TC BOP PROJESİ KAPSAMINDA URFA-MARDİN HATTINDA BÖLGEYİ BOŞALTIYOR..

Elektrik Kesintilerinde BOP Bağlantısı(mı) Var...
Bu haber 2021-07-26 08:58:20 eklenmiş ve 778 kez görüntülenmiştir.

 

TC BOP PROJESİ KAPSAMINDA URFA-MARDİN HATTINDA BÖLGEYİ BOŞALTIYOR..

 

TC rejimi kurulduğundan beri her zaman ifade ettiğimiz gibi vatandaşı harcama, halkı vatandaşı soykırıma uğratma, yerinden yurdundan göçertme üzerine kurulan bir rejim..

Rejim şu anda urfa mardinde elektirik kesintileri ile vatandaşı mağdur ederken, tarımı sekteye ugratıp halkı göçe zorlarken.. Suriye tarafına ise bedava elektirik veriyor..

Elektiriği kesildiği için yatırımları çöpe giden vatandaşların (tıklayınız..) binlerce göçmenein doğu illerine boca edilmesi başı boş bırakılmaları.. Siyonist kapitalizmin yüzyıllardır Kurdistanı kurtlerden izole etme projesidir.. Bu proje ülkemizde ulus devlet ve terör lejyonları ile hala saat gibi işlemektedir..

 

Rejim Kurdistanda boşaltılan bölgelere afgan, suriyeli vb. gocmen yerleştirirken.. Bir kargaşa durumunda Siyonist israil mosad-cia buralara girip bu dolma nüfusu rahatlıkla kırıp oraları direkt israile bağlama babında bu operasyonu yüzyıldır yapıyor. Ve sürekli doğu güneydoğuyu kurd illerini boşaltıyor.. Bu da yetmiyor vekillerin verdiği önergelerde ığdır ve urfada halka, stk lara  sorulmadan topraklarımızın siyonist terörist israile satıldığı haberlerini ne rejim ne de tc siyaseti yalanlamıyor.. Eğer ovalrımız sularımız madenlerimiz satılıyorsa.. BOP kapsamında boşaltma vb. Bunlar ülkeye ihanet suçu kapsamındadır.. İmza atanlar satanlar alanlar vatandaş tarafından ablukaya alınıp am bugün ama yarın yargılanacaklardır..

Bu durum ülkemizde artık seçimlerini mevcut rejmin vb. tarihe karışması olağanüstü haller ve iç savaş habercisi aynı zamanda.. TC siyaseti iktidarı muhalefeti ile siyonist terörist israile hizmet ediyor.. Ülkemizi vatandaş değil katil kraliçe mosand-cia idare ediyor.. Bu anlamda ülkemiz ve ülkemizin geleceği  büyük bir belirsizlikle karşı karşıya..

Batıdaki vatandaşın uyanması gerekir. Ülkemizin doğusu düşerse ne istanbul, ne ankara ne de bursa kalmaz.. Zaten karadeniz doğasına müdahale edilirek afetlerde yok ediliyor..

80-90 milyon uyanıp tarımı, toprağı, suyu, havası, madenleri satılan, vatandaşı yok edilen kendi ülkelrine sahip çıkmalı bu uyduruk tc rejmini acilen tarihe gömmelidirler.. Aksi bu yüzyıl bitmerden bizimdir diyebileceğimiz bir ülke kalmıyor..

 

Basından konu ile ikgili bnir haber..

 

Sadi Özgül: “Elektrik Kesintilerinde BOP Bağlantısı(mı) Var !?”

Geçtiğimiz Haziran ayının sonunda şöyle bir haber okuduk;

 

“DEDAŞ teyakkuza geçti: Şanlıurfa ve Mardin’de elektrikler komple kesilecek!”

 

Haberde; ”Hizmet bölgemizde yer alan Şanlıurfa ve Mardin’de şirketimize borcu bulunan ve tüm uyarılara rağmen ödeme yapmayan tarımsal sulama abonelerimizin elektriği 1 Temmuz itibariyle kesilecektir. Kesinti sonrası halk arasında ‘kanca atmak’ olarak tabir edilen yöntemle kaçak kullanım görülebilmektedir. Bu tür usulsüz girişimlerin önüne geçmek için elektrik kesintisi ana hattan gerçekleştirilecektir” ifadeleri geçiyordu.

 

Ama ne ilginç ki; Şanlıurfa ve Mardin’de ki tarım arazilerinin sulanması için esirgenen elektrik, TSK’nın kontrolu altında bulunan Suriyenin Tel Abyad ve Rasulayn kentlerine bedelsiz olarak veriliyor.

 

Daha sonra da yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı ürünleri (mısır ve pamuk) kuruma noktasına gelen Şanlıurfalı ve Mardinli çiftçiler, Türkiye’nin Tel Abyad ve Resulayn kentlerine verilen bedelsiz elektrik enerjisinin “hiç olmazsa” sulama sezonunda kesilmesini istiyor.

 

Bu durumdan Urfalı ve Mardinli çitçilere verilmesi gereken elektrik Tel Abyad ve Resulayn kentlerine bedelsiz verildiği için Urfalı çiftçiler ve Türkiye mağdur ediliyor sonucu çıkar mı?

 

– Evet! Kesinlikle çıkar.

 

Bu kapsamda çiftçiye elektrik enerjisi verilmeyerek, sondaj kuyularının durmasına sebep olmaktadır. Bu şartlarda da üretim yapamaz hale gelen çiftçi çaresiz kalmaktadır.

 

Çaresiz kalan bölge halkı şehirlere göç etmek zorunda kalır mı?

 

– Evet! Göç etmek zorunda kalabilirler.

 

Şanlıurfa ve Mardin başta olmak üzere Suriye sınırı bölgelerindeki illerde artış gösteren elektrik kesintileri, günümüzün 19. Haçlı seferi olan ‘Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) tamamlayıcı bir uygulaması gibi istenmeyen sonuç verebilir mi?

 

– Neden olmasın! Her olasılığı düşünmek gerekir.

 

Zaten jenerik ismiyle Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) en önemli aşamalarından biri de, çiftçiyi göçe zorlayacak ve bölgenin nüfusunu azaltmaya ve oralara Suriye’den ve Afganistan’dan gelenleri yerleştirme projeleri Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde uygulamaya geçirmektir.

 

Belkide 1914’de Techir edilen o bölgelerin eski halkı olan, Osmanlı devletinin vatandaşı Ermenilerin bugün hayatta olan torunları; “dedelerinizin yurduna geri dönüyorsunuz” diyerek kandırılarak, ikna edilip göç ettirilerek yerleştirilecektir.

 

Anlayacağınız BOP cularda ne oyun biter, ne de projeler !!

 

Son dönemlerde; bir çok kişi tarafından her ne kadar; “ölü doğdu… rafa kaldırıldı…” diyerek projenin fiilen yok olduğu ifade etseler de, hatta işin dozunu kaçırarak “büyük osmanlı projesi” diyerek unutturmaya ve gündemden düşürmeye çalışsalar da, BOP’un aslında Büyük İsrail Projesi olduğunu ve tıkır tıkır çalıştığını hiçbir zaman unutmayalım.

 

Peki bu BOP projesini engellemek mümkün mü?

 

– Elbette mümkün !!

 

Bunun en önemli ayaklarından birisi bölge tarımını canlandırıp, teşviklerle daha fazla desteklenmesidir.

 

***

 

“Ekonomik döngü çok önemlidir !!”

 

Sık sık çeşitli alanlarda olduğu gibi, ülke tarımının öncelikli olması konusunda hükümetimize sık sık çeşitli sistemsel projeler sunan İktisat Hareketi kurucusu ve Başkanı Prof. Dr. Mete Gündoğan’ın şu son önerilerine mutlaka kulak verelim;

 

“Ekonomik döngü çok önemlidir. İnşaatı değil, tarım sektörünü lokomotif sektör yaparsanız ekonomi çarkları tabandan dönmeye başlar. Çiftçinin borçları inanılmaz ve altından kalkılamayacak bir şekilde hızla artıyor! İdareye tavsiyem; Çiftçinin borçlarının faizleri komple silin, ana parayı uzun vadeli olarak yapılandırın ve borçlarının ödemelerini ürün olarak yapmalarına müsaade edin. Çiftçi hem cândır hem de cânân. Tarıma yatırım yapmayan ve çiftçiyi merkeze almayan hiç bir SANAYİ ülkesi yoktur. Çiftçi yoksa sen, ben de yokuz! Çiftçi milletin velinimetidir.”

 

 

Sonuç olarak;

 

18 haçlı seferinin canına okuyarak püskürten bu millet, 19 Haçlı seferi olan Büyük Ortadoğu Projesinin de (BOP) canına tarım sektörüyle de elbette okuyabilir.

 

Vesselam

Sadi ÖZGÜL

 

KAYNAK İKTİSAT HAREKETİ ORG

 

 

MALATYADA ELEKTİRİK KESİNTİSİ Bir girişimcinin bittiği an..

TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

ETİKETLER : Elektrik Kesintilerinde BOP Bağlantısı(mı) Var..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA