ÖZDİL YÜZYILDIR VATANDAŞI YOK EDEN TC REJİMİNE DİKKAT ÇEKTİ..

Yılmaz Özdil: 20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramadıysak, kimse kusura bakmasın, hepimize müstahak
Bu haber 2021-06-30 09:46:10 eklenmiş ve 501 kez görüntülenmiştir.

 

ÖZDİL YÜZYILDIR VATANDAŞI YOK EDEN TC REJİMİNE DİKKAT ÇEKTİ..

 

TC rejminin adını anmadan yüzyıldır vatandaşı yok eden rejmin sadece son 20 yılına  vurgu yapan Özdil, son 20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramıyorsak, her müsübet ve kötülüğü hak ediyoruz demektir dedi..

 

Yılmaz Özdil: 20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramadıysak, kimse kusura bakmasın, hepimize müstahak

 

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, iktidarı eleştirdiği bugünkü yazısında, “20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramadıysak, 20 yıldır güçbirliği yapmayı başaramadıysak, 20 yıldır sadece söyleniyorsak, kimse kusura bakmasın, hepimize müstahak” dedi.

 

Yılmaz Özdil: 20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramadıysak, kimse kusura bakmasın, hepimize müstahak..

 

“’Güzel kardeşim, bu yaptıkları köprülere tünellere dolar bazında geçiş garantisi veriyorlar, hiç kullanmadığın halde en az 25 yıl bu parayı ödeyeceksin’ diyene, Allah belanı versin diyorlar. ‘Bu köprüleri tünelleri milletin cebinden tek kuruş çıkmadan yaptık’ diyene, Allah razı olsun diyorlar. Bana sorarsanız muhalefet bu işi engellemesin, bırakın söke söke alsınlar” diye yazan Özdil, “Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ‘kanal İstanbul ihalesine girenlerin paralarını ödemeyeceğiz’ diyor, küfrediyorlar. Asrın liderimiz ‘rabbime hamdediyorum, uluslararası tahkim yoluyla sizden bu paraları söke söke alırlar’ diyor, eyoooo diye seviniyorlar. CHP ve İyi Parti lütfen karışmasın, ahalinin donunu bile söke söke almazlarsa hatırım kalır” ifadelerini kullandı.

 

Özdilin bu çıkış ve belirlemelerine karşı ise STK’lar bu adam ya safın önde gideni yada sömürge tc nin klasik etki ajanı.. belirlemesini yaptılar. TC kurulduğundan bu yana siyonist-emperyalizmin sömürgesi olarak vatandaşı imha ediyor, düşürüyor. İktidarı da muhalefeti de çürümüş emperyalizmin kontrolünde.. O sadece iktidara dokunarak klasik tc aydını rölünü oynamaya devam ediyor, uyduruk TC muhalefetinden medet umuyor diyerek  ülkemizde ana sorun siyonist-emperyalizmin sömürgesi olan tc rejminin kendisi olduğunu hatırlatmasını yaptılar..

 

ETİKETLER : Yılmaz Özdil: 20 yıldır bir araya gelip bu yağmayı durduramadıysak kimse kusura bakmasın hepimize müstahak
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA