MESAM, ÜÇ ADAYIN YARIŞTIĞI SEÇİMDE ZAFER RECEP ERGÜLÜN OLDU..

Ülkemizin en büyük sanatçılar derneği olan MESAM 16. olağan genel kurulunda başkanlığa hemşerimiz Sanatçı Recep Ergül seçildi..
Bu haber 2021-06-30 22:19:14 eklenmiş ve 467 kez görüntülenmiştir.

MESAM, ÜÇ ADAYIN YARIŞTIĞI SEÇİMDE ZAFER RECEP ERGÜLÜN OLDU.. 

 

Ülkemizin en büyük sanatçılar derneği olan MESAM 16. olağan genel kurulunda başkanlığa hemşerimiz Sanatçı Recep Ergül seçildi..  Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleneni 3 adayın yarıştığı MESAM (Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ın 16. olağan genel kurulunda başkanlığa hemşerimiz Recep Ergül seçildi.. 

 

23 Haziran'da yapılacağı açıklanan MESAM 16. Genel Kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamayınca 30 Haziran'a ertelenmişti. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genel Kurul'da (Değişim ve Adalet Grubu) adıyla seçime giren Recep Ergül başkanlığındaki liste ezici bir zaferle ipi göğüsledi..

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MESAM DEĞİŞİM VE REFORM GRUBU DİVAN HEYETİ mesam Ahmet KOç Doğan CANKU Fevzi KURTULUŞ Serap TURGAY' görseli olabilir

Mesam Divan üyeleri

2018 yılından beri sorunların giderek büyüdüğü MESAM’da  başkanlığa seçilmesi durumunda MESAM'ın kasasındaki paranın 20 milyon lirasını üyelere dağıtacağını vaat eden Ergül seçim sonrası ilk olarak bu projeyi hayata geçirdi.  "Değişim ve Adalet Grubu"nda, Fuat Güner, İskender Paydaş, Suat Suna, Göksel Pesenpaten, Grup Yorum'un eski üyesi Zülfü Beyhan ve Selim Çaldıran gibi isimler yer alıyor.

 

Ergülle birlikte başkanlık için yarışan diğer iki aday ise Cahit Berkay ve Sümer Ezgü:

 Bir Recep Ergül dahil 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MAHMUT ÇINAR YAZDI mesam' görseli olabilir

Cahit Berkay (Demokrasi Grubu): Uzun yıllardır MESAM üyesi ve çeşitli dönemlerde de yöneticisi olan Berkay, geçmişte Arif Sağ grubuna yakınlığı ile biliniyordu. Seçime "Demokrasi Grubu" adlı listeyle giren  Berkay'ın 28 kişilik Yönetim Kurulu adayları arasında, Hayko Cepkin, Erdal Erzincan, Taner Öngür, Ali Rıza Binboğa gibi isimler yer alıyordu.

 

Sümer Ezgü (Birlik ve Yenilik Grubu): Gencebay ve Sağ arasında yaşanan kırılmaya ve gruplaşmaya karşın hep birlikte hareket etme söylemiyle yönetime aday olan Ezgü, Recep Ergül'ün geçmiş yönetimlerde sahte oylar, usulsüzlüklerle ilgili eleştirilerine itiraz ediyordu. Geçmişte de Yönetim Kurulu'nda görev almış olan Ezgü'nün "Birlik ve Yenilik Grubu" listesinde, Aylin Aslım, Yasemin Göksu, Gülay, Banu Kırbağ, Zekai Tunca, Gökhan Şeşen ve Ayşegül Tütüncü gibi adaylar yer alıyordu..

 

Haberin detayları ilerleyen zamanda eklenecek..

 

ETİKETLER : Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleneni 3 adayın yarıştığı MESAM (Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ın 16. olağan genel kurulunda başkanlığa hemşerimiz Recep Ergül seçildi..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA