BM BEŞLİ ÇETESİ ŞİMDİ DE KEDİ ve GÜVERCİNLERE DADANDI..

BM BEŞLİ ÇETESİ SADECE İNSANLARI DEĞİL KEDİ ve GÜVERCİNLERİ DE KATL ETMEYE BAŞLADI..
Bu haber 2021-05-30 07:00:14 eklenmiş ve 351 kez görüntülenmiştir.

 

BM BEŞLİ ÇETESİ SADECE İNSANLARI DEĞİL KEDİ ve GÜVERCİNLERİ DE KATL ETMEYE BAŞLADI..

 

İnsanın, insanların  bu kadar hayvanlaştığı-düştüğü bir çağ insanlık tarihinde görülmemişti.. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde, kararları veto etme hakkı bulunan daimi üyeler Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Fransa, Çin Halk Cumhuriyeti ve Rusya ile on geçici üye ülke bulunur. Dünyamızın yaşadığı sorun ve sıkıntıların da baş mimarları bu rejimler..

 

Kuzey Koreyi Kim Jong denen bir akıl hastası idare ediyor. Bu akıl hastası en son güvercinler ve sokak kedilerinin öldürülme emrini vermiş, bir kediye de gizlice bakan bir aileye 20 gün ceza verilmiş..

 

Gerçekten İnsanın, insanların  bu kadar hayvanlaştığı-düştüğü bir çağ insanlık tarihinde görülmemişti.. Akıl hastanelerinde olması gereken bir sürü hasta milyon-milyar dolarları kontrol ederken, kim gibileri de devletleri idare edip toplumları bitkisel hayata geçiren kölelere dönüştürüyorlar.. Bu akıl hastalarının dünyayala oynamsının ana nedeni bunlardan daha büyük akıl hastalrının çetelerin dünyayı kontrol etmeside yatmaktadır.

 

Ve insan o kadar gerzekleşti ki her şeyiyle yok ettiği dünyada hala gelecek arıyor.. Dili olmayan derdini anlatamayan hayvana saldırmanın, katl etmenin insan soyunu nasıl yok edeceğini gömeceğini araştıran bir bilimsel ekip var mı..?

Özetle hayvanları insanları katl eden bu akıl hastaları değil. Bunlara göz yuman bm beşli çetesidir. En bariz örneği Siyonist –terörist israili idare eden katilleri abd Siyonist devleti koruyor..

 

Dünyamızın acilen dünya konfederasyonu gibi bir siyasal siteme kaymalı. Hiçbir devlet ve firmanın gizli ardiyesinin kalmamalı.. Uzayın kontrolünden dünyaya dünymaızı tüm insanlığın kontrol ettiği bir sisteme geçilmelidir..

Dünyamız maddi-manevi değerleri ile yok ediliyor.. 5 li çetler güçlüler hala güç savaşları peşinde, hem kendilerini, hem de tüm insanlığı zehirliyorlar.. Savunmasız hayvanlar değil kim gibi halkları insanları esir alan köleleştiren akıl hastalarının kellesi alınmadıkça bir güvercinin bir ahı birgün büyük bir yanardağ patlaması olup tüm insanlığı gömecektir..

 

İnsanlık bu akıl hastası ve diğerlerini pentagon ve pekinde ki daha büyük akıl hastalrının kontrol ettiğini ve yönlendirdiğini anlamasa tüm insanlık Kim'in yok ettiği hayavanlar gibi yok edilmektedir..

 

 

Basından, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un güvercinlere ve sokak kedilerine savaş açtı

 

Akılalmaz karar ve yöntemleriyle gündemden düşmeyen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Çin'den uçan kuşların korona taşıdığını iddia ettikten sonra güvercinlere savaş açtı. Sokak kedilerinin de korona yaydığını düşünen Kim, masum hayvanların da toplatılmasını istedi.

 

Dünyanın en dışa kapalı ülkesinin tartışmalı lideri Kim Jong-un, tepki çeken kararlarına bir yenisini ekledi. Komşu ülke Çin'den uçtuğunu tahmin ettiği güvercinlere savaş açan Kim Jong-un, korona yaydığı düşüncesiyle hayvanların öldürülmesini emretti.

 

SOKAK KEDİLERİ SORUMLU TUTULDU

Virüsün yayılmasından sokak kedileri de sorumlu tutuldu. Kim, onların da toplatılmasını istedi. Hyesan ve Sinuiju şehirlerindeki yetkililer, kentte yaşayan vatandaşlarına "Güvercinleri ve kedileri ortadan kaldırın" talimatı verdi.

20 GÜN GÖZALTINDA TUTULDULAR

Hyesan'da yaşayan dört kişilik bir aile ise, bir kediye gizlice baktığı için gözaltına alındı. Yetkililerden alınan bilgiye göre aileye 20 gün ceza verildi.

ETİKETLER : BM BEŞLİ ÇETESİ SADECE İNSANLARI DEĞİL KEDİ ve GÜVERCİNLERİ DE KATL ETMEYE BAŞLADI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA