ARDAHAN KULTUR EVİ KONGRESİ BİR HAFTA SONRAYA ERTELEDİ..

İstanbul Ardahan Kültürevi 04.07.2021 tarihinde yapılması planlanan kongresi başkan adayı Edip Ayaz’ın babasının vefatı nedeni ile 11.07.2021 (Pazar) gününe ertelendi.
Bu haber 2021-07-05 08:11:08 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.


ARDAHAN KULTUR EVİ KONGRESİ BİR HAFTA SONRAYA ERTELEDİ..


İstanbul Ardahan Kültürevi 04.07.2021 tarihinde yapılması planlanan kongresi başkan adayı Edip Ayaz’ın babasının vefatı nedeni ile 11.07.2021 (Pazar) gününe ertelendi.


Pandemi nedeni ile yapılanmayan Ardahan Kültürevi seçimi başkan adayı olan Edip Ayaz’ın babasının vefatı üzerine duyarsız kalmayarak Dernek yönetimi sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladılar.


AYAZ SEÇİMİN İPTAL ERTELENMESİNİ İSTEMİŞTİ..


Babasının vefatı nedeniyle Sosyal Medya üzerinden Paylaşım yapan Edip Ayaz,  cenaze nedeni ile bir Ardahan Kültürevi yönetiminin kongreyi  ertelemesini istemişti.  Ayaz, Ardahan Kültür Evi Genel Sekreterliğine; 04.07.2021 tarihinde yapılması gereken olağan genel kurulumuzun babamın vefatı dolayısıyla yönetim kurulunun alacağı karar doğrultusunda ileriki bir tarihe ertelenmesini talep ediyorum demişti.


ARDAHAN KULTUR EVİ KONGREYİ BİR HAFTA SONRAYA ERTELEDİ..

Ardahan Kültürevi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


Sayın Üyemiz 04.07.2021 tarihinde yapılması gereken Ardahan Kültürevi Olağan Genel Kurul seçimimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Edip AYAZ beyin babasının vefat etmesi ve cenazenin Ardahan’a götürülmesinden dolayı seçime katılamayacağı için Yönetim Kurulundan talebi doğrultusunda seçimde bir adaletsizlik oluşmaması adına ve örf ve adetlerimiz gereği cenazeye saygıdan dolayı genel kurulumuz 11.07.2021 (Pazar) günü ayni yer ayni saatte yapılacaktır denildi


ARDAHAN  KÜLTÜR EVİ İKİ ADAYLA KONGREYE GİDİYOR..

 

Esenyurt merkezli bölgemizin en önemli derneklerinden biri olan  Ardahan Kültür Evi önümüzdeki pazar kongreye gidiyor.

 

11.07.2021 (Pazar) günü  İstanbul Avrupa Yakasında, Serhat Bölgesi nüfus yoğunluğumuzu en çok olduğu ilçelerin başında gelen Ardahan Kültür Evinin binasında kongre yapılacak.

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Efrail Çifçi

Ardahan Kültür Evi Esenyurta Ardahan il-ilçe-federasyon gibi bütün STK yapılanmasını bünyesinde toplayan özelliği ile öne çıktığı gibi Ardahanın en önemli derneklerinden biri.. Pandemi döneminde dahi nerdeyse hergün taziyeler başta olmak üzere birçok etkinliğe ev sahipliği yapması ve Ardahanlılara covit-19 aşı kampanyası gibi başka hiçbir derneğin yapmadığı etkinlikleri ile ön plana çıkan bir dernek.

Bir Edip Ayaz ve şunu diyen bir yazı 'ISTANBUL S GRUP 75 ARDAHAN D 2007 İSTANBUL ARDAHANLILAR KÜLTÜR EVİ Ardahan Kütürevi başkan adayı Mali Müşavir Edip Ayaz, Ardahan Lobisi İstanbul'da Söz Sahibi Olacak' görseli olabilir

Ardahan Kültür Evi iki adayla seçime giriyor, biri mevcut başkan  Efrail Çiftçi ve yönetimi, 2. Aday mevcut yöntimde yer alan Edip Ayaz, Ayaz başkanlığında oluşturulan liste seçime gidiyorlar.

 

ETİKETLER : İstanbul Ardahan Kültürevi 04.07.2021 tarihinde yapılması planlanan kongresi başkan adayı Edip Ayaz’ın babasının vefatı nedeni ile 11.07.2021 (Pazar) gününe ertelendi.
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA