KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLERİ ÜLKE GENLİNDE KONGREELERİNİ YAPMAYA BAŞLADILLAR..

Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Bursa KAIDEF Bursada, Damal dernekler Federasyonu İstanbul Esenyurtta bulunan merkezlerinde kongrelerini yaptılar..
Bu haber 2021-06-20 16:36:09 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

 

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLERİ ÜLKE GENLİNDE KONGREELERİNİ YAPMAYA BAŞLADILLAR..

 

Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Bursa KAIDEF  Bursada, Damal dernekler Federasyonu İstanbul Esenyurtta bulunan merkezlerinde kongrelerini yaptılar..

 

Pandemi koşullarının hafiflemesiyle dernekler kaldıkları yerden etkinliklerine, kongrelerine hız vermeye başladılar. Teneke tabela, halkla üyeyle oynayan dernek yada federasyonların bazılarına kayyum atanırken, kongre yapmalrı engellenirken.. Dernekçiliği halka hizmet babında yapanlar halkın desteğini de alarak büyümeye başladılar.. 

 

Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 7. olağan genel kurulunda Koç Petrolleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Koç genel başkan seçildi.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARDAHAN IGDIR ARDAHAN IGDIR KARS KARS BURSA DERNEKLERI BURSA 2005 2005 FEDERASYONU FEDERASYONU' görseli olabilir

Bursa KAIDEF Kongresine yoğun ilgi ve katılımın olduğu genel kurulun Divan başkanlığına Sabri Akkün getirilirken, katip üyeliğine Av. Burcu Ağdaş ve Kemal ünlü getirildi. İstiklal marşı Saygı duruşun ardından başlayan 7. olağan genel kurulun açılışını Mevcut Başkanı Av.Sefer Erdinç Dülger yaptı. Genel kurula gösterilen ilgiden dolayı hemşehrihlerine teşekkür eden Av. Sefer Erdinç Dülger görev yaptığı süreçte yaptığı hizmetleri anlattı. Pandemi dolayısıyla bir buçuk yıldır sürekli ertelen genel kurulda Tüzük gereği maddeler okunup onaylandıktan sonra, tek liste olarak seçime gedildi. Koç Petrolleri A.Ş Yönetim kurulu Başkanı İrfan KOÇ Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkan seçildi.

 

KAI’RIN KANAAT ÖNDERLERİ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİLER

 

Sunuculuğunu Yusuf Yıldırım’ın yaptığı çok heyecanlı saygın geçen genel kurulda sırasıyla mikrofona davet edilen KAI ‘ın kanat önderlerinden,

 

Bursa KAIFED’ın Onursal Başkan Dursun KARAKOÇ,

 

Bursa Milletvekili adayı Mali Müşavir Özgür ERDURSUN,

 

Bursa Milletvekili adayı Av. Levent Çelik,

 

Bursa Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan YILDIZ

 

MHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ,

 

Bursa Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Şefik KAYA,

 

Bursa Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gürsoy AKPINAR,

 

İstanbul Kars Ardahan Iğdır Derneğinin onursal Başkanı Gazeteci Mustafa KÜPELİ,

 

Kütahya Tunçbilek önceki Dönem Belediye Başkanı Agah AŞKIN,

 

Bursa Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş adamları Dernek Başkan vekili Ferhat BOŞKURT,

 

Birlik beraberlik adına güçlü bir Kars Ardahan Iğdır lobisinin oluşması için Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonuna koşulsuz destek verilmesi noktasında önemli mesajlar verdiler.

 

BAŞKAN İRFAN KOÇ TEŞEKKÜR ETTİ.

 

Genel kurul sonrası bir teşekkür konuşması yapan Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İrfan KOÇ; yoğun katılım ve ilgiden dolayı konulara, katılımcılara ve kendisini başkan seçen hemşehrilerine teşekkür etti.

 

Koç konuşmasını şöyle sürdürdü; Yaşadığımız Bursa ilinde 300 bin yakın Kars Ardahan Iğdır’lı hemşehrilerimiz yaşamaktadır. Bu büyük potansiyeli örgütlü güce çevirmek için çaba gösteren bütün dernek başkanlarına KAI FED’ın kurucularını ve görev yapan dernek başkanlarına teşekkür eden diyen Bursa KAI FED’İn genel Başkanı İrfan KOÇ, Yeni yönetim kurulu olarak güçlü bir kadroyla sizin desteğinizi arkamıza alarak yola çıktık. dedi

 

KAIFED’NİN ÇATISINI GÜÇLENDİRECEĞİZ

 

Önceliğimiz Bursa’da hemşehrilerimizi örgütlemek için KAI’ın Federasyonlarını, il ilçe, belde, köy derneklerimizi ziyaret edip güçlü olmanın önemin anlatıp KAIFED çakısı altında toplayıp Güçlü bir hemşehri lobisi Bursa’da güçlü sayılır dikkate alınır bir imaja kavuşturmak için destek isteyeceğiz. diyen Bursa KAI FED’İn genel Başkanı İrfan KOÇ konuşmaların şöyle sürdürdü,

 

Yatırım yapılmadığı için yoğun göç edip yaşadığımız ilde güçlü bir lobi olması, bizleri fark etmeleri, saygın lir kimlik oluşması, KAI’ın kalkınması, göçün durdurulması ve Bursa’da yaşayan hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için herkesi bu kervana katılıp yürekten desteklemenizi istiyorum.

 

Yönetim kurulu olarak hazırladığımız ve hazırlayacağımız Projelerimizi, hayallerimizi hayata geçirmek için mücadele verirken sizlerin bilgi birikim ve tecrübelerinizi projelerimizi ekleyerek ortak bir akılla din, dil, ırk ayrımı yapmadan siyaset bulaştırmadan, yeni bir yol, yeni bir dil, yeni bir yol haritası oluşturup yolumuza devam edersek aşamayacağımız yüksek tepeler yoktur. Siz yeter ki siz bizim arkamızda olun.

 

YENİ YÖNETİM KURUŞU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.

 

İrfan KOÇ Başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliğine, Agah AŞKIN, Yusuf EKİNCİ, Ersin BAYRAKTAROĞLU,

 

Kubilay DEMİRHAN, Kemal ÜNLÜ, Nurettin SESLİ, Av. Burca AĞDAŞ, Levent GÜZ, Murat KALAYLI, Abdulkadir DEMİR, Kaan ŞALE,

 

DENETLEME KURULU ÜYELİĞİNE

 

Tahir DEMİRKOL, Bilal YILDIRIM, Tuncay BENLİ seçildiler..

 

Damal Dernekler Federasyonu Kongresini Yaptı

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan, İstanbul Damal Dernekler Federasyonu olağan kongresini 19 Haziran 2021 Cumartesi günü yaptı.

 

Ardahan İli Damal Dernekler Federasyonu’nun yapılan 4. Olağan Genel kurulunda iki liste seçime girdi.

 

İstanbul Damal Dernekler Federasyonu’nda yapılan 4.olağan kongrede Dursun Çelik ve Güner Kökat’ın Damal kültürüne yakışır Demokratik bir ortamda yarıştılar. İstanbuldaki Damal’lı gurbetçiler Güner Kökat’ı yeniden Damal Dernekler Federasyonu Başkanı seçti.

 

 

Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat, seçim öncesi yaptığı açıklama şöyle:

 

Sevgili Damal halkı ve dostlarım.

 

Bildiğiniz üzere Damal Dernekler Federasyonunda almış olduğumuz görev süresinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. 18 aydır yol arkadaşlarımla beraber doğru temelde doğru işler yapmaya çalıştık.

 

Damal Dernekler Federasyon Yönetimine artık daha güçlenmiş ve daha tecrübe edinilmiş şekilde tekrardan adayız.

 

Daha önce yaptığımız çalışmalar, bundan sonraki yapacağımız çalışmalara ve projelere referans olacağını düşünüyorum.

 

Çalışkan, azimli, istikrarlı ve kararlı bir yönetim anlayışı ile toplumun bütün yapı taşlarını kucaklayarak halkımızla el ele güneşli aydınlık günlere yürüyeceğiz.

 

Kurumsal bir yapı olan Damal Dernekler Federasyon yönetimi olarak sizlerin desteği ve önerileri ile toplumsal anlamda bütün çalışmaları halkımızla beraber yürüteceğiz.

 

Aday olan değerli arkadaşım Dursun Çelik’e ve yönetimine başarılar dilerim.

 

 

Ankara KAI Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım Serhat Bölgesinde Ziyaretlerde Bulundu..

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Merkezi Ankara Gölbaşı’nda bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars, Ardahan ve Iğdır’da ziyaretlerde bulundu.

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ankara’da gerçekleştirilecek tanıtım günleri konusunda istişare edilerek bilgi alış verişinde bulunuldu. Başkan Yıldırım, tekerlekli sandalye yardımları programı çerçevesinde Başkan Altun’a engellilere dağıtılmak üzere tekerlekli sandalye teslim etti.

 

Kars, Ardahan, Iğdır (KAI) Dernekler federasyonu genel başkanı Erdoğan Yıldırım ve berberindeki heyet Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel sekreterini ziyaret ettiler. Ankara’da gerçekleştirilecek tanıtım günleri etkinliği ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

 

 

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci’yi makamında ziyaret ettiler.

ETİKETLER : Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Bursa KAIDEF Damal dernekler Federasyonu İstanbul Esenyurt Ankara Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA