ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YENİDEN ŞAMPİYON OLDU. 9. FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YİNE ARDAHANLILAR..

Geçen hafta başarılı bir kongre ile yeni yönetimini seçen Ardahan Kültür Evi , 9. İl Dernekler Birliği futbol turnuvasında Erzurum Dernekler Federasyonu Sporla sampiyonluk karşılaşması bu yılda geleneği bozmayarak yine şampiyon oldu.
Bu haber 2021-07-18 20:43:52 eklenmiş ve 477 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YENİDEN ŞAMPİYON OLDU. 9. FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YİNE ARDAHANLILAR..

 

Geçen hafta başarılı bir kongre ile yeni yönetimini seçen Ardahan Kültür Evi , 9. İl Dernekler Birliği futbol turnuvasında Erzurum Dernekler Federasyonu Sporla sampiyonluk karşılaşması bu yılda geleneği bozmayarak  yine  şampiyon oldu.

 

Coşkulu bir şekilde başlayan maçta yenişemeyen tekımların mücadelesi penaltılara kadar gitdi. Penaltılarda şampiyonluk ipini Ard. Kultur Evi göğüsledi. Maçı 3-1 kazandılar..

Ardahan Kültür Evi’nin bu başarısı aynı zamanda ardahanlılara iyi bir bayram hediyeside oldu..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Başkan Bozkurt'tan Şampiyon Ardahan Kültür Evi'ne Kupa Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İl Dernekler Birliği ile Esenyurt Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 9’uncu Futbol Turnuvası'nın final maçını izledi. Başkan Bozkurt, final maçında 5-3’lük skorla Esenyurt Erzurum Dernekleri Federasyonu’nu mağlup eden Ardahan Kültür Evi’ne birincilik kupasını verdi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İl Dernekler Birliği ile Esenyurt Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 9’uncu Futbol Turnuvası'nın final maçını izledi. Maçta,  Ardahan Kültür Evi ile Esenyurt Erzurum Dernekleri Federasyonu mücadele etti. Sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda çok sayıda vatandaşın da katıldığı final maçında,  Esenyurt Belediyesi sağlık ve zabıta ekipleri de görev aldı. Golsüz tamamlanan maçta, Ardahan Kültür Evi penaltılarda 5-3’lük skorla şampiyonluğu elde etti. Turnuva sonucunda, Esenyurt Erzurum Dernekleri Federasyonu ikinciliği, Esenyurt Sivaslılar Derneği ile Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu ise üçüncülüğü paylaştı.

ETİKETLER : ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YENİDEN ŞAMPİYON OLDU. 9. FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YİNE ARDAHANLILAR..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA