Ardahan Mesedibi Morofka Derneği Kongresini Yaptı

Ardahan Merkez Meşedibi Köyü Morofka Dayanışma Yardımlaşma Derneği Esenyurt Derneğimizin Merkezinde kongre yapıldı.
Bu haber 2021-06-23 17:14:29 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

 

Ardahan Mesedibi Morofka Derneği Kongresini Yaptı

 

Ardahan il-ilçe-köy-federasyon yüzlerce derneği ile dernekçilikte önde olan bir il. Son 15-20 yıldır ilimiz adına  birbirinden başarılı birçok dernek ortaya çıktı.

Başarılı derneklere baktığımızda şefaf, halka, üyeye hesap veren, denetim, yönetim, katılım ayaklarının sağlam çalıştığı, halkla birlikte kara alan, aldığı, harcadığı bir kuruşun dahi hesabını veren,  halkın üyenin onayladığı projeleri hayata geçiren dernekleri görmekteyiz.. 

 

Başarısız teneke, tabela derneklere baktığımızda ise kendi egosunu tatmin etmek için toplumun sırtına kene gibi yapışan, toplumun çürümesi ve düşmesinden nemalanan seçimdem seçime halkı pazarlamak için binbir maymunluk yapan, yönetim-denetim-katılım ayağı olmayan bitik kişiliklerin at oynattığı dernekten ziyade toplumu çürüten bataklıklar olarak karşımıza çıkmaktadırlar.

Butür dernekçiliğin 2. Mimarlarıda ülkemizi derinden ele geçiren yüzyıllık siyonist çetelerle onların etki ajanlarıdırlar. Ülkemizi her alanda ele geçirmek, toplumsal alanı çürütmek için en denyimli ajanlarını iş adamı başkan kanaat önderi sanatcı vb. sıfatlarla alana sürüp alanı bunlarla ele geçirip toplumu ve ülkeyi düşürmek için sivil toplumla oynama her zaman butür etki ajanlarınında bir numarılı hedefidir..

 

İşte bütün bu badirelerden başarılı çıkan dernekçiliği –stk olayını düzgün yapan sınırlı sayıda stk ve yönetimleri var. Morofka-Meşedibi Derneği ve yönetimide bu başarılı derneklerden biri.

Başkan Özcan Düğmeci ve yönetimi 3-4 dönemdir halk tarafından seçilmektedir. Kendi,lerini başkan-baş diye topluma dayatmadılar. Toplum halk onlara başımıza geçin diyor.

Düğmeci sadece köyü ile ilgili güzel şeyler yapmıyor. Çürüyen çürütülen Ar4dahan dernekçiliğini de toparlamak için 24 saat efor harcayan bir aktör..

 

ÖZCAN DÜĞMECİ YENİDEN BAŞKAN..

Bir Özcan Düğmeci görseli olabilir

Pandemi sürecinden sonra dernek kongrelerinin başlaması ile birlikte.. Ardahan Merkez Meşedibi Köyü Morofka Dayanışma Yardımlaşma Derneği   Esenyurt’ta bulunan Derneğimizin Merkezinde  kongrelerini yaptılar.

Morofkalılar 2. bir listeye izin vermediler. Düğmeci ve yönetimini yeniden seçtiler. Bütün maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Kongreye derneğin onursal başkanı Şerefetin Aktürk, Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü gibi simalar da katıldı.

 

Özcan Düğmeci başkanlığa yeniden seçilirken,  Kerem Öztürk, Cemal Demirci, Efendi Polat, Recep Polat,  Erhan Aktürk , Tekin Dark , İskender Altun,  Nurettin seyrek,  Haydar Polat,  Bayram Polat , Halis Öztürk,  Osman Öztürk,  Yavuz Çelik,  Erdal Polat,  İdris kara ,  Ömer Öztürk,  Deniz Kaya  ve Güven Kamacı yönetime seçildiler.

 

Başkan Teşekkür Konuşmasında,  birlik beraberlik içersinde köyümüze, üye ve köylülerimize daha iyi hizmet etmek için yola çıktıklarını, kendilerine duyulan güvene layık olmak, toplumsal anlamda güven ve itibarı her alana yerleştirmek,daha güzel projelere imza atmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler..

 

ETİKETLER : Ardahan Mesedibi Morofka Derneği Kongresini Yaptı
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA