3. DÜNYA SAVAŞININ FİNALİ 2034 YILINDA BAŞLIYOR..

ŞU ANDA VİRÜS, İHA, SİHA, DARBE SOYKIRIMLARLA DEVAM EDEN 3. DÜNYA SAVAŞININ FİNALİ 2034 YILINDA..
Bu haber 2021-07-26 09:25:11 eklenmiş ve 620 kez görüntülenmiştir.

 

3. DÜNYA SAVAŞININ FİNALİ 2034 YILINDA BAŞLIYOR.. ŞU ANDA VİRÜS, İHA, SİHA, DARBE SOYKIRIMLARLA DEVAM EDEN 3. DÜNYA SAVAŞININ FİNALİ 2034 YILINDA..

 

 ABD’li emekli amiral James Stavridis ve gazeteci Elliot Ackerman’ın ortaklaşa kaleme aldığı “2034: A Novel of the Next World War” kitapta, gelecekteki dünya savaşının yoğunlukla insansız hava araçları ve otonom insansız askeri teçhizat ile yapılacağı belirtildi.

 

National Interest’ten Ethen Kim Lieser’in yazdığına göre, kitapta, 2034’te ABD savaş gemilerinin Güney Çin Denizi’ne girmesiyle “küresel yangının” başlayacağı yazıyor. Dünyanın hızla geliştiği, bu yüzden savaş alanına insansız hava alanları ve otonom insansız askeri teçhizatların hakim olacağı ifade ediliyor.

 

Stavridis ve Ackerman, gerçek silahlı çatışmalara düşman sistemlerine yönelik büyük ölçekli hacker saldırılarının eşlik edeceğine inanıyor.

 

Amiral, ABD’nin, çığır açan biyoteknolojiye dayalı sistemlerle bütünleşen küçük seçkin özel kuvvet gruplarını eğitmek zorunda kalacağini kaydediyor.

 

Kitapta, halihazırda ülkelerin “geçmişteki savaşlar için geliştirilen silahları oluşturmaya ve edinmeye” devam ettiği, oysa insansız veya otonom silahlara odaklanılması gerektiği belirtiliyor.

 

SAVAŞ KAÇINILMAZ..

 

 Savaş kaçınlmaz olacak.. 3 lira kazanmak için 300 milyona tremzilenmeyecek karbon salınmı ve kirlilik yapan, insana bilime yatırım yapılması gerekirken  gerzek kapitalizm soykırım silah ve karı esas alarak hem insan soyunu bitirdi hemde dünyanın mınına koydu. artık 10 dünya olsa satsanda dünyamızı geri kazanacak tüm doneleri kayb ettirdiler.. Bütün büyük şehirler artık büyük toplu mezarlıklar..

Giderek kaynakları tükenen, giderek mallaşan ve virüse ve tüketim robutuna dönüşen iki ayaklı gerzek insan tipine de yetmemeye başlayan dünyamızda savaş ve ardından tabi dünya kalırsa tüm insanlığı, canlı-cansız yaşamı kapsayan yeni bir dünya sistemini de beraberinde getirecek.. Soykırımcı-tekelci insanlıkla oynayan siyonist soytarı kapitalistlerden kurtulan da olmayacaktır. İnsanlr her kıtada bunların avına çıkacaktır..

ETİKETLER : Savaş kaçınlmaz olacak.. 3 lira kazanmak için 300 milyona tremzilenmeyecek karbon salınmı ve kirlilik yapan insana bilime yatırım yapılması gerekirken gerzek kapitalizm soykırım silah ve karı esas alarak hem insan soyunu b
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA