ET’İN UZMANI HUZUR ET’LE SANCAKTEPEDE..

Yarım yüzyılı aşan deneyimi, 25 - 30 yıldır İstanbul’un farklı semtlerinde et ve et ürünleri üzerine faaliyet gösteren iş dünyamızın önde gelen simalarından Nurettin Mavzer Huzur Et &Kasap Izgara ile Sancaktepede önemli bir yatırıma imza atdı
Bu haber 2021-07-11 03:54:19 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

 

ET’İN UZMANI HUZUR ET’LE SANCAKTEPEDE..

 

Yarım yüzyılı aşan deneyimi, 25 - 30 yıldır İstanbul’un farklı semtlerinde et ve et ürünleri üzerine faaliyet gösteren iş dünyamızın önde gelen simalarından Nurettin Mavzer Huzur Et &Kasap Izgara ile Sancaktepede önemli bir yatırıma imza atdı. Sancaktepelileri doğal-organik etle buluşturduğu gibi, kırmızı ve beyaz etin uzman ellerde işlenmesiyle nasık sanat eserine de dönüştüğünü ortaya koydu..

Sancaktepe’de faaliyete geçen Huzur Et, Huzur ET & Kasap Izgara, günümüz insanının ihtiyacaını karşılayacak şekilde  hizmet veriyor:

a-     Huzur Et, kırmızı ve beyaz eti  İstanbul geneline et dağıtımı yapan bir alt yapıya sahip. Avm’lerden marketlere, Evlerden iş yerlerine, fabrikalara, catering firmalarına et tedarik ediyor..

b-     Bulunduğu alanda yada şubelerinde Restaurant katagorisinde  hizmet veriyor. O nefis etlerden dilediğini seçip yerinde yiyebiliyorsunuz.

c-      Huzur Et & Kasap Izgara et ve et ürünleri üzerine et ihtiyacınızı kendinizin gidip en uygun fiyatlarla alabileceğiniz bir market aynı zamanda.

 

HUZUR ET KASAP&IZGARA SANCAKTEPEDE TÖRENLE AÇILDI..

25 - 30 yıldır İstanbul’un farklı semtlerinde aynı gıda sektöründe faaliyet gösteren  Nurettin Mavzer;  Huzur Et ile yine mükemmel bir mekana daha imza atdı.  İstanbul-Sancaktepe merkezi bir noktada faaliyete geçen  Huzur Et harika bir açılış töreni ile Sancaktepelilere merhaba dedi..

Açılışa Ardahan Dernekler Federasyonu başkanı Şemsettin şenel, Hoc-Fed Başkanı Burhan özer ve yönetimi, Sancaktepoe Karslılar Dernek Başkanı Casim Yıldırım ve Yönetimi başta olmak üzere bölgemizin önde gelen STK’ları açılışı mesaj ve çelenklerle kutladıkları gibi açılışa kendi temsilcilerini de yollayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler..

Ayrıca açılışa sancaktepe bld. Başkanı başta olmak üzere birçok özel ve tüzel kişliğin gönderdiği çelenklerde dikkatlerden kaçmadı..  Huzur Et boydan boya çelenklerle de kaplandı..

 

HUZUR ET AÇILIŞTAN KARELER,

FOTO GALERİ..

 

İMAM AÇILIŞ DUASI İLE MEST ETDİ..

Alparslan Cad. Abdurrahmangazi Mah faaliyete başlayan Huzur Et& Kasap Izgara Marketin açılış kurdelesi mahalle  imamının harika dualarıyla açıldı.. İmam, “Ticarette helal kazancın insanları peygamberlere, sahabilerle aynı derecelere taşıdığını, kul hakkına girenlerin bu dünya ve öteki dünyada iki yakalarının bir araya gelemeyeceğini, cehennemin ebedi meskunları olacakları..  malı-mülkü Allah rızası için değilde kendi heva ve hevesi için biriktirenlerinde bilerek –bilmeyerek eşyayı rab edindiklerini küfre saptıklarını.. Helal bir kazancı şiar edinmiş, helal kazanç için,  hizmet için yola çıkan tüm kardeşlerimizi afet ve belalardan koru, başarı ihsan eyle yarabbi..” dedi.

Kurdelelerin kesildiği etkinlikte açılış törenine özel  fiyatlarla huzur et yoğun bir ilgi oldu.  Etkinlikte yer alan herkese birbirinden doğal, leziz:  Kebap, bonfile, biftek, köfte ve envai çeşit et ürünü ikram edildi. Ayrıca ikramlarda en güzel tatlılara da yer verildi.

 

HUZUR ET &KASAP IZGARA TIKLAYINIZ..

 


ETİKETLER : Yarım yüzyılı aşan deneyimi 25 - 30 yıldır İstanbul’un farklı semtlerinde et ve et ürünleri üzerine faaliyet gösteren iş dünyamızın önde gelen simalarından Nurettin Mavzer Huzur Et &Kasap Izgara ile Sancaktepede önemli bir y
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA