PEKER’İN VİDEOLARININ PERDE ARKASI.. BİR CİA OPERASYONU OLARAK ÜLKEMİZİN HER ALANDA İŞGALE

PEKER’İN VİDEOLARININ PERDE ARKASI.. BİR CİA OPERASYONU OLARAK ÜLKEMİZİN HER ALANDA İŞGALE AÇIK HALE HAZIRLAMADIR..
Bu haber 2021-05-31 06:51:26 eklenmiş ve 494 kez görüntülenmiştir.

PEKER’İN VİDEOLARININ PERDE ARKASI.. BİR CİA OPERASYONU OLARAK ÜLKEMİZİN HER ALANDA İŞGALE AÇIK HALE HAZIRLAMADIR..

 

Bir Cia operasyonu olan Pekerin videolarının asıl amacı içerden ve dışarıdan sıkıştırlan ak partinin zaaflarını kullanarak ülkemizde orataya çıkan milli-yerli firmaların çökertilmesi.. Küresel siyonist firmaların altın gibi, bor gibi madenlerimize, tarım, toprak, suyumuzu  çöküşü, ülkemizin her alanda işgalinin önünün sonuna kadar  açılması ve ülkemizin parçalanması için yapılan bir cia operasyonu..

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, eski Başbakan ve AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım'a işaret ederek bulunduğu "uyuşturucu güzergâhı" iddiası tartışılmaya devam ederken, bu video ile asıl yapılmak istenen Türkiye’de dünya çapında milli ve yerli firmaların ortaya çıkışının önü CİA tarafından kesilmek istenmektedir. Çünkü dünya uyuşturucu trafiği CİA nın kontrolundedir. Bu trafikte kendilerinden başak bir aktör asla istemezler. 

 

TC derin siyonist çetlerin 100 yıldır at oynattığı bir sömürge.. Ak Parti ile birlikte derin siyonist çetler ve firmaları gerilemeye bu toprakların Erkam Yıldırım gibi milli-yerli insanları, Albayraklar gibi siha-ihalarla dünya çapında başarılı  insanlar küresel firmalar ortataya çıkardılar.

 

Cia-Mosad vb. kullandığı suç çeteleri , mafya çetlerinin asıl hedefi uyuşturucu ile mücadle vb. değil asıl hedef son 20 yıldır ülkemizde meydana gelen milli-yerli firmaları çökertmek..

Pekerin videolarından çıkan iki ana özet vardır.

1.      Süslü sılo çeşitli ayak oyunları ile ak partiyi ele geçirmeye çalışıyor gerçeği ki bu zaten bilinen bir gerçekti..

2.      İse vurguladığımız gibi uyşturcu vb. hertür argüman kullanılarak son yıllarda oluşan yerli ve milli firmaları çökertmek..

 

Devlet olarak uyuşturucu karetllerini sorgulayacak olursak bu anlamda dünya lideri Amerikadır. Cia –Mosad-MI6 ve gezegenimizdeki dinli-dinsiz tüm terör lejyonları ile uyuşturucu trafiğini Cia organize etmektedir..  Amerikanın Afganistanı işgalinin ana amaçlarından biri de buydu. Dünya büyük devletlerinin enbüyük gayri resmi kalemi uyuşturcu ticareti. TC deki ihanet şebekeleri buna tek bir kelime ile dokunmazlar.

 

Erkan Yıldırım gibi bu toprakların çocuğu küresel bazda firmalaştığından yıldırm ailesine saldırıya geçtiler..

 

Aynı operasyonu Osmanlı yıkılırken siyonist çeteler Ermeni halkına yaptılar. Ermeniler Osmanlıda dünya ticaretinde giderek bir numaraya çıkmaya başladılar. Siyonist çetler bunları günümzdeki iş-it vb. terör lejyonları taşnak çetleri gibi terör lejyonları ile  kuşatarak Ermeni halkını Anadolu ve Mezopotamyadan kopararak bir soykırım gettosu olarak Kurdistana Sor üzerinde kurguladıkları oluşturdukları ermenistan gettosuna haps ettiler.. Ermeni halkını akraba oldukları kurdler başta olmak üzere anadolu-mezopotamya halkları ile düşman yaptılar. Ermeniler uyanıp yeniden anadolu ve mezopotamaya halkları ile bütünleşmesler dün sabah kahvaltısı yapıldılar, yarın akşam yemeği yapılıp tarihten silinecekler..

 

Terörist israili de bir kazık gibi Ortadoğunun kalbine çakan, Kudüsü de dünya siyonizminin başkentine çeviren bu siyonist guruh kendilerinden başka dünya ticaretinde legal-ilegal (uyuşturucu gibi) başka güçlerin çıkmaması içinde küresel bazda döşedikleri basın-medya-iş-siyaset-stk, kripto-etki ajanlarını da tüm ağlarını da  kullanarak ekarte etmeye çalışmaktadırlar..

 

 

 

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BIDEN GELDİ PEKER PLANI RAFTAN İNDİ Pentagon yetkilisinin 12 Ekim 2016 tarihli yazısı senaryoyu deşifre ediyor' görseli olabilir

 

 

TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR..

 

Türkiyenin yönetilemediğne dair en önemli göstergelerden biri, bu ülkenin bir ili konumundaki Suriye politikasıdır. Küresel emperyalizim okyanus ötelerinden gelip Amerika, Avrupa deletleri kendi çıkarları doğrultusunda suriyeyi dizayn etmeye çalışırken.. Türkiye bazen öso vb. çetlerle, bazende Türkmenler diyerek, arap sevicilik yapması,  özellikle Kurtleri ötekileştirmesi girdiği kurt bölgelerinde kurtçeyi yazı edebiyattan kaldırması, öso vb. çetlerin gasp, haraç ve cinayetleri politikası Türkiyenin kendi altına dinamit koymasıdır..

Böylesine dehşet dengiz bir ayrıştırıcı politikayı belki cia-mosad bile akıl edemezdi..

 

Türkiyenin Suriyede takip edeceği tek bir politika vardı. Dinli-dinsiz hiçbir terör çetesine taviz vermeden alana girmeliydi. Çünkü Suriye halkı bu ülkede yaşayan halka hem tarihi bağlarla hemde akrabalık bağları ile bağlıdır. Türkiyenin bu yönetilememe durumu nihayetinde Kobani olaylarında patlamaya neden oldu. TC rejmi içine düştüğü hatalrı hdp ye yükleyerek kurtulmaya çalışırken.. Pekerin Nusra vb. örgütlere silah sevkişyatı yaptılar yönlü açıklamalrı ise cia nın mafya –çeteler yada istihbarat ağları ile TC nin hücrelerine sızdığını da ortaya koymaya başladı..

 

Bugün dünyada en çok terör ve terörizme destek veren finanse eden siyonist abd-ingiltere-israil gibi devletler..  Ve bu soykırımcı-gaspçı  siyonist terör devletleri Türkiyenin bariz hatlarından dolayı kendilerini ak Türkiyeyi ise kara göstermede çok başarılı oldular..

 

Rusyanın terörizme karşı takındığı tavrı tc takınsaydı Eset rejmi çoktan yıkılmış Suriye şimdiye dek düzelmiş olacaktı..

 

AKP nin bu toyluğundan faydalanan ihanet çetlerinin mit tırlarını durdurmaları ki örneğin abd yada Rusyanın bu yönlü bir tırnı durduran olursa anında kurşuna dizilirler.. Ama TC ihanetçi kaynadığı için okyanus ötelerinden gelen işgalcileri-soykırımcıları görmez, fetö terörürnün bu tür operasyonlarla asıl hedefi ülkemizi uluslar arası arenada savaş suçlusu konumuna çekmekti..

 

Pekerin videolarının bu yönlü ses getirmesinin ana nedeni TC rejminin bir hukuk devleti olmaması, mafya-çete lerin kendilerini devlet yerine koyması, kurdler söz konusu olduğunda doğru düşünme melekelerini kayb etmesinde  yatmaktadır..

 

Bu gerçek ise ülkemize CİA’nın suç örgütleri, terör lejyonlarını, mafyayaı kullanarak ülkemize operasyon üstüne operasyon yapmasını beraberinde getirmektedir..

 

ÜLKEMİZİ BEKLEYEN ANA TEHLİKE REJİM SORUNU BUNU HAL ETMESEK HERŞEYİMİZİ ELİMİZDEN ALACAKLAR.. TYIKLAYINIZ..

 

TÜRKİYE KORKUYA KAPILAMDAN TC Yİ TARİHE GÖMMELİDİR..

 

Amerika içten içe yıkılıyor, Çin, Avrupa, Afrika dünya halkları ayakta. Hiristiyanı-Müslümanı, dinli dinsizi dünya halkları terörist israil ve arkasındaki küresel siyonist firma ve ailelere saldırmak için milyarlarca insan fırsat kolluyor.. Zaten Covid saldırısı ve salgını tüm dünya halklarını patalamaya hazır hale getirmiş bulunmaktadır. Dünya bu saldırının Çine sızan ingliz siyonist holdinglerle, abd deki siyonist soykrımcı holding-firmaların ortak operasyonu olduğunu bilmektedir..

 

Türkiye Bu makalemizde belirlediğimiz tehlikleri analiz ederek ortaya koyduğumuz kriterleri esas alarak rejmi değiştirme, kendi içi barışına odaklanmalıdır.. M.Akifin deyimiyle tek dişi kalmış çürümüş batı canavarından korkmamalıdır..

 

ÜLKEMİZİ BEKLEYEN ANA TEHLİKE REJİM SORUNU BUNU HAL ETMESEK HERŞEYİMİZİ ELİMİZDEN ALACAKLAR.. TYIKLAYINIZ..

Türkiye ingiliz emperyalizminin engellediği, Sultan Vahdetinin Kars İslam Cumhuriyeti ruhuyla inşa etmeye çalıştığı demokrasiyi inşa etmeye odaklanmlıdır. Tüm etraf coğrafyanın çekim merkezi olmalıdır.. Türkiye emperyalizm ve siyonizimden korktukça hem batacak, hemde yıkılacaktır.. Türkiye emperyalizmi ve siyonizmi bu topraklardan dışladıkça ilişkileri kestikçede hem güçlenecek hemde süper güç olacaktır. Bunun kriteri de ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmadan geçer, Sultan Vahdettinin kars İslam Cunhuriyeti ile ortaya konmaya çalışılan demokrasinin ruhunu kavarmakla mümkündür..

 

KARS İSLAM CUMHURİYETİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : PEKER’İN VİDEOLARININ PERDE ARKASI.. BİR CİA OPERASYONU OLARAK ÜLKEMİZİN HER ALANDA İŞGALE AÇIK HALE HAZIRLAMADIR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA