ESENYURTLULAR DAĞ-GÜNSOY AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR..

Cuma akşamı Marmara Denizi kıyısında lüks bir düğün salonunda Dağ Ailesinden Tuncer Dağın oğlu İlker Dağ, Günsoy Ailesinden Büşra Günsoy’un düğünleri yapıldı.
Bu haber 2021-07-03 22:57:57 eklenmiş ve 484 kez görüntülenmiştir.

 

ESENYURTLULAR DAĞ-GÜNSOY AİLELERİNİN  DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR..

 

Giderek İstanbulun en büyük ilçelerinden biri olmaya başlayan Esenyurt ilçesi hemşeri camiamızın en yoğun olduğu ilçelerden biri. Bu ilçede bölgemiz açısından Tuncer Dağ gibi birbirinden değerli birçok aktör çıkmaya başaldı..

 

Cuma akşamı Marmara Denizi kıyısında lüks bir düğün salonunda Dağ Ailesinden Tuncer Dağın oğlu İlker Dağ, Günsoy Ailesinden Büşra Günsoy’un düğünleri yapıldı.Bu düğün Esenyurt iş-stk-siyaset dünyasını birbiriyle buluşturduğu gibi ulusal bazda da katılımın olduğu bir düğün oldu..

 

Genç çift Allah nazardan saklasın bir prens ve prenses gibiydiler. Düğünde nikah törenini Esenyurt belediye başkanı kemal Deniz Bozkurt kıyarken, nikah şahitliklerini de  İBB Gurup Başkan vekili Doğan Subaşı, Ak Parti Esenyurt İlçe başkanı Harun Özer, CHP İstanbul Milletvekili  Zeynel Emre, Deva partisi Esenyurt İlçe başkanı Halis  Kahriman, CHP Beylik Düzü İlçe Bşk. Avukat Taşkın Özer gibi birbirinden değerli konuklar  nikah şahitliğini yaptılar..

 

İş-stk-siyaset dünyasının yanı sıra Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, yerel ulusal düğüne büyük bir basın ordusu mensupları da katıldılar..

 

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan tutun, il-ilçe-köy dernekleri, federasyonlardan vakıflara, Ardahan Eğitim Vakfına, iş-siyaset-stk dünyasından yüzlerce çelenk boydan boya düğün salonunu süslerken..  Düğün başlamadan saatler öncesinden düğün merasiminin ortalarına kadar düğüne yağmur gibi çelenk yağmaya başladı. Devasa düğün salonunda bugüne kadar görmediğimiz bir çelenk denizi boydan boya bütün düğün salonunun etrafını sararken..

 

 Düğün merasimi kutlama mesajları ile başladı: CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun gönderdiği kutlama mesajı başta olmak üzere iş-stk-siyaset dünyasından gelen kutlama mesajları okundu.

 

Kutlama mesajlarının ardından nikah törenine geçildi. Belediye başkanı Bozkurt espirili bir şekilde genç çiftin birbirleri ile tanışmaları, anlaşmaları vb sorgularken.. İlker Dağ önemli bir arkadaş ordusunun var olduğunu yardım aldığını söyleyerek nikaha renk kattılar..

 

BU DÜĞÜNDE 1KM LİK ÇELENK VİDEO..

Nikah Töreni video

Düğünden kareler-1

Dugunden  kareler- 2

 

Nikah töreninin ardından  Dağ ve Günsoy çifti  ilk danslarına çıkarken, onlarca davetli ve katılımcı da eşleri ile onlara eşlik ettiler..

Dağ Ailesi Tuncer Dağ, Eşi ve oğulları Acar dağ, Günsoy ailesi gelen konuk ve davetlileri en iyi şekilde karşılayıp ağırlarken yine aynı şekilde uğurladılar..

Pandemi sonrası bölgemiz açısından bölgemizi, kültürümüzü en güzel şekilde yaşayan, yaşatan bir düğüne şahitlik ederken.. Tuncer dağın deyim yerindeyse bir dağ gibi Esenyurt bölgesinde bizleri temsil eden bir aktör olduğuna da şahitlik bu düğünle şahit olduk..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ


HABERİN FOTO GALERİSİ

 

TUNCER DAĞI TANIYALIM..

 

Esenyurt ve ülkemizin her yerinden katılımın olduğu genç prens İlker Dağ’ın babası düğünün sahibi Tuncer Dağ Kimdir.

2000’li yıllarda Sivil toplum örgütleri ile ilgili çalışma yaparken Dağ o yıllarda da Esenyurt un en önemli STK-STÖ aktörlerinden biriydi.

Ardahan Kültür Evi başkanlığı döneminde derneği tüm Türkiye’nin tanıdığı bir marka haline getirdi.   Bölge dernekçiliğinde ilk kez kültürel etkinlikler İstanbul’dan Ardahan’a kadar yayıldılar.

Özellikle o yıllarda Ardahan Kültür Evinin sahneye koyduğu 12 Eylül faşizmini ve darbesini konu alan “Hasret Emmi” tiyatro oyunu tüm ülke gündemine oturdu. Ardahanlıları ülke gündemine taşıdı..

Bugün Esenyurtta yükselen tüm Ardahan İl-ilçe-köy derneklerinin tek çatı altında toparlanmasını sağlayan STK alanında en önemli aktörlerin başında Tuncer Dağa gelmektedir..

Dağ halen Esenyurt kent konseyi başkanı ve onlarca önemli stk da başkan yk üyelikleri yapan ender kişiliği ile Esenyurtun en önemli simge isimlerinden biri..

 

Dağ, 1964 Ardahan İli Göle İlçesi Serinçayır Köyünde doğdu. İlk Okulu Serinçayır Köyünde, Ortaokulu Köprülü Beldesinde ve Liseyi Göle İlçesinde okuduktan sonra 1981 yılında ailece İstanbul'a göç etti.

 

Muhasebe Eğitiminde sonra 1987 yılında Muhasebe Ofisi açarak çalışmaya başladı. Muhasebecilikten yanı sıra şair ve yazarda olan Tuncer Dağ'ın 2000 dolayında yayınlanmış araştırma ve makaleleri ile yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır.

 

Tuncer Dağ sırası ile

Yeşilesenyurt Spor Kulübü Başkanlığı

Alpaslan İlkokulu Dernek Başkanlığı

Serinçayır Dernek Başkanlığı

Göle Dernek Başkanlılığı

Büyükçekmece Mali Müşavirler Birliği Başkanlığı

CHP Kıraç Belde Başkanlığı

İstanbul Ardahan'lılar Kültür Evi Başkanlığı

Esenyurt Kent Konseyi Başkanlığı

Ardahan İl Dernekler Birliği Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur.

 

Evli ve iki çocuk babası olan Tuncer Dağ halen Mali Müşavirlik Bürosu ortaklığı ve günlük bir gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır.

 

ETİKETLER : ESENYURTLULAR DAĞ-GÜNSOY AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA