotaj sonucu çıkarılan yangınlar, Konyada geliyorum denen katliamın engellenmemesi.. Giderek yönetilemez bir noktaya kayan çöküşe geçen yüzyıllık  TC devletinin iç savaş çıkarma senaryolarıdır..

 

Kurdi STK’lar başta olmak üzere, Ciddi bütün STK’lar, Türkiye’nin yakılıp yıkılması,  tc devletini yeniden işgal eden cia-mosand-katil kraliçe bağlantıları, ülkemizdeki iç ayakları, iç ihanet çeteleri ile pkk ve türevleri - deaş vb. terör lejyonlarının ortak operasyonudur görüşünde birleşmektedirler..

 Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Haber Merkezi - Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla suçlanan Sedat Peker, Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının “faili” olarak HDP’nin hedef gösterilmesini “iç savaş çıkarma gayesi” olarak yorumladı.

 

Sosyal medya hesabından bir dizi mesaj paylaşan Peker, “Tekrar tekrar söylüyorum, iç savaş çıkartma gayesinde olanlar ve bu amacı taşıyanlara bilip ya da bilmeden hizmet edenler şunu sakın unutmayın, belki bugün olmasa da bir gün bunun bedelini mutlaka ödeyeceksiniz” dedi.

 

“Yangınları HDP’liler çıkarıyor demek halkımızı HDP binalarına saldırtma amacından başka ne işe yarayabilir?” diye soran Peker’in tweetleri şöyle:

 

“Kıymetli dostlarım, terör ile mücadele kanunları kapsamında 1 litre benzin alabilmek için dahi karakol iznine başvurulurken ayrıca da her sokak başında polis ve jandarma kontrolleri yapılırken, henüz ortada yakalanan hiçbir fail olmadığı halde Bu yangınları HDP’liler çıkarıyor demek acaba hangi akıla hizmet? Ülkenin en az 20 ayrı yerinde orman yangınları var.

 

Bir orman yangını çıkarmak için en az birkaç bidon benzin gerektiği gerçeği ortadayken kendimize şu soruyu sormamız gerekmez mi: Bu benzinleri polis kontrol noktalarından HDP’liler nasıl geçirmiş olabilirler? Yangınlar daha yeni başlamışken, hiçbir fail henüz yakalanmamışken, yangınları HDP’liler çıkarıyor demek halkımızı HDP binalarına saldırtma amacından başka ne işe yarayabilir?

 

'Önümüzdeki günlerde daha sık beraber olacağız'

 

Tekrar tekrar söylüyorum, iç savaş çıkartma gayesinde olanlar ve bu amacı taşıyanlara bilip ya da bilmeden hizmet edenler şunu sakın unutmayın, belki bugün olmasa da bir gün bunun bedelini mutlaka ödeyeceksiniz.

 

Ülkemizi gerçekten seven gerçek milliyetçiler, gerçek vatanseverler; her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın. Vatansever görünümlü provokatörlerin oyununa asla gelmeyin  Benim samimiyetime ve tecrübeme lütfen inanın. Sağlığıma kavuşmama az kaldı, inşallah önümüzdeki günlerde daha sık beraber olacağız.”

 

YANGIN NÖBETİ TUTAN GENÇLER FARKETMESE YİNE BÜYÜK BİR YANGIN FACİASI ÇIKACAKTI..

 

Alanyada Yangın çıkarmak isteyen vatan hainleri iki arabayla gelip yangın çıkardılar. Devlete güvenini kayb eden halk, ve gençler yangın nöbeti tutmaya başladılar. Yangın nöçbetindeki gençler yangını farketmese facia daha da büyüyecekti.. Bunlar kim nasıl oluyor bu kadar yangın çıkarmalarına rağmen ülşkeyi yakıp yıkmalrına rağmen yakalanmıyorlar..

 

Yukarda da belirttiğimiz gibi TC devleti vatandaşın değil, cia-mosand-fetö, pkk-deaş ve türevleri ile iç ihanet şebekelerinin devleti. Küresel ve yerli ayakları ile bu siyonist çetler 90 milyonu diri diri yakmak için bu TC rejmi kurulduğundan beri operasyon üsütüne operasyon yapmaktadırlar..

 

Vatandaş bunları çözmediği için kurt-turk, sağ-sol, din-mezhep geriliğinde debelendiği için bu derin işgal ve soykırımı tam göremiyor. Türkiyenin ana sorunu TC rejmi ve derin işgal sorunudur. Bu rejim yıkılmadıkça da vatandaşı her alanda yıkmaya devam edeckeler.. 

Bu yangınları çıkaranlar kimler, neden yakalanmıyorlar.. Tıklayınız...

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ülkemizde bir anda 17 ilde 50 ayrı noktada çıkan yangınlar türkü-ye devletinin iç işleri istihbarat başta olmak üzere mevcut rejimin bütün kurumları ile çöktüğünün ve başka güçlerce işgal edildiğinin en büyük kanıtı..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA